mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) nema više njih :naughty: :whistle: Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 nema više njih :naughty: :whistle: Koga ali kaj???A tangic?SUper,se jutr ne bo treba tolk trudit :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Koga ali kaj???A tangic?SUper,se jutr ne bo treba tolk trudit :winkiss: ej....don*t push your luck :alien1: Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Kak pa ga šauflata. :whistle: Da bo le kaj iz tega,ne samo pešnajst našauflanih strani. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) kaj zdaj mene vmes tlačiš.... jest neč nawem o tem.... :whistle: O:-) BTW kok si kj? Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 ej....don*t push your luck :alien1: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RockerMB Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 ej....don*t push your luck :alien1: :inlove: komaj čakam Kak pa ga šauflata. :whistle: Da bo le kaj iz tega,ne samo pešnajst našauflanih strani. :evilgrin: Nič bat,bomo prešli od gobezdanja do je......nja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Nič bat,bomo prešli od gobezdanja do je......nja :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 OOOOO JAGABABA :winkiss: :winkiss: :winkiss: !!!ma ne....sej niti ne bi težila, če bi me samo malo parkrat zaneslo na ovinkih na drugi pas.....me je pa ornh pa je šlo 3x zlo na bliz srečanje z avtomobilom.... na prvi pumpi pa spet podje*avanje....kok se morm prlagodit, pa če se bo cela skupina mogla po men ravnat.... pa ej....sej ni važn.... u glavnem se je zgodba ene 4x ponovila.... kt sm šla pa direkt na avto, komi obvila, pol mej ful zavajnal, da sm ga komi ujela, je pa pr naslednji pumpi men štriček poču... vem sej butasto da sem vozila kot tele...sam...nevem...če si v skupini, kjerkoli, karkoli delaš, pač probaš prispevat, da se mate vsi fajn.... ...sam zdej vem, da ne grem več ogrožat ...ne miškota, ne sebe in niti drugih udeležencev..... je pa pač izkušnja za naprej... da se prilagajaš, pa da daš ve od sebe- JA, absolutno.... da pa voziš ko tele NE HVALA NIKAD VIŠE!!!! Samo tako mimogrede en nasvet. Skupina ali ne skupina, vedno voziti samo po svojih omejitvah in sposobnostih, raje malo manj, ker v skupini mora biti malo večja koncentracija. Če ti skupina razlaga drugače ni vredna, da bi bil(a) član(ica) te skupine. Moram pohvalit MB/CE sekcijo, oziroma te s katerimi sem se do sedaj vozil, da nikoli ni bilo prav nobene nestrpnosti, če pa je kdo kje prepočasen se dogovorimo, kje se počakamo in grejo manjše skupine svojim tempom naprej. Kakorkoli že, vedno samo v okviru svojih limitov, ceste in ovinki bojo počakale, mi moramo samo poskrbeti, da bomo živi in jih bomo lahko uživali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Ni panike, valjda lahko greta poleg. Saj se čisto normalno peljemo. Meni na taki skupinski vožnji števec še nikoli ni čez 180 pokazal... :D Pa ti 3x več kot je realno kaže a ne ? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Pa ti 3x več kot je realno kaže a ne ? :devil: Nimam te več rad..... :( Pa še smrdiš, pa uši maš.... Ni sile, dugo bom plačeval če bom vsakokrat te samo po 5 EUR prineso :whistle: Boli me kurac, samo da plačuješ. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Kaj se smejiš trotl!!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Stari,saj veš!!!!Pri meni NI pufov Itaq, da jih ni in prav je tak. Ampak plačal ti vseeno ne bom niti centa. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Pol pa moram jaz Vapota mirit :eek: Pol pa moram jaz Vapota napijat :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Lahko noč Totiland. :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Uh, je pozno ... aha, mimogrede, Bremzl, komaj čakam, da se bova spet okoli podila! :worship: Toteki dragi, lahko noooooč! Jutri se vidimo, jupije, jupija! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Mačka,jaz te pa čisto razumem. Sem bila na taki furci, kjer sem bila na koncu kolone kot začetnica in z najslabšim motorjem in od takrat naprej imam takšen odpor do skupinskih voženj, da tega še sama ne morem verjeti. Enostavno ne grem se jih več. Tako da, če se že greš skupinsko vztrajaj, da boš takoj za vodilnim. Voziti iz ovinka v ovinek s strahom, kako bom prišla ven, ne hvala. :headbang: Rajši sredi Avstrije rečem Ne grem se več in odsoliram dalje. Priznam, in zato imam še vedno slabo vest. :headbang: Če daš priložnost to popravim :friend2: pozdravljeni Mariborčani......... :worship: :worship: :worship: :worship: končno vrnjena iz krasnih Dolomitov............, čakajo vas na poletni čas.......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: bilo je krasno............. :whistle: :whistle: Zdravo nazaj, noge cele? Haloooooo!!!!!! Pa kaj se zdaj gremo tu? Jaz sem eden in edini, ki odloča, kdo se lahko z mano v peskovniku igra. :grim JASNO!!!!!! :angry: :P te ti pa naj bo... :lol1: :lol1: :lol1: Pubec, tak med nama, pripravi se na osebni bankrot. :grim bo delnice motosveta zastavo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Nič,meni tašča pripovedala vstop v maribor...Tak da me ne bo :headbang: Hecam se...Moram se naučit :unsure: ..kak ti tašča z roke je... :evilgrin: Ker pri naših Totekih domišlija ne pozna meja,bi predlagal ples v maskah v času pusta. :010 Da se bo tudi kaj dogajalo ne samo nalivalo.lp ..nisi ti malo prestar za ona dogajana :evilgrin: :evilgrin: Dobiš ti jutri,notranji čeking od zunanjega opazovalca :naughty: ...brigaj se ti rajši za pijačo pa hrano, ostalo pa bomo že mi porihtali.. Kak pa ga šauflata. :whistle: Da bo le kaj iz tega,ne samo pešnajst našauflanih strani. :evilgrin: zakurblaj plug, pa spluži :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Uh, je pozno ... aha, mimogrede, Bremzl, komaj čakam, da se bova spet okoli podila! :worship: Toteki dragi, lahko noooooč! Jutri se vidimo, jupije, jupija! :winkiss: jaw, mama Mutika, men se že tud kr yodla :010 :010 :010 ... komikomikomičakam, da ws maw spet widm :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Jutro toteki! Torek je... :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 jutro v 02 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Jutro toteki! Torek je... :010 Tudi iz Celjske strani... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Ite v rit vi pa vaše dobro jutro! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Ite v rit vi pa vaše dobro jutro! :P Ok, naj ti bo.... Dober dan Vapotek saj vem, da bi rad šel na "Uni" :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Dober dan Vapotek saj vem, da bi rad šel na "Uni" :beer2: Dober dan motoristek. :004 :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se