Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Dober dan, toteki ... huh, najprej sem odstopila, zdaj pa, ko vidim možnost kakšne krajše furce, pa pridem. Grem okoli Pohorja, ker me potem čakajo družinske obveznosti, ostali pa boste šli po svoje.

:worship:

Torej, hitim!

KeC, palačinke bodo, vsaj kar se mene tiče, drugič slajše, ko bo več časa.

:winkiss:

Objavljeno

Fajn se imejte... :yea1: jaz sem spet na ketni... :lol1:

Objavljeno

Morgen vsem, ko sem prišel z branjem do konca sem pogledal na uro in ugotovil kako

zelo hiter sem pri vstajanju. :headbang:

Objavljeno
Tukaj kaže že 12 stopinj nad 0.

Moramo pohitet, da se nb bomo stopili.

V taki vročini pa se jaz nea z mopedom vozim :worship:

Objavljeno
V taki vročini pa se jaz nea z mopedom vozim :worship:

Mi v taki vročini peremo avte.... :lol1:

Objavljeno

He, he, ... vse, kar ste napisali v zvezi s temperaturami, smo danes Gody, Danči in jaz preizkusili.

Glede na včeraj ... bilo je prav kičasto vroče!

:rolleyes:

Joj, kak je blo faaaaaajn! Sicer se nam je ataIBA opravičil, iz razumljivih razlogov, pa smo ga kar sami trije preko Vitanja vžgali okoli Pohorja.

Jasno, skrenili smo do Prevalj na katro, hvala vama, dečka, pa še za kavo, ... hkm, ...

:blush: :blush: :blush: ... pa potem v Mariboru za pobiranje motorja ... hm, ja, tudi jaz sem morala enkrat preizkusit sramoto v stilu "kaj se pa babe spravljajo motorje vozit!" ... :headbang: .

Ko smo se po zaključni kavici in klepetu devali domov, sem se jaz prav fajn na cesto devala in ne vem, zakaj stisnila zavoro :slap: ... tumpf! Moj lepotec je bil na tleh, jaz pa tudi.

Danči, ti si res gora od človečka, ampak, ... da si moped pobral kot pecikl ... :worship: !

Aleluja za crash-pade!

:blush: :blush: :blush: ... pa hvala vama za tolažilne besede.

Lep preostanek dneva vsem skupaj!

Objavljeno
He, he, ... vse, kar ste napisali v zvezi s temperaturami, smo danes Gody, Danči in jaz preizkusili.

Joj, kak je blo faaaaaajn! Sicer se nam je ataIBA opravičil, iz razumljivih razlogov, pa smo ga kar sami trije preko Vitanja vžgali okoli Pohorja.

Jasno, skrenili smo do Prevalj na katro, hvala vama, dečka, pa še za kavo, ... hkm, ...

:blush: :blush: :blush: ... pa potem v Mariboru za pobiranje motorja ... hm, ja, tudi jaz sem morala enkrat preizkusit sramoto v stilu "kaj se pa babe spravljajo motorje vozit!" ... :headbang: .

Ko smo se po zaključni kavici in klepetu devali domov, sem se jaz prav fajn na cesto devala in ne vem, zakaj stisnila zavoro :slap: ... tumpf! Moj lepotec je bil na tleh, jaz pa tudi.

Danči, ti si res gora od človečka, ampak, ... da si moped pobral kot pecikl ... :worship: !

Aleluja za crash-pade!

dobro došla v klubu :yea1:

Objavljeno
sem vam skor fovš...

če bi bile vsaj temperature kakih 20 nad ničlo :whistle: :whistle: :krneki:

Oj, pupa! :winkiss:

Danes preko poldneva so bile ... skoraj!

Prava milina. :worship:

Objavljeno
dobro došla v klubu :yea1:

:slap: :P :OK: :blush: :friend2:

Objavljeno

...prek prokleti alkohol. Ne vem zakaj moramo štajerci pokazat vsepovsod (sploh pa v LJ!) kolko ga lahko spijemo :slap: . Edini izgovor vidim v tem, da je bilo vino odlično in družba tudi. Tak smo Abrahamovca dobro zalili :worship: . Ampak, ko se ti zjutraj pojavi "citranje" in "tamičnost", je obveljala "komanda" moje :wub: , da me bo tak kot Motoristekova dala na ketno. Položo sn se v horizontalo do 16h. Koma. Zdaj pa je tema in bo treba počasi v pojstlo :whistle: .....

Da si strojčeku pokazala kak zgleda na tleh, je zanj pozitivno. Se bo drugič še bolj pazil in nebo delal neumnosti. Priznam pa, da pri vseh motorističnih furah do sedaj, nisem še nikoli gledal ženske motoristke od zadaj in užival. Voziš tako kot malokdo :worship: od dedof :worship: . Te pa ni čudno, da lahko pokneš v enem dnevu dolgo furo :worship: . LP.

Objavljeno

Aleluja za crash-pade!

Delaš na tem, da ne vidiš Toskane... :headbang: :headbang:

Objavljeno

Kje v MB imajo svečke za motorje? GMT?

(upam da nisem preveč teme zgrešil,.....mariborčani morete to vedet :) )

Objavljeno
Kje v MB imajo svečke za motorje? GMT?

(upam da nisem preveč teme zgrešil,.....mariborčani morete to vedet :) )

GMT, Šerbinek, Autocommerce, Servotrg, Euroton, Avto Marko....

Objavljeno

Če maš pa tak mali pa lahki mopek... O:-)

D.

Objavljeno
Prišel domu, skoro sn se do Graza pelo, ker mi je skoro gas zmrzno :lol1:

slike bojo skoro..

To ti misliš v dnevih ali v tednih? :-)

Objavljeno

Slike so že v albumi!

Objavljeno

Saj pa so fotke objavljene, nisi nič gledal v album?

Da ti olajšam,EVO JIH :winkiss:

Objavljeno
Slike so že v albumi!

Saj pa so fotke objavljene, nisi nič gledal v album?

Da ti olajšam,EVO JIH :winkiss:

Hvala!

Objavljeno

Vidiš Mutika...To zaradi tega ker nisi hčerke na Dolenjsko pripeljala :whistle: :naughty:

Sj ne mislim resno

Objavljeno
Vidiš Mutika...To zaradi tega ker nisi hčerke na Dolenjsko pripeljala :whistle: :naughty:

Sj ne mislim resno

Hm, ... menim, da pametno ravnam. Zelo pametno. :rolleyes:

In vem, da je vse hec, saj je bolje zate, hihi. Jaaaa, seveda, hec mora bit!

Objavljeno
Če maš pa tak mali pa lahki mopek... O:-)

D.

Hm, ... z enim samim stavkom si ga res spremenil v pecikl. :unsure:

:rolleyes: :whistle:

Toteki dragi, lahko noč.

:worship:

:winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno
Ekipa pogumnežev... :worship:

lepa slika druženja :worship:

Objavljeno

Dobro jutro đezeri,

pa da pristavim še ljubljanski lonček k sobotni odpravi...bilo je fajn, rahlo je sicer hladilo, in zanimiv je bil menda pogled na kupe snega v NM (a ne, Vapo .) ) ampak dobra družba odtehta vse. Upam, da čimprej spet kje zakrožimo skupaj! Če drugega ne, jutri na Šentiljski (upam, da je Šentiljska, zgleda že tak, kot da bi lahko bila).

Naj vam delovni ponedeljek čimprej in čimbolj fajn mine!

Mutika, ti pa kar priznaj, da si samo hotela preverit, če sta fanta res tak pri močeh, kot izgledata ;) :winkiss: .

Objavljeno
Dobro jutro đezeri,

pa da pristavim še ljubljanski lonček k sobotni odpravi...bilo je fajn, rahlo je sicer hladilo, in zanimiv je bil menda pogled na kupe snega v NM (a ne, Vapo .) ) ampak dobra družba odtehta vse. Upam, da čimprej spet kje zakrožimo skupaj! Če drugega ne, jutri na Šentiljski (upam, da je Šentiljska, zgleda že tak, kot da bi lahko bila).

Naj vam delovni ponedeljek čimprej in čimbolj fajn mine!

Mutika, ti pa kar priznaj, da si samo hotela preverit, če sta fanta res tak pri močeh, kot izgledata ;) :winkiss: .

Se nista močna, temu se reče nora :evilgrin:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!