Mutika Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Ups, neki čudni gumb sem stisnila ... se vidi, da sem bila včeraj (pre)dolgo pokonci. :whistle:
ZD€N€ Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Ups, neki čudni gumb sem stisnila ... se vidi, da sem bila včeraj (pre)dolgo pokonci. :whistle: :yea1: :yea1:
Vanga Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Alo,kaj ste vsi v komi? :drunk: Ali delate vsi francosko za jutri zvečer? :bounce: Dajte malo živleja od sebe. :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2:
BremzPenzl Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Bemti virozo :headbang: , pol familije bolane... ... pa tako lepo vreme, za na moped :worship:
motoristek Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Vsi pečete potico :rolleyes: rajši povejte.... :lol1:
vuk76 Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Hi, hi, ... kako lahko tako bistro razmišljaš navsezogdaj zjutraj? :unsure: :worship: Alkohol dela svoje... :naughty:
vuk76 Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Alo,kaj ste vsi v komi? :drunk: Ali delate vsi francosko za jutri zvečer? :bounce: Dajte malo živleja od sebe. :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: Nismo v komi...francoska se še ne dela, neke priprave že tečejo. Smo pa danes končno spakirali vsa božičkova darila, zdaj pa se smreke več ne vidi ven :whistle:
šokac Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Tebi pa se vidi, da si politik. Saj si se že prijavil, ni treba spet vsem povedat, da nisi razumel. :whistle: Pa Lumpiko mi pozdravi! :winkiss: Iiiiiiiii, kaj mi je rekla. Nisn politik. Včasih sem samo malo političen, pol pa me nihče ne razume. :D Bemti virozo :headbang: , pol familije bolane...... pa tako lepo vreme, za na moped :worship: V takem vremenu se familijo vozi naokoli z avtom, ne pa z mopekom. :whistle:
šokac Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Smo pa danes končno spakirali vsa božičkova darila, zdaj pa se smreke več ne vidi ven :whistle: Pa nisi noben torek nič povedal, da sta s tvojo zamenjala službe. Kolko vama Božiček te plača na uro? :evilgrin: Jaz sem tudi s pomočjo"svojega šporheta večino peciva že spekel in pripravil nekaj jedi za jutri." :whistle: :whistle: :whistle:
dašenka Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Bemti virozo :headbang: , pol familije bolane... Premalo žganice piješ, pa nič ne potmani bacilov :evilgrin: El B.
NGregor Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Po francoski šalati se tak fajn prdne :naughty:
Vanga Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Po francoski šalati se tak fajn prdne :naughty: Junački :winkiss:
NGregor Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Junački :winkiss: :whistle: ko je treba je treba ... :naughty:
Mutika Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 :whistle: ko je treba je treba ... :naughty: In kdaj je treba ... ? :unsure:
Mutika Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 (popravljeno) Lahko noč, toteki. :winkiss: Vidimo se v torek zvečer in verjamem, da bodo tisti, ki jim je najvažnejša družba prijateljev, zanesljivo tam. :worship: Popravljeno December 23, 2007. Popravil Mutika
Vanga Objavljeno December 23, 2007 Opozori Objavljeno December 23, 2007 Nismo v komi...francoska se še ne dela, neke priprave že tečejo. Smo pa danes končno spakirali vsa božičkova darila, zdaj pa se smreke več ne vidi ven :whistle: Zdaj pa al maš tak malo smreko, al pa ste dobili tak veliko Božičnico? :whistle:
vuk76 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Zdaj pa al maš tak malo smreko, al pa ste dobili tak veliko Božičnico? :whistle: Tak malo smreko mam.;..jaz ji kr pravim instant smreka...;)
KeC Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Jao toti v 02 pa kar zabušavajo, takoj ko pridejo prazniki že vsi na neke dopuste zgasnejo :D
ZD€N€ Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 jutro ali dan v 02 iz Cela :worship:
motoristek Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Zdaj pa al maš tak malo smreko, al pa ste dobili tak veliko Božičnico? :whistle:
Vanga Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 jutro ali dan v 02 iz Cela :worship: Dober dan vsem ljubiteljem enoslednih vozil in dobre kapljice. :P :yea1:
CVIČKAR1 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Dobro dnevno jutro, toteki. :winkiss: Včeraj v Celju je bilo res super. :worship: Danči in Gody sta sicer "zamudila" mini-odpravo totekov (Lobo in jaz), ampak, skupaj sva imela skoraj 100 let, pa je bilo treba hitro domov ... ne, Lobo? Aja, ni ga več na MS ... je pa na čagah prisoten in v torek, 25.12., čeprav je božični dan, bo zvečer prišel k Freerajdersom. Torej, dobimo se, da ne bo dileme. NGregor, da nas ne boš kje drugje iskal ... :whistle: . Da še zadnje podrobnosti glede naše čage 29.12. razčistimo. Kar nekaj Štamprlekov se nam bo pridružilo. Yeees! :010 Hmm...boš sama iz družine al bo še kak član? :evilgrin:
KeC Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Kolikor sem slišal pripelje sina, Bo ok? :naughty:
vuk76 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Hmm...boš sama iz družine al bo še kak član? :evilgrin: Bi rad spoznal njeno hčerko??? Aja, simpatična deklica je, tolko,da veš vnaprej.
CVIČKAR1 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Kolikor sem slišal pripelje hčerko, Bo ok? :naughty: Veš da bo :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se