ataIBA Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Obljubiš? :D Kosilo sem ti tako ali tako še dolžan, ti samo pokliči..... ;) Ampak z Allo greva sama, ostali idite v Mercator po sendviče.... Ideja ni slaba! Ti samo povej ki bota na kosilu. Pridemo vsi tja s sendviči, tiš dal za pir, jeli pamo fsi. Pa še Alli neo dug cajt :evilgrin: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Toreja, kdor je zamudil dosedanje predstave ali pa mu je bila le-ta tako všeč, da bi šel še enkrat: Afera poln kufer, Kulturni dom Pernica, sobota 9.2. ob 19ih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Toreja, kdor je zamudil dosedanje predstave ali pa mu je bila le-ta tako všeč, da bi šel še enkrat:Afera poln kufer, Kulturni dom Pernica, sobota 9.2. ob 19ih :worship: :worship: :worship: Priporočam!!!!!!!!!!! :worship: :worship: Mačica, kdaj bomo :beer2: , ker sem obljubil za predlagan lep večer pri ogledu "afere"? Do takrat pa :004 ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Snežni gradovi: http://www.obcinacrna.eu/index1.php?izbor=9&where=1 Na taisti dan je tudi tradicionalni pohod na Peco! Tak da najprej naskočim Peco,pol pa pridem vas pogledat! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Jaz še ne vem katero bom naskočil... :naughty: mislim, da pohorje... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Jaz še ne vem katero bom naskočil... :naughty: mislim, da pohorje... :whistle: Če boš Peco,jo lahko skup! Bo za oba dosti! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Če boš Peco,jo lahko skup! Bo za oba dosti! :whistle: jaz grem malo v sauno na Pohorje... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Dober dan, toteki! :winkiss: Ste videli našega Šokaca včeraj na Trenjih? :worship: Serbus Toteki, in Štamperli Nekaj smo videli ja, nič posebnega. Še dobro, da ga je Lumpa spremljala v zakulisju, drugače bi se tak v hlače od strahu. Vse najboljše Vapo. Šokac & Lumpa! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 (popravljeno) Serbus Toteki, in Štamperli Nekaj smo videli ja, nič posebnega. Še dobro, da ga je Lumpa spremljala v zakulisju, drugače bi se tak v hlače od strahu. Vse najboljše Vapo. Šokac & Lumpa! :beer2: kaj tega bomo pili? :yea1: Popravljeno Februar 3, 2008. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 (popravljeno) Toreja, kdor je zamudil dosedanje predstave ali pa mu je bila le-ta tako všeč, da bi šel še enkrat:Afera poln kufer, Kulturni dom Pernica, sobota 9.2. ob 19ih Drugač fajn....samo... ...mene še vedno zanima, če boste kj gorenjsko prišli pogledat :unsure: no ja...alpa .... vsaj lublan? Popravljeno Februar 3, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 (popravljeno) kaj tega bomo pili? :yea1: Upam da vsaj kakovost ne bo kot ostale stvari, kt nam jih je Evropa prnesla :unsure: BTW: Pije se ga v Ewromajčkah pa hlačah, ker je v nasprotnem primeru bogoskrunstvo, he,he,he,he :evilgrin: in če pride to na ušesa JJ te vtaknejo na mrzlo :alien1: hnoja... ti vsaj ni vroč poleti... alpa pršparaš pr kurjavi pozimi :whistle: Čerrrrrr Toteki :yea1: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Popravljeno Februar 3, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Vapo, vse najboljše! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Obljubiš? :D Kosilo sem ti tako ali tako še dolžan, ti samo pokliči..... ;) Ampak z Allo greva sama, ostali idite v Mercator po sendviče.... He, he, Alla, meni obljublja čaj že kakšna dva tedna, pa je le-ta veliko bolj poceni, kot kosilo! :whistle: Upam, da ne boš prej obupala, torej se ti splača v torek prit, bo ziher tam (ker mora bit, po vseh teh obljubah), pa ga boš lahko kr za gurgl zgrabla. :rolleyes: Ojlala, toteki! V torek pa se obeta, ha? Vapo, v vsej vnemi ne pozabi na krofe! :evilgrin: :P :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Ja, saj vem. Men Vapo tole kosilo že skor 1 leto obljublja, pa še vedno nič. :trance_33_sleep: Tak da je tvojih 14 dni šele začetek čakanja.... :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Ja, saj vem. Men Vapo tole kosilo že skor 1 leto obljublja, pa še vedno nič. :trance_33_sleep: Tak da je tvojih 14 dni šele začetek čakanja.... :trance_33_sleep: :lol1: Saj sem si itak mislila, da se tole obljubljanje meri v letih, ... veš, jaz čakam ponavadi 2-3 tedne. Ga le bolj pogosto pot zanese mimo moje pisarne kot tvoje ... :rolleyes: . Sicer pa, v torek bo to pravo "Vapotovanje". Za nič na svetu ga ne bi zamudila. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 (popravljeno) Ja, saj vem. Men Vapo tole kosilo že skor 1 leto obljublja, pa še vedno nič. :trance_33_sleep: Tak da je tvojih 14 dni šele začetek čakanja.... :trance_33_sleep: Mate pa strožji sistem kt w bolnc :evilgrin: he,he,he,he. A sojeno nesojeni zet pride, M :evilgrin: ? Popravljeno Februar 3, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 A vidve mislita,da ma tak ded,kot je Vapotek,samo dvema puncama želje,oziroma obljube za izpolnit???? :eek: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Mate pa strožji sistem kt w bolnc :evilgrin: he,he,he,he. A sojeno nesojeni zet pride, M :evilgrin: ? He, he, Mačkica draga, tega pa res ne vem. Vem pa, da nesojena nevesta niti pod razno ne pride. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 A vidve mislita,da ma tak ded,kot je Vapotek,samo dvema puncama želje,oziroma obljube za izpolnit???? :eek: :whistle: No worries, no worries. Jaz ne mislim, Hallsi, ker sem blont. Vapota pa, začudo, precej poznam in je vse skupaj le hec. Kot ponavadi pride na čaj, tako bo tudi Allo na kosilo peljal. Definitivno še v tem stoletju. Ziher. :rolleyes: :whistle: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Pol nesojene neveste ne bo na krofe??? Mi2 z boljšo polovico seveda prideva na krofe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Jst bom tut se primajal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 dober večer 02 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Toreja, kdor je zamudil dosedanje predstave ali pa mu je bila le-ta tako všeč, da bi šel še enkrat:Afera poln kufer, Kulturni dom Pernica, sobota 9.2. ob 19ih Drugač fajn....samo... ...mene še vedno zanima, če boste kj gorenjsko prišli pogledat :unsure: no ja...alpa .... vsaj lublan? Pridemo v Ljubljano. Seveda pridemo. Samo, če bo odziv motosvetovcev takšen kot lani, pol bo res polna dvorana... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Vapotek vse najboljše in čestitam za r. dan! STAR PS: sem bil tri dni brez interneta ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 3, 2008 Deli Objavljeno Februar 3, 2008 Vapotek vse najboljše in čestitam za r. dan! STAR PS: sem bil tri dni brez interneta ... Ojlala, dragi Star! Glavno, da imaš internet spet toliko časa, da te spomnim na obljubo za torkovo "Krofek party"! :naughty: Vapo je obljubil 24 krofov, ti pa tudi, ne? :whistle: :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se