vapotek Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Dobro jutro mafija! :D Mimogrede, kot zanimivost dneva..........ste vedli, da so E.T.-ja zanalašč pustli na zemlji, ker je blo njegove stare sram, da je peder?! Ampak na koncu je materinska ljubezen vseeno prevladala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 jutro :worship: v 02 iz CE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Dobro jutro vsem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 (popravljeno) Dobro jutro mafija! :D Mimogrede, kot zanimivost dneva..........ste vedli, da so E.T.-ja zanalašč pustli na zemlji, ker je blo njegove stare sram, da je peder?! Ampak na koncu je materinska ljubezen vseeno prevladala... Ja, stari, apaurin pa pir gor, pa boš spet v redi, al te leta že tak jebejo? :blink: :P P.S., Dobro jutro Toteklandija & Co. Popravljeno Februar 11, 2008. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Furi, tu sem te hotel posnet v spalnici... :lol1: En čist en mičken bolj v desno... :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Aja, pozabil še to:Se mi zdi, da sem včeraj na Ftuji pozabil, da sem kakav spil ? Keri je plačal naj pove, da mu refundiram stroške ... :whistle: , to te bo pa še drago koštalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 En čist en mičken bolj v desno... :D :P Saj veš, da sem bil zadet, ko opica... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Dan :whistle: ammm nemorem verjet kaj so našemu Dragotu od one fajn kafane poslali Damjana Murkota za RD ... :lol1: :lol1: Ubit je treba tistega ko je mel to idejo :lol1: :lol1: Pa ki so našli totega fegeta da ga pripeljejo med motoriste no :lol1: :lol1: pa to nemorem verjet :lol1: :lol1: Se še keri zdravi za ozeblinami od petkove fure? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Dan :whistle: ammm nemorem verjet kaj so našemu Dragotu od one fajn kafane poslali Damjana Murkota za RD ... :lol1: :lol1: Ubit je treba tistega ko je mel to idejo :lol1: :lol1: Pa ki so našli totega fegeta da ga pripeljejo med motoriste no :lol1: :lol1: pa to nemorem verjet :lol1: :lol1: Se še keri zdravi za ozeblinami od petkove fure? :whistle: :eek: Če je blo pa vroče ... ! Kaj zaj? Prideš jutri? Ojla, toteki, dober dan! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 :eek: Če je blo pa vroče ... ! Kaj zaj? Prideš jutri? Ojla, toteki, dober dan! :winkiss: Ne upa, ker se boji da ga bo Damjan Murko tam čakal. :lol1: Glede nato, da jutri Damjani godujejo..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Moja garaža ni več prazna :kva2: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Moja garaža ni več prazna :kva2: :whistle: Tole je pa bilo hitro. A se boš kaj pripelal pokazat ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 (popravljeno) Kaj ste nori, toteki, stranni 666 si ne smemo privoščit! :alien1: Ko bo tako daleč, bo treba hitro preko nje. :huh: Zmenjeno? :P Hitro preko nje?!?!? :naughty: :krneki: Popravljeno Februar 11, 2008. Popravil Furioso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Moja garaža ni več prazna :kva2: :whistle: :kva2: :OK: :worship: :010 :010 Bravo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Bravo. Eh, pa tako sem vas čakal... :( :P :headbang: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Moja garaža ni več prazna :kva2: :whistle: Juhu :010 , to pa je zdaj res bilo z meteorno hitrostjo dobavljeno. :yea1: Čestitke! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 (popravljeno) Hitro preko nje?!?!? :naughty: :krneki: He, he, sem vedela, kako moram napisat, da se še najbolj zagriženi iz naftalina oglasijo ... :whistle: :P ! Pa četudi si kar po svoje priredil, Furi, ti barabin! Popravljeno Februar 11, 2008. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Tole je pa bilo hitro.A se boš kaj pripelal pokazat ? :grrr ni še papirjev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Pa četudi si kar po svoje priredil, Furi, ti barabin! :whistle: :naughty: :krneki: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Eh, pa tako sem vas čakal... :( :P :headbang: :krneki: Uuuuu, super, Furi, kaj si zbetoniral bazen za nas? Pa zraven še daj malo podaljšaj v kakšno plato, da bomo imeli mopeke kam parkirat. :worship: Bravo, ej, drugič pa prej povej za delavno akcijo! Sicer pa si pametno naredil, bi imel več škode kot koristi, če ti banda motoristična navali dol. Pri sosedih bi bil na črni listi za vekomaj ... razen, če jih daaaaleč naokoli ni ... :whistle: :evilgrin: :rolleyes: :krneki: ! Sosedov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Uuuuu, super, Furi, kaj si zbetoniral bazen za nas?Pa zraven še daj malo podaljšaj v kakšno plato, da bomo imeli mopeke kam parkirat. :worship: Bravo, ej, drugič pa prej povej za delavno akcijo! Sicer pa si pametno naredil, bi imel več škode kot koristi, če ti banda motoristična navali dol. Pri sosedih bi bil na črni listi za vekomaj ... razen, če jih daaaaleč naokoli ni ... :whistle: :evilgrin: :rolleyes: :krneki: ! Sosedov. Plošča za parkirat motorje je na drugi strani hiše. :whistle: Hja, ekipa je bila res pridna, smo vse končali po planu. Drugače pa za čage na lokaciji ni problema. Nikakršnega. :naughty: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Moja garaža ni več prazna :kva2: :whistle: :grrr ni še papirjev Saj mi ne rabimo papirjev.... :whistle: sliko gor prpopi... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Dobro jutro mafija! :D Mimogrede, kot zanimivost dneva..........ste vedli, da so E.T.-ja zanalašč pustli na zemlji, ker je blo njegove stare sram, da je peder?! Ampak na koncu je materinska ljubezen vseeno prevladala... ...ja, ja, ja ... in Sneguljčica je bila nimfomanka :evilgrin: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 U mater ste bli pridni :worship: ! ALOHA Toteklandeki :yea1: :winkiss: :winkiss: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Saj mi ne rabimo papirjev.... :whistle: sliko gor prpopi... :worship: Tu maš: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se