Vanga Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 in določili bomo akontacijo - pobiranje takoj!, glavni guverner banke totekov pa je itak MATjuška :whistle: Če mene zaradi bolezni jutri ne bo, je moj pooblaščenec Vanga - saj boš, ne, srce? - in dajte peneze njemu. :evilgrin: P.S., Kaj že vsi spite? No, pa lahko nočko te! Gnare pa le prneste sebo. :devil:
pirrulz Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 Danes na firundcvancig štunden! Šokac fajter! Šokac za precednika! :)
Mutika Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 :whistle: :evilgrin: P.S., Kaj že vsi spite? No, pa lahko nočko te! Gnare pa le prneste sebo. :devil: Spimo? Kje pa, jaz sem pred pol ure šele domov prišla. :cry: Ja, ja, saj vem, Vangec, da je MATjuška guverner, ampak, ne vem, če bo jutri lahko prišla. Mora ketno dobro čuvat, saj veš, toti Bremzl je z vsemi žavbami namazan. :naughty: No, saj bom videla, mogoče pa tudi jaz pridem. V glavnem, ti si pooblaščen, da zatopaš barve trezorja totekof. :winkiss:
leila Objavljeno December 17, 2007 Opozori Objavljeno December 17, 2007 Pubeci, prav lepo vas je bilo v soboto videti v žabariji... :) Upam, da ste nazaj grede ilegalce dobro poskrili .)
vapotek Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Upam, da ste nazaj grede ilegalce dobro poskrili .) V svetem prepričanju, da so v Italiji, smo jih fuknili ven pri Preboldu... :krneki:
Mutika Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Dobro jutro, toteki! :worship: Pa še malo odlične glasbe za dober dan! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Se vidimo danes? Me pozabite na peneze! :P
RockerMB Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Jutro vsem :rolleyes: .Moram vam povedat da je blo včeraj prav luštno pod Pohorjem na božičkovanju,samo kuhano vino je neko čudno, še vedno me boli glava, pa malo mi je slabo :naughty: :naughty: .
ZD€N€ Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 dan v 02 iz 03 :worship: :naughty:
vapotek Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 kuhano vino je neko čudno, še vedno me boli glava, pa malo mi je slabo :naughty: :naughty: . kuhano+špricer+pir+viski+travarica+(še nekajkrat tak vrstni red) = pač je kar je... :P
RockerMB Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 kuhano+špricer+pir+viski+travarica+(še nekajkrat tak vrstni red) = pač je kar je... :P Ja,ja, glih ti mi boš pravo :headbang:
vapotek Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Ja,ja, glih ti mi boš pravo :headbang: Jaz sem s prejšnjo objavo postal legenda, tak da ti lahko rečem glih kar čem, sirotinjo jedna!!! :P
RockerMB Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Jaz sem s prejšnjo objavo postal legenda, tak da ti lahko rečem glih kar čem, sirotinjo jedna!!! :P Glede na to, da legende postajajo komaj po smrti :fight1: ........treba te je napit, do smrti, pol pa boš res legenda :naughty: :naughty: :naughty:
Vanga Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 (popravljeno) Dobro jutro in dober dan Totike in Toteki. :winkiss: Vapotek the Legend :worship: Popravljeno December 18, 2007. Popravil Vanga
vapotek Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 (popravljeno) No, prej sem se oglasil v "pač enem" foto salonu, da bi ovekovečil trenutek, ko sem postal nesmrtna legenda. Seveda v črnobeli tehniki, ker se mi bolj dopade. Evo rezultata... Popravljeno December 18, 2007. Popravil vapotek
FRTDM850 Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 No, prej sem se oglasil v "pač enem" foto salonu, da bi ovekovečil trenutek, ko sem postal nesmrtna legenda. Seveda v črnobeli tehniki, ker se mi bolj dopade.Evo rezultata... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: LEGENDA NIKOLI NE UMRE
KeC Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Vidi ti vapota, sedaj se že pod novim nickom prijavlja, da si poje hvalo :D
Vanga Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 No, prej sem se oglasil v "pač enem" foto salonu, da bi ovekovečil trenutek, ko sem postal nesmrtna legenda. Seveda v črnobeli tehniki, ker se mi bolj dopade.Evo rezultata... Legenda mi bo danes plačevala ves večer pijačo. :kva2: :kva1: :smoke: :OK:
Vanga Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: LEGENDA NIKOLI NE UMRE Seveda ne, če jih ponavadi ubijejo. :whistle:
vapotek Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Legenda mi bo danes plačevala ves večer pijačo. :kva2: :kva1: :smoke: :OK: Legende ne prosijo, plačujejo ali karkoli druga delajo...........one si vzamejo! B)
xr800 Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Danes na firundcvancig štunden! Šokac fajter! Šokac za precednika! :) Šokće......ma te El Bajuko zlo rad....... :evilgrin: :naughty: :whistle:
FRTDM850 Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Vidi ti vapota, sedaj se že pod novim nickom prijavlja, da si poje hvalo :D TO PA NI RES :hmm: :nono: :nono: :slap:
Vanga Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 TO PA NI RES :hmm: :nono: :nono: :slap: Dokaži, pa daj za pir zvečer! :naughty:
Mutika Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 Legende ne prosijo, plačujejo ali karkoli druga delajo...........one si vzamejo! B) Da si neoš kaj zlamal! :evilgrin: Vapo, sicer še nisi ovenčan s certifikatom, ampak, en štikl majhne legendice pa si res. :winkiss:
vapotek Objavljeno December 18, 2007 Opozori Objavljeno December 18, 2007 (popravljeno) Evo mene še enkrat! On your knees peasants!!! B) Popravljeno December 18, 2007. Popravil vapotek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se