dave the wave Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 (popravljeno) :huh: , elbato doma pa ze vse poceckano po forumu. Dobrodosel :D . Da spet povzamem: 1. Lindau 2. Windsurf 3. DTW 4. Crashover 5. Svrabl 6. Quota, b.a. 7. Symru, b.a. 8. Johan b.a. 9. Bauca in IKE b.a. 10. Elbarto b.a. Popravljeno Avgust 30, 2003. Popravil dave the wave
elbarto Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 Med dopustom sem našel novo tajno lokacijo, kjer polnijo laško pivo.... Kdo bi si mislil..
elbarto Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 :( :( :( :( :angry: :angry: :angry: :angry: Mene ju3 nebo v LJ....jao jao..... Upam da se boste fino imeli....pa tak sem že bil pripravljen, da bi vas namazal...ko pašteto... :( :( :(
Alka Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Jap elbarto! Ziher te zato ne bo, ker se bojiš, da bi te drugi "namazali"! :P
elbarto Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Jap elbarto! Ziher te zato ne bo, ker se bojiš, da bi te drugi "namazali"! :P Ja točno, in sem se posral, pa ne upam . HAR HAR HAR!!!! (ko sem bil mali (15 let....) sem 30 kil lažje za sabo puščal...
SiR Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 "Na tem mestu..." (a se sliši komu znano?) Pozivam ljubljansko svojat, da si pride pogledat kako se vozijo karti. hmmm, nekaj mi pravi, da bom melful boljši cajt od tebe :devil:
dave the wave Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 "Na tem mestu..." (a se sliši komu znano?) Pozivam ljubljansko svojat, da si pride pogledat kako se vozijo karti. hmmm, nekaj mi pravi, da bom melful boljši cajt od tebe :devil: Barto, Sym ima prav :doze: , špota pa sramote se ne rešiš do sodnega dne :cry: . Razmisli o novem nicku :lol1: lp DTW :P
Gregs Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Jaz pridem sigurno tja. Ce ne bo dovolj ljudi, bom vozil. Samo skoda, ker ni Elbarta, da mu pokazem, kako "ljubljanska svojat" raztura... :devil: :yea2: :OK:
anA Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Pridem navijat :OK: :OK: :grupni:
hotschko Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 kje se vi dobite danes ?? ... sem prav sljišal ... v LJ ... a vas lohka pridem pogledat al ne al kaj ... al kwa :D :D
Alka Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Jao Gregs! :kva1: Če te mora Teya naprej spustit........... Ne vem, ne vem!!! :?
elbarto Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Jaz pridem sigurno tja. Ce ne bo dovolj ljudi, bom vozil. Samo skoda, ker ni Elbarta, da mu pokazem, kako "ljubljanska svojat" raztura... :devil: :yea2: :OK: prst v oko....
Rude Boy Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Izseljeniška matica v močvirju navija za Motosvet "krožek" Maribor ! :notworthy: nočna al popoldansak vožnja ???
Alka Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Za vse tiste, ki ne znajo čitati (po citatu velikega Dejveka), naj preberjo, da je zbor ob 19.45 pri gokartih. VABLJENI VSI!!!
Dejans Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Za vse tiste, ki ne znajo čitati (po citatu velikega Dejveka), naj preberjo, da je zbor ob 19.45 pri gokartih. VABLJENI VSI!!! Jawohl mama :naughty:
SiR Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 prst v oko.... "Žok u učko" :lol: :D
Windsurf Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Že študiram potek proge, da vas bom vse nascal ko male mačke!!! LP Windsurf
Windsurf Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Sicer pa velja, kot dogovorjeno, zbor in odhod iz MB pri Mladi lipi ob 17.45-18.00, v Bistrici na pumpi pa ob 18.30. Zaenkrat z motorjem iz MB svrabl, quota, moja malenkost s prikolico, verjetno pa še lindau+uti, z avtom dtw, alka, crashover in teya, johan verjetno tudi z avtom, ostali se še niso zjasnili. kakorkoli, važno je, da smo do 19.45 v BTC-ju, hala 18. varno vožnjo vsem, zaj letim po nagrade!
CrashOver Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Že študiram potek proge, da vas bom vse nascal ko male mačke!!! LP Windsurf progo se le fajn nauči... da nebo pol samo 9 kartov v voznem stanju :) hehe.... se vijimo! LP -matej
uti Objavljeno September 3, 2003 Opozori Objavljeno September 3, 2003 Blo luštno, čeprav tekme ni blo :fight2: ker jim je crknila "štoparca"! Jao :angry: Kljub temu je bilo na pisti napeto, eni so bumpsali, drugi se obračali, tretji pa lepo previdno odpeljali svojih 10 minutk! Uspelo celo nekaj slik :rolleyes: , jih danes obesimo kaj gor! Drugač pa vsaka čast ljubljančanom, da so se nam pridružili :yea2:, je bila kar gužva! Za konec pa smo degustirali še horse.....vsi bli vidno navdušeni :notworthy: Moje skromno poročilo....je še prezgodaj :zzz: pa itak se bodo še razpisali :grim
Hanzi Objavljeno September 3, 2003 Opozori Objavljeno September 3, 2003 jaz pa vse skupaj prepozno prebral :(
Noise Objavljeno September 3, 2003 Opozori Objavljeno September 3, 2003 jaz pa vse skupaj prepozno prebral :( Jaz pa čakal, kot je bilo dogovorjeno, da me Windsurf pokliče... pa ni bilo nič iz tega :doze:
Perla Objavljeno September 3, 2003 Opozori Objavljeno September 3, 2003 Blo fajn.......... :) prav res! :) prinesli ste smeh v Ljubljano. B) vsa cast tistim, ki ste prisli & se vracali z motorjem - zvecer/ponoci je blo mrrrrzloooo :huh: - upam, da ne prehudo!
dave the wave Objavljeno September 3, 2003 Opozori Objavljeno September 3, 2003 Blo fajn.......... :) prav res! :) prinesli ste smeh v Ljubljano. B) Mi smo tako srecni, ker smo tako veseli :kva1: vsa cast tistim, ki ste prisli & se vracali z motorjem - zvecer/ponoci je blo mrrrrzloooo - upam, da ne prehudo! Ostali smo pa si iz socustvovanja v avtu nastavili klimo na -7,5 stopinj :xx:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se