mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Mucka,o tvojih letih nisem nikol dvomil, zgledaš čist prav,neglede na EMŠO :worship: .Tangice pa tud nis važne kake so,lahko si pa tud brez njih :naughty: BARABA! c c c c :nono: Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Ni panike, se bom jaz z Rockerjem zmeno, pa mi bo on dal vnaprej pijačo. :D Ti mu boš pa naslednji torek pač plačal. Seveda malo več, ker bo takrat pač spet torek, jaz pa grozno žejn.......spet. ;) Stari,saj veš!!!!Pri meni NI pufov :worship: Lahko pa mu ti posodiš, da ti pijačo plača,pa še meni kako ker sem ga v pikadu naružo :whistle: BARABA!hi,hi,hi,hi :rolleyes: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 kak pa jaz nabijam poste :whistle: Tu kuj nabijaj,drugič pa se drži obljube :naughty: .Pol pa moram jaz Vapota mirit pa ga napijat :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 boš ti vidu :winkiss: .... :fight1: hi,hi,hi,hi hec :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) . Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Nič,meni tašča pripovedala vstop v maribor...Tak da me ne bo :headbang: Hecam se...Moram se učit :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Nič,meni tašča pripovedala vstop v maribor...Tak da me ne bo :headbang: Hecam se...Moram se učit :unsure: dajdaj....te bom undercover not sprawla.... sej naw nben vedw :whistle: ka a te res naw :huh: ? Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Ker pri naših Totekih domišlija ne pozna meja,bi predlagal ples v maskah v času pusta. :010 Da se bo tudi kaj dogajalo ne samo nalivalo.lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Nič,meni tašča pripovedala vstop v maribor...Tak da me ne bo :headbang: lepo :worship: vsaj nekdo ti pride do živga :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Ker pri naših Totekih domišlija ne pozna meja,bi predlagal ples v maskah v času pusta. :010 Da se bo tudi kaj dogajalo ne samo nalivalo.lp ....in bo TOREK (alora-za šefe frej dan :whistle: O:-) ) .... ojej :doze: kriza bo, kriza, he,he,he,he :evilgrin: :yea1: :yea1: :winkiss: Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Samo moram rečt da ste kar pridni pri tem nabijanju :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 boš ti vidu :winkiss: .... :fight1: hi,hi,hi,hi :winkiss: Res,jutri??? :worship: Sam,al boš brez al s tigrastimi :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Res,jutri??? :worship: Sam,al boš brez al s tigrastimi :winkiss: ti bom dala tigraste da boš tigrasto vidw :lol1: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Ker pri naših Totekih domišlija ne pozna meja,bi predlagal ples v maskah v času pusta. :010 Da se bo tudi kaj dogajalo ne samo nalivalo.lp Jaz sem si že kupo duracelke, pa se bom v dildota namaskiral. :evilgrin: ti bom dala v tigrastih da boš tigrasto vidw :lol1: ! Hmmm,ja če maš res take želje,sem ti vedno na voljo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Samo moram rečt da ste kar pridni pri tem nabijanju :D jest sm samo.... ...zunanji opazovalec :whistle: tko mal čeking, pa to....hi,hi,hi,hi O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Jaz sem si že kupo duracelke, pa se bom v dildota namaskiral. :evilgrin:Hmmm,ja če maš res take želje,sem ti vedno na voljo :whistle: Be carefull, what U wish for....It might come true :evilgrin: he,he,he,he,he Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 jest sm samo.......zunanji opazovalec :whistle: tko mal čeking, pa to....hi,hi,hi,hi Dobiš ti jutri,notranji čeking od zunanjega opazovalca :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Be carefull, what U wish for....It might come true :evilgrin: your wish is my comand!!he,he,he,he,he No vidiš, tak sem te učil,saj veš kaj moraš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) . Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Jaz sem si že kupo duracelke, pa se bom v dildota namaskiral. :evilgrin: Ne rabiš se maskirat :evilgrin: , samo Duracelke daj v žep... :whistle: ... :closedeyes: ... O:-) ... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Ne rabiš se maskirat :evilgrin: , samo Duracelke daj v žep... :whistle: ... :closedeyes: ... O:-) ... :yea2: Rajši si jih kar v rit potisnem,bolj dolgo držijo, pa več efekta je :worship: Mucka,zakaj pa tak hitro urejuješ poste, da pol nič ne napišeš??? Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil RockerMB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 No vidiš, tak sem te učil,saj veš kaj moraš :naughty: :lol1: ma nemoj sine.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Mucka,zakaj pa tak hitro urejuješ poste, da pol nič ne napišeš??? ti kr podjebavi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 ti kr jebavi.... Saj bi,sam si ne upaš :whistle: pol pa v 04 pobegneš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Mucka,zakaj pa tak hitro urejuješ poste, da pol nič ne napišeš??? dejte mi par sekund... sm bla na tel... Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se