Vanga Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) Hmm...boš sama iz družine al bo še kak član? :evilgrin: :nono: :fight2: :chase: :fight1: :whistle: :winkiss: Popravljeno December 24, 2007. Popravil Vanga
Mutika Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Bi rad spoznal njeno hčerko??? Aja, simpatična deklica je, tolko,da veš vnaprej. He, he, he, hvala Vuk, ja, res je, ... simpatično dete! Dobro poglej, kaj sem poudarila, Cvičkar! :evilgrin: :rolleyes: :winkiss: Kolikor sem slišal pripelje sina, Bo ok? :naughty: :slap: :lol1: :nono: :fight2: :chase: :fight1: :whistle: :winkiss: Vanga, hvala za pomoč. Česa vse si današnji otroci ne namislijo, hm? :whistle: :rolleyes:
Mutika Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Ojla, toteki dragi, dober daaaan! :worship: Moj je krepko delaven, sem mislila, da bo very easy Monday. Ja, malo morgen ... dejlam, ko zamorc! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
CVIČKAR1 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Pa sj tut jst sm še dete... :whistle:
šokac Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) Mi še tudi delamo. Skratka lepo praznujte, lepo se imejte, imejte se radi in čakajte na Božička. Če ste bili pridni, vam Božiček zagotovo nekaj pripelje na svojem mopeki. Jaz bom čakal tudi na Dedka mraza. Z Dedkom Mrazom se bolj poznam. Si slišala Lumpa? Šokac, Lumpa... PS Če boste pridni boste lahko nocoj dali Jezuščka v jaslice. Jaz že komaj čakam. :010 Popravljeno December 24, 2007. Popravil šokac
RockerMB Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Vesel božič vsem Totikam in Totekom :friend2:
šokac Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Vesel božič vsem Totikam in Totekom :friend2: Kje si te našel takšno sramežljivko? :rolleyes:
Lumpa Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Mi še tudi delamo. Jaz tudi delam, samo doma ... :whistle: Skratka lepo praznujte, lepo se imejte, imejte se radi in čakajte na Božička. Če ste bili pridni, vam Božiček zagotovo nekaj pripelje na svojem mopeki. Jaz bom čakal tudi na Dedka mraza. Z Dedkom Mrazom se bolj poznam. Si slišala Lumpa? Šokac, Lumpa... Slišala, slišala ... lahko gresta na pir, če se poznata ... :whistle: PS Če boste pridni boste lahko nocoj dali Jezuščka v jaslice. Jaz že komaj čakam. :010 Jaslice so že pripravljene ... :wub: :whistle:
Teya Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 A še velja Mlada lipa ob torkih? Jaz bom neke v MB jutri...
bmwslo Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Pa še od mene vsem totekim, vse najboljše v novem letu :beer2: :beer2:
vuk76 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 A še velja Mlada lipa ob torkih? Jaz bom neke v MB jutri... Na žalost ne več...zdaj se zbirajo v Rock clubu na Šentiljski, bivši Freeriders clubhouse.
Vanga Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 A še velja Mlada lipa ob torkih? Jaz bom neke v MB jutri... Vljudno vabljena na Šentiljsko c. nevemkolkože, ja res smo zamenjali lokacijo, enim na žalost drugim na veselje nema veze, al pri ML, al pri Rock housu mi je vseeno, pridem vedno in izključno zaradi druženja. :grupni:
Zdrawc Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Totice in Toteki, Vesel Rožič od mjene
tati Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 dober večer vsem MB..........vidim, da ste se eni v soboto fajn zabavali............, mi pa tudi samo v soboto na Ljubljanskem območju, včeri pa v dobri družbi naših Štamprlov....., predvsem Zdrawca, ki ni hotel na grbce.... :headbang: no komaj čakam, da se skupaj malce poveselimo....... :010 :010 :010 lep božični večer vsem............ :winkiss: :winkiss:
Mutika Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Dragi prijatelji, dragi toteki, lep in umirjen večer vam želim. Kar je dobrega, naj bo dobro še naprej, kar je slabega, naj ostane nekje zadaj. Iskren nasmeh za vse. :winkiss:
Zdrawc Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 predvsem Zdrawca, ki ni hotel na grbce.... :headbang: ni hotel...................................mogu ni :whistle:
motoristek Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Vesel božič želim vsem totekom. :beer2:
Vanga Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Vesel božič želim vsem totekom. :beer2: Hvala enako!
vuk76 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Hvala enako! Hvala za kartico...ugani kateri podpis mi je najbolj cool!!
Vanga Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Hvala za kartico...ugani kateri podpis mi je najbolj cool!! Ja moj valda. :P
vuk76 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Ja moj valda. :P Zajebal si...še en,ki je bolj otročji od tvojega ;) :worship:
Vanga Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Zajebal si...še en,ki je bolj otročji od tvojega ;) :worship: Potem pa je še lahko edino od tega malega velikana. :P ;)
tati Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 ni hotel...................................mogu ni :whistle: sem ti hotla pomagat, pa nisi hotel pomoči, kapco si našu..... :whistle: :whistle:
Teya Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 Vljudno vabljena na Šentiljsko c. nevemkolkože, ja res smo zamenjali lokacijo,enim na žalost drugim na veselje nema veze, al pri ML, al pri Rock housu mi je vseeno, pridem vedno in izključno zaradi druženja. :grupni: Kje na šentiljski? Kdaj? A ob torkih? :unsure: A mene sploh kdo od vas pozna? Jaz se mi zdi da nobenega... ka me že res tak dolgo ni blo da se je vse že obrnlo? :glare:
danci1973 Objavljeno December 24, 2007 Opozori Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) Kje na šentiljski? Kdaj? A ob torkih? :unsure: A mene sploh kdo od vas pozna? Jaz se mi zdi da nobenega... ka me že res tak dolgo ni blo da se je vse že obrnlo? :glare: Khm, khm... Na Šentiljski, tam ko je pred davnimi, davnimi časi bil prehod čez železnico... :) Oz. prva hiša na desni strani ceste, če se pelješ proti Šentilju (in če ne šteješ tistih par objektov, ki so takoj za Petrolom na Partizanski). Še vedno pa velja ob torkih, ob cca. 20h. D. Popravljeno December 24, 2007. Popravil danci1973
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se