NGregor Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Mutika...hirto mi pošlji recept ki si ga dobla od motoristeka...ker je Gregica tut staknila "darjo" ... prokleti rota virus ... čisto mi bo pokvaro valentiske vroče misli :headbang: Jaz se lahko hršim okol piva kolko čem, ker če dva spijem bote tak mislili da sem rukno prej liter travarice :lol1: Kaj pa ko je danes tak mrzo da hodijo pingvini v hladilnik na toplo...pa to nemoreš verjet no ...
motoristek Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Dan nazaj :winkiss: :winkiss:
Mutika Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Dan... :devil: Dan, miško. Za eno stran si prepozen! :devil: :winkiss:
motoristek Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Dan, miško. Za eno stran si prepozen! :devil: :winkiss: :winkiss:
Mutika Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Mutika...hirto mi pošlji recept ki si ga dobla od motoristeka...ker je Gregica tut staknila "darjo" ... prokleti rota virus ... čisto mi bo pokvaro valentiske vroče misli :headbang: Jaz se lahko hršim okol piva kolko čem, ker če dva spijem bote tak mislili da sem rukno prej liter travarice :lol1: Kaj pa ko je danes tak mrzo da hodijo pingvini v hladilnik na toplo...pa to nemoreš verjet no ... :eek: Uboga Gregica! No, recept mi je poslal Motorist76, ne motoristek ... toliko, da so avtorske pravice zaščitene. Hm, glede pokvarjenih vročih Valentino misli pa ... šiba hitro grešno rit najde, hm? S tem mislim tebe, da ne bo pomote ... :whistle: Evo, pošiljam.
BremzPenzl Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Vsem motoritkam en veeeeelik :winkiss: :wub: , ter da se bodo za svoje partnerje danes zelo potrudle :naughty:
BremzPenzl Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 16. GRADOVI KRALJA MATJAŽA Podpeca nad Črno na Koroškem 23. in 24. februar 2008 Pravijo, da gre v tretje rado. Po dvakratni prestavitvi verjamemo, da nam bo v tretje uspelo, da se že šestnajsto leto zapored zberemo ob vznožju mogočne Pece in z zidanjem domišljijskega mesta snežnih gradov iz pečine zvabimo kralja Matjaža. Vabimo vas, da se nam pridružite in z nami doživite zimsko pravljico, ki vam bo še dolgo ostala v lepem spominu. Program prireditve, pogoje tekmovanja v gradnji snežnih gradov, prijavnico ter druge informacije lahko najdete na spletni strani: www.gradovikraljamatjaza.com Dodatne informacije: TIC PARK KRALJA MATJAŽA Center 100, 2393 Črna na Koroškem tel.: 02 82 382 69 / 87 030 66 fax: 02 / 87 030 67 e-mail: pkm@siol.net glede na to, da ste tolko našauflali lahko še malo sneg šauflate
Motorist76 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 :eek: Uboga Gregica! No, recept mi je poslal Motorist76, ne motoristek ... toliko, da so avtorske pravice zaščitene. Hm, glede pokvarjenih vročih Valentino misli pa ... šiba hitro grešno rit najde, hm? S tem mislim tebe, da ne bo pomote ... :whistle: Evo, pošiljam. Ma kake avtorske pravice :) A si poslala? Sem tak kot je Linux :) Lol Lep dan želim vsem skupaj D.
mačka27 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 16. GRADOVI KRALJA MATJAŽA Podpeca nad Črno na Koroškem 23. in 24. februar 2008 Pravijo, da gre v tretje rado. Po dvakratni prestavitvi verjamemo, da nam bo v tretje uspelo, da se že šestnajsto leto zapored zberemo ob vznožju mogočne Pece in z zidanjem domišljijskega mesta snežnih gradov iz pečine zvabimo kralja Matjaža. Vabimo vas, da se nam pridružite in z nami doživite zimsko pravljico, ki vam bo še dolgo ostala v lepem spominu. Program prireditve, pogoje tekmovanja v gradnji snežnih gradov, prijavnico ter druge informacije lahko najdete na spletni strani: www.gradovikraljamatjaza.com Dodatne informacije: TIC PARK KRALJA MATJAŽA Center 100, 2393 Črna na Koroškem tel.: 02 82 382 69 / 87 030 66 fax: 02 / 87 030 67 e-mail: pkm@siol.net glede na to, da ste tolko našauflali lahko še malo sneg šauflate Yupiiiii! To rundo se pa še zna nardit, da dobite okrepitev...Še posebej, ker bo naslednji torek zepet padel v morje :closedeyes: ... Neko izobraževanje v sredo že ob pol 8h zjutraj...na jesenicah...qrc... jest pa moj dolgi jezik!!! V nasprotnem primeru (pač če so skupine že definirane in to, pa pridem sam navijat :worship: :worship: :worship:
gody01 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Yupiiiii!To rundo se pa še zna nardit, da dobite okrepitev...Še posebej, ker bo naslednji torek zepet padel v morje :closedeyes: ... Neko izobraževanje v sredo že ob pol 8h zjutraj...na jesenicah...qrc... jest pa moj dolgi jezik!!! V nasprotnem primeru (pač če so skupine že definirane in to, pa pridem sam navijat :worship: :worship: :worship: Maš koj moje mesto. Jaz ne bom mogel ...
motoristek Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 :eek: Uboga Gregica! No, recept mi je poslal Motorist76, ne motoristek ... toliko, da so avtorske pravice zaščitene. Hm, glede pokvarjenih vročih Valentino misli pa ... šiba hitro grešno rit najde, hm? S tem mislim tebe, da ne bo pomote ... :whistle: Evo, pošiljam. Jaz devam samo penicelinke... :naughty:
tati Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 pozdravljen Maribor, mislim, da imate najbolj medijsko osebnost zadnjih dni, bogega Šokca, ki pa vem, da mu bo uspelo... :worship: :worship: kljub vsemu vam želim lep Valentinov večer........ :winkiss: :winkiss:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Torej...Juter sem v mariboru,na lovu za Janjo :whistle: :evilgrin:
vapotek Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Torej...Juter sem v mariboru,na lovu za Janjo :whistle: :evilgrin: Ne pozabi sestre hcoj pripelat!!!!!! :devil: pederajsl 1
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Sestra je pa v tistem žabarskem koncu...Tak da ne bo nič :unsure: Ti pa Janjo pripelji... :D Da moja punca to bere si bo še kaj misnla hehe...
vapotek Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Sestra je pa v tistem žabarskem koncu...Tak da ne bo nič :unsure: Ti pa Janjo pripelji... :D Ni sestre, ni Janje. Aus ende fertik šlus... Pa še pir mi boš moral plačat, ker si me globoko razočaral. pederajsl 1
Mutika Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Ni sestre, ni Janje. Aus ende fertik šlus... Pa še pir mi boš moral plačat, ker si me globoko razočaral. Ma, Vapo, nooooo, ... kaj si tako zahteven? :rolleyes: Cvičkar, kar pa se Janje tiče pa nikar računov brez krčmarja. Jutri ima strog nadzor enega od zmajev, torej, iz te moke ne bo kruha. Jutri imam tako gužvo v službi, da bom zelo težko našla kaj časa za pijačo. Raje Vapota pokliči. Mene seveda tudi lahko, vendar nič ne obljubim. Lep dan jutri v Mariboru! :OK:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Ma, Vapo, nooooo, ... kaj si tako zahteven? :rolleyes: Cvičkar, kar pa se Janje tiče pa nikar računov brez krčmarja. Jutri ima strog nadzor enega od zmajev, torej, iz te moke ne bo kruha. Jutri imam tako gužvo v službi, da bom zelo težko našla kaj časa za pijačo. Raje Vapota pokliči. Mene seveda tudi lahko, vendar nič ne obljubim. Lep dan jutri v Mariboru! :OK: Hm...Pa menda ni to njen brat zram? :unsure: :whistle: Ma mam tut taktiko za njega prišparano...Liter cvička pa bo mir!Vapo ko bom gor pa ko bom mel cajt te pokličem.Maš enga uniona v dobrem no :whistle: :naughty:
Mutika Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Hm...Pa menda ni to njen brat zram? :unsure: :whistle: Ma mam tut taktiko za njega prišparano...Liter cvička pa bo mir!Vapo ko bom gor pa ko bom mel cajt te pokličem.Maš enga uniona v dobrem no :whistle: :naughty: Huh, Cvičkar, brat bi bil mala malica ... a-a, tokrat ima pa zares tapravega zmaja kot bodyguarda! :whistle: A si že kdaj slišal za navdušene očete svojih hčera? Hm? :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Hmmm....Pol pa dva litra cvička za tastarega :D
Mutika Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Hmmm....Pol pa dva litra cvička za tastarega :D Ti se boš v življenju dobro znašel, dečko, že vidim ... :OK: . Lahko noč, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss:
mačka27 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Koma...adjuuuu pa sladko spite Toteki :yawn:
motoristek Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 Kaj spet sneži, da nobenega ni tu gor? Vsi lopatate... :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se