motoristek Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Dan toteki, mene tudi nea bo na Šentiljsko... :whistle: pa, da se ne bote :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Aloha Toteki :winkiss: ! Ja... kdo pa pol sploh pride dons :unsure: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 dober dan sosedje............kako ste, upam, da gre, kajti jaz samo še za v horizontalo, pa vseeno, važno, da uživate........... :winkiss: :winkiss: lep dan vsem skupaj, jaz grem mal spat.... :yawn: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) Uh, jaz pridem, vsaj malo. :worship: Še vedno sem v službi, bom kar direktno prišla pogledat, upam, da bo kdo tam. Okoli pol osmih se prdevam. Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Aloha Toteki :winkiss: ! Ja... kdo pa pol sploh pride dons :unsure: ? Jaz :bounce: 100 %, bote :eek: . Pa kaj bo, bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Jaz :bounce: 100 %, bote :eek: . Pa kaj bo, bo. :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Jaz :bounce: 100 %, bote :eek: . Pa kaj bo, bo. jaz pa na-a....pa že manjkate..... :doze: :doze: :doze: ampak..... drugi teden mi pa ne uidete :evilgrin: :evilgrin: :004 :004 :004 :004 :004 :004 ...upam :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Uf, ej, ... danes je bila zasedba malce bolj skromna, ampak, bilo je luštno! :010 Gody, ataIBA, Bremzl, Vapo in jaz smo kraljevali v tistem našem prostoru, kasneje pa se nam je pridružil tudi Star. Padlo je par zanimivih idej, obilo smeha in jasno, Uniona. :oops: Laškega tudi ... :whistle: . Pa coca cole in cocte. Smo pa sklenili, da imamo naslednji teden, na pustni torek, "krof party"! :worship: Vapo bo priskrbel krofe, tudi Star se je javil, ostali pa dobro voljo in jasno, udeležbo. Maske sicer niso obvezne, so pa zaželjene. :naughty: Lahko noč, dragi toteki! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Eno lepo nočko vsem toteksončki :winkiss: :winkiss: :winkiss: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 dobro jutro :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Dobro jutro! Zaj bi pa pasala ena dvojna kava brez Uniona :evilgrin: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Dobro jutro! Zaj bi pa pasala ena dvojna kava brez Uniona :evilgrin: . spet je bilo veselo :whistle: nea te jaz poznam takšnega :rolleyes: jutro toteki :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 (popravljeno) Morning Totekilandeki :yea1: ! :winkiss: Popravljeno Januar 30, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 dobro jutro :yea1: spet je bilo veselo :whistle: nea te jaz poznam takšnega :rolleyes: jutro toteki :yea1: Morning Totekilandeki :yea1: ! :winkiss: Dobro jutro vsem, in takoj en veliki :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Smo pa sklenili, da imamo naslednji teden, na pustni torek, "krof party"! :worship: Vapo bo priskrbel krofe, tudi Star se je javil, ostali pa dobro voljo in jasno, udeležbo. Maske sicer niso obvezne, so pa zaželjene. :naughty: Pridem :krneki: Zaradi krofov, seveda :rolleyes: , ne zato, ker bi vas pogrešala :whistle: Samo... kaj, če me ne boste spoznali kot maškaro? In me ne boste noter spustli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 (popravljeno) Aja... pa nadvse dobro jutro vsem v 02 iz 01! :winkiss: Popravljeno Januar 30, 2008. Popravil NN666 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 dan.............. :whistle: :whistle: :whistle: tako sem žalostna, se moram mal potožiti, ostala sem brez motorja............... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 dan.............. :whistle: :whistle: :whistle: tako sem žalostna, se moram mal potožiti, ostala sem brez motorja............... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ne nisi, ne se sekirat. :friend1: Če gledaš po Hondah, boš ga zdaj komaj nabavla. :evilgrin: :naughty: :winkiss: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 (popravljeno) dan.............. :whistle: :whistle: :whistle: tako sem žalostna, se moram mal potožiti, ostala sem brez motorja............... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Elowwww :yea1: ! Upam, da si si uspela vsaj malo odpočit.... Bo prišla frišna konjenica v štalo, pa en,dva tri boš spet na cesti :yea1: . Popravljeno Januar 30, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Ne nisi, ne se sekirat. :friend1: Če gledaš po Hondah, boš ga zdaj komaj nabavla. :evilgrin: :naughty: :winkiss: :whistle: hvala Vanga za tvojo podporo......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: gledala mal CBF-ko, pa mal VTR-ko, pa TDM-ko, pa ne vem kaj še, bom videla :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: mačka......upam, da bo res kaj lepega..........v štalci... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 gledala mal CBF-ko, pa mal VTR-ko, pa TDM-ko, pa ne vem kaj še, bom videla :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Nea preveč čakaj, da neujo motorof prej prodali :rolleyes: . Veš pri motorih je tak kot pri dedih. Ko odsluži, ga zamenjaš :evilgrin: , ostanejo pa lepi spomini :whistle: (mi dedi pa menjamo .... :whistle: )LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Nea preveč čakaj, da neujo motorof prej prodali :rolleyes: . Veš pri motorih je tak kot pri dedih. Ko odsluži, ga zamenjaš :evilgrin: , ostanejo pa lepi spomini :whistle: (mi dedi pa menjamo .... :whistle: )LP :worship: tak je :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Nea preveč čakaj, da neujo motorof prej prodali :rolleyes: . Veš pri motorih je tak kot pri dedih. Ko odsluži, ga zamenjaš :evilgrin: , ostanejo pa lepi spomini :whistle: (mi dedi pa menjamo .... :whistle: )LP flaše... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 flaše... Ja, pirove za otroške. :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Dobro jutro vsem, in takoj en veliki :004 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se