vapotek Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Tu maš: Kaj te maš to neko rajnglo??? :eek:
vuk76 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Kaj te maš to neko rajnglo??? :eek: Japonsko konfekcijo pač... :whistle:
Ski_Fanatic Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Moja garaža ni več prazna :kva2: :whistle: Čestitke iz naše strani :OK: .....pa veliko varnih km :grim :yea1:
gody01 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Moja garaža ni več prazna :kva2: :whistle: Dobro zgleda, me kar malo faušija razjeda :)
Vanga Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 5000 post pa se te spodobi, da je na domači strani. :P
vuk76 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Dobro zgleda, me kar malo faušija razjeda :) Ha,ha...dobra fora. Ampak nekam čudno si pa res gledal moped ;) Lepo, da sta se oglasla. Čestitke iz naše strani :OK: .....pa veliko varnih km :grim :yea1: Zdaj sem na tvoji strani ;)
zlati Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 5000 post pa se te spodobi, da je na domači strani. :P :worship:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 K bo mel kak mariborčan dopoldne v petek čas?...Jst bom v Mariborju s šolo,pa da gremo na kako kavico :whistle: Aja...k kdo ve kam hodi od Mutike hčerka v šolo?...Bi šov pogledat :evilgrin:
vuk76 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 K bo mel kak mariborčan dopoldne v petek čas?...Jst bom v Mariborju s šolo,pa da gremo na kako kavico :whistle: Aja...k kdo ve kam hodi od Mutike hčerka v šolo?...Bi šov pogledat :evilgrin: Kaj nisi prej rekel; bi prestavil izlet na IMOT...;) :rolleyes: Seveda vem, kam hodi Mutikina hčera v šolo. Kolko ti je vredna ta informacija??? :devil:
motoristek Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 5000 post pa se te spodobi, da je na domači strani. :P Zdaj igra na TV1000 :worship:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Kaj nisi prej rekel; bi prestavil izlet na IMOT...;) :rolleyes: Seveda vem, kam hodi Mutikina hčera v šolo. Kolko ti je vredna ta informacija??? :devil: Hm...Vredna je veliko,samo jst sm bol siromašne sorte...Mogoče liter cvička pustim pri vapotu?Ker on itak union pije pa ti ga ne bo požru :D :D Bog ne daj da to Mutika prebere...Bo kr doma ostala z hčerko,pa vrata zaklenla,pa še ketne prek :D
vuk76 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 Hm...Vredna je veliko,samo jst sm bol siromašne sorte...Mogoče liter cvička pustim pri vapotu?Ker on itak union pije pa ti ga ne bo požru :D :D Bog ne daj da to Mutika prebere...Bo kr doma ostala z hčerko,pa vrata zaklenla,pa še ketne prek :D He,he...pol ti ostane še samo plezanje v četrto nadstropje in pot skozi balkon :whistle:
mačka27 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 (popravljeno) He,he...pol ti ostane še samo plezanje v četrto nadstropje in pot skozi balkon :whistle: hi,hi,hi,hi...če si pa zadnč pustu dobr vtis, ti bo pa zih lojtrco prštimala, da ti naw treba prek žlebow, pa to :naughty: :naughty: :naughty: , hi,hi,hi,hi... Popravljeno Februar 11, 2008. Popravil mačka27
mačka27 Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 za jutr pa slabo kaže.... :BUA: me neki vročina poležava.... :closedeyes: :closedeyes: tko da verjetn me ne bo...
Mutika Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 K bo mel kak mariborčan dopoldne v petek čas?...Jst bom v Mariborju s šolo,pa da gremo na kako kavico :whistle: Aja...k kdo ve kam hodi od Mutike hčerka v šolo?...Bi šov pogledat :evilgrin: Aaaa, v Mariboru boš? Informativni dnevi? :rolleyes: Nikar si ne delaj odvečnih poti, mala bo po mestu skakala, tako da ti je izlet do šole ali pa kakšen plezalni podvig v 4. nadstropje prihranjen. Hm, pokliči, če bi slučajno jaz našla čas, ... ti častim sok. Ampak, je zelo nesigurno, ker imam ful gužvo v službi. :D
Mutika Objavljeno Februar 11, 2008 Opozori Objavljeno Februar 11, 2008 za jutr pa slabo kaže.... :BUA: me neki vročina poležava.... :closedeyes: :closedeyes: tko da verjetn me ne bo... Ubogi bolnikec. Tudi jaz sem bolj švohna, ... neka trebušna gripa. :evilgrin: :huh: In tudi zame je jutrišnji večer v luftu ... upam, da bom bolje. :( Lahko noč, toteki dragi. :winkiss: In ... Vuk, makina je zakon! :yea1:
motoristek Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Dobro jutro majstori... :yea1:
vapotek Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 5000 post pa se te spodobi, da je na domači strani. :P Svaka čast legendarac!!! :OK: Danes pijema................seveda na račun drugih pikzibnerov. :drunk:
vapotek Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 K bo mel kak mariborčan dopoldne v petek čas?...Jst bom v Mariborju s šolo,pa da gremo na kako kavico :whistle: Aja...k kdo ve kam hodi od Mutike hčerka v šolo?...Bi šov pogledat :evilgrin: Veš da, ti samo pokliči. :D Aja, pa ne hodi mi brez sestrice!!! :D
Furioso Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 Svaka čast legendarac!!! :OK: Danes pijema................seveda na račun drugih pikzibnerov. :drunk: :krneki:
vapotek Objavljeno Februar 12, 2008 Opozori Objavljeno Februar 12, 2008 :krneki: Brez panike, saj te boma vzela hcoj. B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se