Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Eh, ker bo predolgo trajalo, bom dal kar na net.

Prosim za komentarje oštevilčenih slik.

http://213.161.23.43:2121/go/page_01.htm

Slika št. 81 - Njegova Perverznost, vidno utrujena....

Slika št. 89 - Flavio (z cigaretom)

-II- 56 - Neverjetna sreča, 2x gumidefekt v razmaku cca 7 minut

Moram gret, El B.

Objavljeno

HA HA :lol:

našo na sliki dva bivša sošolca iz faksa in bivšega sodelavca iz Comtrona :yea2: slika 096

Objavljeno

jap jap jap.... najprej DTW-ju ..... nimam kaj, freji si to porihto!, svaka ti čast! :OK:

:) ... vsak je dau vse od sebe, in, ... razturali smo!... če nebi one gume jebale pa kart pa tako ... bi se še bolše uvrstili.. no to so toti ČE-ji ... :doze: ... jaz samo rečem, za to kaj smo se v pol ure skup dali, smo razturali! :kva1:

LP

-matej

Objavljeno

našo na sliki dva bivša sošolca iz faksa in bivšega sodelavca iz Comtrona :yea2: slika 096

Kaj bi se morala poznat???

M.P.?

LP, U.P.

Objavljeno
Kdaj ti je pa to uspelo slikat ? :kva2:

hehe.. to meu barto ziher skrito kamero :D

LP

Objavljeno

našo na sliki dva bivša sošolca iz faksa in bivšega sodelavca iz Comtrona  :yea2:  slika 096

M.P.?

LP, U.P.

Moj prejšnji nick je bil grepina :naughty:

Objavljeno

Hehe, jaz pa našel na sliki svojga soseda Boštjana V... A je na forumu tudi prijavljen?

Na gasilski fotki je tretji od desne proti levi, ...

"boštjan, javi se" :D

Objavljeno

našo na sliki dva bivša sošolca iz faksa in bivšega sodelavca iz Comtrona  :yea2:  slika 096

Hehe, jaz pa našel na sliki svojga soseda Boštjana V... A je na forumu tudi prijavljen?

Na gasilski fotki je tretji od desne proti levi, ...

"boštjan, javi se" :D

a on je tvoj sosed... lahko mi poveš cifro al pa kaj pa mu rečem naj se ti javi :) ....

LP

Objavljeno

M.P.?

LP, U.P.

Moj prejšnji nick je bil grepina :naughty:

Aha, Scooter......no lepo, kak je svet mali....tisti nik je bil tu na motomarsu ali na ticu?

Maš motora al kaj te je prineslo...

LP, El B.

Objavljeno
Kdaj ti je pa to uspelo slikat ?  :kva2:

Go%20041.jpg

Ob 1742.....takrat ko sem vozil.... (magija :naughty: :naughty: )

Objavljeno
a on je tvoj sosed... lahko mi poveš cifro al pa kaj pa mu rečem naj se ti javi :) ....

LP

če ga kaj vidiš, mu povej, naj mi PM pošlje, če je na forumu seveda :D

če ne pa ga bom itak kaj srečal še kdaj :)

Objavljeno

evo, rezultate dirke.. pa število krogof:

1. ARAL 722 krogov

2. AVTO AKTIV + 6 krogov

3. MPL RACING + 21 krogov

4. TEXACO + 43 krogov

5. KURENT RACING + 69 krogov

6. MARIBOR + 75 krogov

7. PETROL + 182 krogov

8. .......

9. ......

10. .....

11. .....

....

...

....

O:-) hihi

ayde!

LP

-matej

Objavljeno

Mladiček, lepo da si podal rezultate, samo za koga si ti tekmoval me še razsvetli.... :o

Objavljeno
Mladiček, lepo da si podal rezultate, samo za koga si ti tekmoval me še razsvetli.... :o

:OK: Za tisto ekipo, ki je premagala Petrol! :lol1: :yea2:

Z mislimi v SBM želim vsem lahko noč!

Windsurf

Objavljeno
Z mislimi v SBM želim vsem lahko noč!

Windsurf

:( , thja tudi jaz sem z mislimi tam....

Lahko noc.

Objavljeno

A lahko Icota že danes obiščemo??? (namesto najprej k Lipi, najprej v SBM?) Pol pa k lipi vsak 3 pire na njegovo zdravje in ni vrag da če se jih samo pol prime, da bo vuni prej kot je kdo pričakoval.

LP, El B.

Objavljeno
A lahko Icota že danes obiščemo??? (namesto najprej k Lipi, najprej v SBM?) Pol pa k lipi vsak 3 pire na njegovo zdravje in ni vrag da če se jih samo pol prime, da bo vuni prej kot je kdo pričakoval.

LP, El B.

Andreja sporoča, da bo Ico v kratkem dobil prenosnika, tako da nas bo lahko sam povabil, ko se bo temu primerno počutil. Današnji dan bo zanj grozen, saj je vsako prebujanje iz narkoze tortura. Najbolje, da mu pustimo čas, da si malo opomore... saj ve, da vsi mislimo nanj.

Kakošno pivo (ali tri) na njegovo zdravje pa moramo na vsak način spit!

LP

Windsurf

Objavljeno

LP, El B.

Bartl, kot je že napisal Marko, danes in še nekaj dni ne, ker je na intenzivnem oddelku. Sam pa tudi upam, da čim prej.

Kar se pa pirov tiče na njegovo zdravje pa kolikor nesem in še več.

Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B)

Objavljeno

Dokelr Ico ni pripravljen sprejemat obiskov mu po mojem mnenju naj ne bi težili. Ko pa bo si zaželel obiske pa obljubim da tudi jaz pridem do njega

Ico in Andreja :OK:

Objavljeno

Fak!!! Ne morem verjet!!! :cry:

Kaj sploh ve kdo kaj se je zgodilo in kje točno, ker sem se ravno tisti čas po Bistrci vozla, pa nisem nič opazla... :huh:

Pozdrave Icotu in Andreji :wub:

Objavljeno

LP, El B.

Bartl, kot je že napisal Marko, danes in še nekaj dni ne, ker je na intenzivnem oddelku. Sam pa tudi upam, da čim prej.

Kar se pa pirov tiče na njegovo zdravje pa kolikor nesem in še več.

Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B)

Ej banda, s temi piri pa po pameti, jaz sem danes v nočni in vrjemite, da bom JEZEN, če mi še kdo sporoči kakšno slabo novico ali pa da jaz pridem do koga.......

šala...spijte še enga zame.... :D

Objavljeno

METLA!!!

Zadnjih sedem objav (vključno z mojo) prosim v TO temo... ker očitno že prihaja do nesporazumov... Ico si je namreč že zaželel obiskov! :OK:

LP

Windsurf

Objavljeno (popravljeno)

Ja pol nebi bilo slabo, da ga malo pogledamo...za 5 minut recimo, ga nebo pobralo, pa sestre (mmmmh..) tudi nebodo pizdle.

Kak in kaj???

Po večerji ko nimajo več sporeda in je prosti čas lahko pride delegacija do njega?

LP, El B.

(p.s. kdor ima doma laserja, naj pls sprinta to temo...meni bi zelo pasalo, če bi bil v njegivi postelji in bi kup lepih želja dobil v roko)

Popravljeno . Popravil elbarto
Objavljeno

Danes me ne bo. :cry: Matr vas bom pogrešala.

Če grete do Ica, ga pa še v mojem imenu pozdravite.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!