ZD€N€ Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Dobro jutro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 VAPOTEK vse naj, naj, in veliko varni km........................................ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Dober dan, toteki! :winkiss: Ste videli našega Šokaca včeraj na Trenjih? :worship: Vidli vidli :eek: prava medijska zvezda :worship: saj prav, treba jih je ................ Vsaj eden, ki ima pogum in jajca, da jim pove kar jim gre !!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 (popravljeno) VAPOTEK VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN P.S., Dobro jutro vsem, v vse regije! :004 Popravljeno Februar 2, 2008. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 VAPOTEK vse naj naj :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: pa dobro jutro 02 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SasBK3 Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 VAPOTEK tudi od mene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Vapo, vse najboljše... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Vapo, vse naj, naj, v upanju, da že končno kupiš pravi motor. :naughty: :whistle: :beer2: Obilo uspeha pri zdravljenju današnjega tigra. :beer1: :drunk: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Dobro jutro!! Je kdo vido Vapota :evilgrin: ? V torek se bo maskiral v puno denarnico :naughty: ....pol mu bomo pa vošli :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Vapo misli, da se nas bo rešil samo s krofi v torek? :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Vapo misli, da se nas bo rešil samo s krofi v torek? :nono: Jaz sem slišal, da bo Union tekel v potokih... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Vapo, vse najboljše in dosti sreče v Kristusovem letu... :devil: Pa če te kdaj pamet sreča, jo lepo pozdravi... :D Jaz sem slišal, da bo Union tekel v potokih... :naughty: Jaz pa sem slišal, da bodo Union ukinli... :eek: Zdaj pa je nekdo pokupu vse cisterne, kanistre in podobne posode po MB in okolici. Zdaj je bojda že v Celju pomanjkanje. :whistle: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Vapo, vse najboljše in dosti sreče v Kristusovem letu... :devil: Pa če te kdaj pamet sreča, jo lepo pozdravi... :DJaz pa sem slišal, da bodo Union ukinli... :eek: Zdaj pa je nekdo pokupu vse cisterne, kanistre in podobne posode po MB in okolici. Zdaj je bojda že v Celju pomanjkanje. :whistle: D. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Vapo, vse najboljše in dosti sreče v Kristusovem letu... :devil: Pa če te kdaj pamet sreča, jo lepo pozdravi... :DJaz pa sem slišal, da bodo Union ukinli... :eek: Zdaj pa je nekdo pokupu vse cisterne, kanistre in podobne posode po MB in okolici. Zdaj je bojda že v Celju pomanjkanje. :whistle: D. A zato je prej njegov avto zgledal skor kot gliser...naložen do podna... :whistle: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Vapo, ki te si?Zaj pa bi se lahko počasi zbudil, da nazdravimo. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Vapo, ki te si?Zaj pa bi se lahko počasi zbudil, da nazdravimo. :beer2: Pir išče... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Vapo, ki te si?Zaj pa bi se lahko počasi zbudil, da nazdravimo. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Ojla, toteki! :worship: He, he, Vapo nam bo, preverjeno iz prve roke, tudi kaj drugega častil, krofi so zgolj zaradi pustnega torka in "Krofek party"! :010 :010 :010 Vapo dragi, vse najboljše, ... iz srca želim samo in izključno vse najboljše zate! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Vapo, bog ti daj zdravja, drugo si boš itak sam zrihtal. Pa pazi, kristusova leta so težka in neizprosna, zdaj boš star rataval :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 (popravljeno) Banda, v torek ni izgovora. Udeležba obvezna!!! :D Baje je v razvitih državah običaj, da povabljeni plačujejo slavljencu. Po moje je Slovenija dokaj razvita, ali ni.... :blush: Popravljeno Februar 2, 2008. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 V MB ste še full za cajtom. :trance_33_sleep: V starih cajtih je slavljenec še hrano plačal. :rolleyes: Pridem. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Pridem. B) Obljubiš? :D Kosilo sem ti tako ali tako še dolžan, ti samo pokliči..... ;) Ampak z Allo greva sama, ostali idite v Mercator po sendviče.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Samo, da bo cisterna polna... :whistle: jutro toteki... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Obljubiš? :D Kosilo sem ti tako ali tako še dolžan, ti samo pokliči..... ;) Ampak z Allo greva sama, ostali idite v Mercator po sendviče.... Ti bom jaz dal Mercator ja,gor po ferštantkesli. :fight1: Tak pazi da, medtem ko boš ti z Allo na kosilu, nebo meni tvoja, na tvojo praktično novo mesoreznico klobase rezala in sendviče delala.Pa veš kak jih bo delala? Z lahkoto! :naughty: P.S., Jutrodan vsem v vse cifre! :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Vapo, bog ti daj zdravja, drugo si boš itak sam zrihtal.Pa pazi, kristusova leta so težka in neizprosna, zdaj boš star rataval :) ...in sreče, ker na Titaniku je blo puno zdravih... :evilgrin: . Gnar pa si bo moral zrihtat v torek, razen če se bo maskiral v nevidnega človeka :whistle: ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se