dr-big Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Uh, danes ... pardon, včeraj je bila furca za prste polizat! :worship: Gody, Danči, dr_big, Marvin2, Pips in jaz smo se okoli 10.30 odpravili iz Mb (Bremzl in MATjuška, hvala za kavico!) proti ... modri krpi sinjega neba tam nekje na obzorju. Dečki, hvala za izjemno družbo, odlično vožnjo in res varno počutje. :winkiss: :yea1: Pozdrav, hvala za prvo polovico vožnje, pa tudi druga polovica je bila zanimiva. V glavnem, prišel sem v komadu brez 'okvare' :naughty: čeprav uro prepozno. Mislim da smo Prešernov dan maksimalno izkoristili...super je bilo...in vsekakor se še bomo skupaj podali na kakšen izlet. :OK: LP.Andi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Evo, Mutika sem malo pobrskal in našel leva, ki objame svojo rešiteljico. HVALEŽEN LEV :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Evo, Mutika sem malo pobrskal in našel leva, ki objame svojo rešiteljico. HVALEŽEN LEV :wub: :worship: :worship: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Evo, Mutika sem malo pobrskal in našel leva, ki objame svojo rešiteljico. HVALEŽEN LEV :wub: Vangec, ti si car! :004 To pa je izraz hvaležnosti, hm? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Mislim da smo Prešernov dan maksimalno izkoristili...super je bilo...in vsekakor se še bomo skupaj podali na kakšen izlet. :OK: LP.Andi :OK: :010 :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Dobro jutro, dober dan, toteki dragi in tudi dober popoldan. Ste se porazgubili kot zajci. :unsure: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Dobro jutro, dober dan, toteki dragi in tudi dober popoldan.Ste se porazgubili kot zajci. :unsure: :winkiss: :winkiss: :winkiss: jaz bi se palal pa mi stara na pusti :rolleyes: :rolleyes: .......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 jaz bi se palal pa mi stara na pusti :rolleyes: :rolleyes: .......... čuj daj jo kakemu mlademu na servis pa ti bo mir dala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 ....smo "vrgli preko ramena" današnjih 400 pa še nekaj kilometrov.... Eh to ni nič...mi smo včeraj naredli kar enih 500 km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Eh to ni nič...mi smo včeraj naredli kar enih 500 km Oooo, odlično. Kje ste smučali? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Mislim da smo Prešernov dan maksimalno izkoristili...super je bilo...in vsekakor se še bomo skupaj podali na kakšen izlet. :OK: LP.Andi :slap: Kaj si ti ja nor....toti že motorirajo, mi pa smo se spuščali bo belih strminah :grim :P :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Oooo, odlično. Kje ste smučali? :rolleyes: Nassfeld :kva2: in to oba z :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Nassfeld :kva2: in to oba z :wub: :worship: ... no ja, saj smo brzeli vsi, vidva na dveh lesenih dilcah, mi pa na dveh gumijastih krogih. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 čuj daj jo kakemu mlademu na servis pa ti bo mir dala problem je da nimajo primernega orodja. za servisiranje :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 problem je da nimajo primernega orodja. za servisiranje :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Boljše da nas ne spozna, ker ko nas bo, te bo šla tožit, za ves ta čas ko si jo imel za norca. :whistle: :naughty: :krneki: :winkiss: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 :slap: Kaj si ti ja nor....toti že motorirajo, mi pa smo se spuščali bo belih strminah :grim :P :whistle: Pa kaj si ti ja malo nor!!!...Smučala sta??Pri tem vremenu!?!!..Pa ti veš, kako je to lahko nevarno!!?? :D LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Pa kaj si ti ja malo nor!!!...Smučala sta??Pri tem vremenu!?!!..Pa ti veš, kako je to lahko nevarno!!?? :D LP. Seveda :grim , še napiješ se ga lahko, ko je tako lepo vreme B) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 (popravljeno) Ta vikend pa je res full vsestranski. Še več takih podaljšanih bi blo treba: Petek - Furca Sobota - Registracija in obuvanje Nedelja - Rogla in tekanje po snegu Zvečer pa za zaključek še vroče namakanje v Habakuk_u. :OK: Popravljeno Februar 10, 2008. Popravil gody01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Ta vikend pa je res full vsestranski. Še več takih podaljšanih bi blo treba:Petek - Furca Sobota - Registracija in obuvanje Nedelja - Rogla in tekanje po snegu Zvečer pa za zaključek še vroče namakanje v Habakuk_u. :OK: Uživač! :whistle: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 :kva2: Kaj ste nori, toteki, strani 666 si ne smemo privoščit! :alien1: Ko bo tako daleč, bo treba hitro preko nje. :huh: Zmenjeno? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 dober večer :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 :kva2: Kaj ste nori, toteki, strani 666 si ne smemo privoščit! :alien1: Ko bo tako daleč, bo treba hitro preko nje. :huh: Zmenjeno? :P Ne :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Lako noč drugarice i drugovi... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 Lahko noč, toteki moji dragi. :worship: Jaz odnašam svoje utrujene kosti spat. Tudi vam lepe sanje! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Jutro... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se