Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Ja pol nebi bilo slabo, da ga malo pogledamo...za 5 minut recimo, ga nebo pobralo, pa sestre (mmmmh..) tudi nebodo pizdle.

Kak in kaj???

Po večerji ko nimajo več sporeda in je prosti čas lahko pride delegacija do njega?

LP, El B.

(p.s. kdor ima doma laserja, naj pls sprinta to temo...meni bi zelo pasalo, če bi bil v njegivi postelji in bi kup lepih želja dobil v roko)

dobra ideja... že printam :) .... eh ma kaki laserski!.. ico si pa ja barve zasluži (pa laserc mi je odpovedau lin dans) :) hehe!... tak da prnesem barvno štivo za njega!

alka : bomo!....

LP

-matej

Objavljeno

Dragi prijatelji mariborskega krožka.....

Okoli 20. ure sem bil pri Ico-tu, ki je bil zelo vesel vašega obiska in daril, predvsem je bil ganjen nad vsemi izjavami, ki mu jih je mladiček ( Crashover) tako lepo barvno sprintal.... Dejal je, da nekatere prikličejo tudi solze na oči....verjamem, da jih. Zjutraj, ko bom odhajal domov, bom popil tudi jaz kakšno pijačko na zdravje našega Ico-ta, kakor tudi vseh nas ostalih....

Objavljeno

Mariborčani pozor!

Jaz pa imam eno čisto X željo. V čitalnici knjižnice mariborske pravne fakultete bi si rad prebral eno magistersko delo (ne da si ga sposodit - je samo za čitalnico). V kratkem bi skočil v MB in si tisto prelistal. Zdaj pa potrebujem nekoga, ki je včlanjen v to knjožnico, da mi recimo posodi izkaznico ali pa kako drugače to shendlamo. V nasprotnem primeru moram plačati 2000 SIT in mi je malo škoda samo za en obisk.

Objavljeno
Mariborčani pozor!

Jaz pa imam eno čisto X željo. V čitalnici knjižnice mariborske pravne fakultete bi si rad prebral eno magistersko delo (ne da si ga sposodit - je samo za čitalnico). V kratkem bi skočil v MB in si tisto prelistal. Zdaj pa potrebujem nekoga, ki je včlanjen v to knjožnico, da mi recimo posodi izkaznico ali pa kako drugače to shendlamo. V nasprotnem primeru moram plačati 2000 SIT in mi je malo škoda samo za en obisk.

mislim, da lahko v vsako od knjižnic fakultet greš z študentsko izkaznico katerekoli fakultete v slo. no bom preveril pri pravnikih. bomo že zrihtali, ni panike. samo povej par dni preden prideš.

Objavljeno

JASON: meni se javi... bomo zrihtali... kdaj rabiš?

Objavljeno

teya in PERVY, hvala ker sta mi tako hitro priskočila na pomoč. Problem sem že rešil. Telefoniral sem v knjižnico in vprašal če se je treba za obisk čitalnice vpisati.

Odgovor: Ni se treba. cool :yea2:

Mater včasih se pa človek res ne znajde in gre takoj na motosvet jokat.

Objavljeno

Mater včasih se pa človek res ne znajde in gre takoj na motosvet jokat.

Jason nic se ne sekiraj, imamo mi ramo za plakanje :D . Ko bos pa v MB pa nas kontaktiraj.

lp DTW

Objavljeno
Jason nic se ne sekiraj, imamo mi ramo za plakanje :D . Ko bos pa v MB pa nas kontaktiraj.

lp DTW

Ja, pa ob torkih, mislim da, imajo knjižnico najbolj fajn odprto... in ob torkih si je stvari najlažje zapomnit... in ob torkih je ital vse bolj fajn... :D ... aja, pa ob torkih se pri lipi dobivamo... oglasi se kaj!

LP

Windsurf

Objavljeno

Zadovoljni se po koncertu spravljamo spat Uti, Lindau, Petra in Windsurf... Šotor smo si postavili v bližini stadiona, dobrih pet minut peš...

Lahko noč

Windsurf

Objavljeno

Ja z veseljem vas enkrat obiščem, samo ta torek še ne, ker bom imel zelo naporen dan.

Sicer pa sem že v petek bil pri vas. Iz Kranja sem se odpravil malo pred 15h in v MB prispel ob 16:30. No in tudi knjižnica je bila odprta do 16:30, tako da nisem nič opravil. Zaj...l sem, ker sem preveč površno pogledal odpiralni čas. Pogledal sem namreč za čitalnico, ki je odprta do 20h.

Če ne drugega sem vsaj malo MB spoznal.

Mi lahko nekdo na hitro pove kje je Mlada lipa - vsaj naslov, da bom lahko na zemljevid pogleda.

Pa še to me zanima. Ali je forumaš gorazd tudi iz Maribora? Rad bi si ogledal njegov skuter.

Objavljeno
Mi lahko nekdo na hitro pove kje je Mlada lipa - vsaj naslov, da bom lahko na zemljevid pogleda.

Poglej na prvo stran te teme!

LP

Windsurf

Objavljeno

OK pubeci in dekline imam prošnjo in sicer, da se v torek zjutraj ob 7:15 nebi kdo vozo po Mariboru, ker Blame dela izpit za motor in rabi prosto stezo :OK:

Če uspe v prvem dam pri Mladi Lipi za velik pir, če pa v drugem pa za malega :kva1:

Objavljeno
OK pubeci in dekline imam prošnjo in sicer, da se v torek zjutraj ob 7:15 nebi kdo vozo po Mariboru, ker Blame dela izpit za motor in rabi prosto stezo :OK:

Če uspe v prvem dam pri Mladi Lipi za velik pir, če pa v drugem pa za malega :kva1:

Zelim ti obilo srece zdaj, :kva1: ob izpitu; kakor tudi kasneje v prometu :grim . Pa tudi ce "riknes" se lahko oglasis! :OK:

Objavljeno

Blamu uspelo naredit izpit v prvo, to pomeni spetbommogodatzavlkipir :yea2:

Objavljeno
Blamu uspelo naredit izpit v prvo, to pomeni spetbommogodatzavlkipir :yea2:

Spet? Ja kje pa si hodil včeraj? :BUA: Smo v dobri veri, da boš prišel plačat rundo, požrli vsak tisti svoj pir, pol pa smo morali posodo prat, da so nas domov spustli... :angry: Kazna pravdana sleduje!!! :devil:

Sicer pa čestitke :OK: , prava avtošola pa se šele začenja!

LP

Windsurf

Objavljeno
Tudi jaz šla domov žejna.. :huh:

Žejna mogoče že, ampak tudi prav gotovo sita! Smetana na pizzi ti je bila tako všeč, da si je malo kar na rokavih s sabo odnesla. Imaš mogoče težavo s pridobivanjem smetane doma? :hmm: :naughty: :kva1:

Objavljeno

@Furi: Khm.. :hmm: ..pa sem upala, da si spregledal oz. nisi opazil, da sem si malo še domov vzela.. Saj veš.. ..dolga je pot domov.. B) :rolleyes: :naughty:

Objavljeno
@Furi: Khm.. :hmm: ..pa sem upala, da si spregledal oz. nisi opazil, da sem si malo še domov vzela.. Saj veš.. ..dolga je pot domov.. B) :rolleyes: :naughty:

Previdno. Smetana redi. :naughty: :yea2: :ph34r:

Objavljeno
@Furi: a se mi že pozna? :? :lol1:

Ne še. Sicer pa zdaj, ko pridno telovadiš (v postelji) se menda niti ne bi smelo poznati. Previdnost pa vseeno ni nikoli odveč. :P :naughty: :OK:

Objavljeno

@Furi: zakaj se pa tebi pozna? :hmm: Ajaaa, saj vem.. :lol1:

Pa sem previdna.. V ničemer ne pretiravam. B)

Objavljeno
Pa sem previdna.. V ničemer ne pretiravam. B)

:D :lol1: :D :yea2: :OK:

Objavljeno

:kva1: Tako kot tudi ti ne.. :lol1: :D :OK: :yea2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!