gody01 Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Vreme za ta vikend ne kaže: http://www.accuweather.com/world-forecast....OR&metric=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Vreme za ta vikend ne kaže: http://www.accuweather.com/world-forecast....OR&metric=1 Te pa se gre ju3 keri malo furat?? :friend1: LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Ja, pirove za otroške. :naughty: :whistle: cuclne :whistle: pa dober dan :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Ja, pirove za otroške. :naughty: :whistle: Govori za sebe kmet!!! :angry: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 živijo !!! je kdo doma ???? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Te pa se gre ju3 keri malo furat?? :friend1: LP. Ti si doma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 živijo !!! je kdo doma ???? :naughty: Normalno, viš da je tema, hladno pa še dež bo. Najboljše en rum z malo čaja pa pod kouter :evilgrin: . LP :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Pridem :krneki: Zaradi krofov, seveda :rolleyes: , ne zato, ker bi vas pogrešala :whistle: Samo... kaj, če me ne boste spoznali kot maškaro? In me ne boste noter spustli? Odlično, NN666; brez skrbi, noter spustimo vsakega, le ven lahko gre le, če rundo časti! :evilgrin: :whistle: :rolleyes: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 dan.............. :whistle: :whistle: :whistle: tako sem žalostna, se moram mal potožiti, ostala sem brez motorja............... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ups, tati, ... neprijeten občutek, verjamem. :huh: :friend1: ! Vendar, ej, pomisli, kakšna nova zver bo v garaži, hm? Takrat pa se ti bo še samo smejalo ... :yea1: ! Torej, glavo gor, punca, pa s polnimi jadri po novi motor! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 (popravljeno) Govori za sebe kmet!!! :angry: :P :stupid: :oops: Razumem moj gospodar. :lol1: :grupni: :beer2: :010 :smoke: :004 Popravljeno Januar 30, 2008. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 dan.............. :whistle: :whistle: :whistle: tako sem žalostna, se moram mal potožiti, ostala sem brez motorja............... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Vidva pa res vse zares vzameta. :headbang: In tak greš še čisto dober motor prodat. :devil: Zdaj boš pa ziher za kakimi rajnglastimi Hondami metala poglede :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Normalno, viš da je tema, hladno pa še dež bo. Najboljše en rum z malo čaja pa pod kouter :evilgrin: . LP :beer2: tema je že mal problem, pa dež mogoc sam po dežju pa je božansko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Govori za sebe kmet!!! :angry: :P Kaj se pa te ti tolko vun duvaš, ha? :evilgrin: Preden stegneš jezik, se zavedaj, Vapo moj, da pri moških ni velikega razkoraka med cuclom in pirovsko flaško ... od dojenčka do odraslega dojenčka je le kratek skok skozi puberteto, odvisno le od tega, kako daleč je kdo sposoben skočit. Eni pa pubertete itak nikoli ne preskočijo! :whistle: :P :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Zdaj boš pa ziher za kakimi rajnglastimi Hondami metala poglede :nono: :eek: Tebi več ni?Za krofe jest drugi teden? :chase: :fight1: Še dobro, da imaš olajševalno okoliščino:napisal si z veliko začetnico :worship: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Te pa se gre ju3 keri malo furat?? :friend1: LP. Uuuuuh, ... kakšne lušte mi delaš! :headbang: :headbang: Služba, obveznosti, ... :evilgrin: :evilgrin: ... obveznosti, služba! :headbang: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 :whistle: :rolleyes: Kaj ti si se nameraval vozit čez vikend? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Smo pa sklenili, da imamo naslednji teden, na pustni torek, "krof party"! :worship: Vapo bo priskrbel krofe, tudi Star se je javil, ostali pa dobro voljo in jasno, udeležbo. Maske sicer niso obvezne, so pa zaželjene. :naughty: Fino se bom končno okoli vratu umil pa prišel namaskiran v krof. :evilgrin: Lahko pa si še tubo majoneze v usta stisnem pa bom mozolj :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Ups, tati, ... neprijeten občutek, verjamem. :huh: :friend1: !Vendar, ej, pomisli, kakšna nova zver bo v garaži, hm? Takrat pa se ti bo še samo smejalo ... :yea1: ! Torej, glavo gor, punca, pa s polnimi jadri po novi motor! :OK: HVALA VSEM ZA VAŠO PODPORO, MI JE PA RES FUL HUDO :cry: :cry: :cry: :cry: Mutika - problem je, da ne vem kaj naj kupim, pa še vreme ni najbolj vredu in ne morem probati, en kolega mi da svojo TDM, en drug CBF, malo sem začela še tuhtati o ta stari Fejzerci 1000, pa ne vem in ne vem, saj je še čas........... lepo bodite, lep večer Tati :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 KeC, lahko pa se tudi cel oblečeš v rjavo in si navežeš palico na hrbet in si drek na palci :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Fino se bom končno okoli vratu umil pa prišel namaskiran v krof. :evilgrin: Lahko pa si še tubo majoneze v usta stisnem pa bom mozolj :evilgrin: :kva2: :eek: ... bljek. Važno je, da prideš ... te bomo že spoznali. Lahko pa si bakljav ... :whistle: , glede na trening preko vikenda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 :rolleyes: Kaj ti si se nameraval vozit čez vikend? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 KeC, lahko pa se tudi cel oblečeš v rjavo in si navežeš palico na hrbet in si drek na palci :lol: Ti pa pridi naga, in moj večer bo popoln. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 :grrr :unsure: OK, no ... pa vseeno dobiš :winkiss: od mene. :D Ti pa pridi naga, in moj večer bo popoln. :winkiss: :slap: :lol1: Danciiiiiiiii ... si zdrav? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Uuuuuh, ... kakšne lušte mi delaš! :headbang: :headbang: Služba, obveznosti, ... :evilgrin: :evilgrin: ... obveznosti, služba! :headbang: :cry: Škoda zate!!!!!!!........Me pa ni zanimalo kateri/a nea gre....... Ps: doma sn ja...če bi kaj poklical bi vedo! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se