vapotek Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Čivša none, čivša motra, čivša tuntun un čarapi čižma tižma ariga pindži :evilgrin: Končno osvobojeni srbskega jarma!!! BremzPenzliqui, danes pijemo na tvoj račun... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Prva je, enostavno rečeno, vedno bila, je in bo zakon. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Prva je, enostavno rečeno, vedno bila, je in bo zakon. B) VAPO vidim da so vas na prvi učili optimizma in pripadnosti do zadnjega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 VAPO vidim da so vas na prvi učili optimizma in pripadnosti do zadnjega Kaj misliš, kdo si je izmislil slogan "zvestoba do groba"? Viole? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Dan čivšeki.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 DAAAAANN totiland ... tapravo vreme da se danes popoldne že dobimo z mopedi v rock klubu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Dan dober, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Danes bo na Šentiljski nevemkolikože gužva? Upam. Pričakujemo goste in to eminentne ... mogoče bo kakšen surprise? Hm? :naughty: :rolleyes: :whistle: Joj, tule pod oknom Narodnega doma mi že ves čas prdijo z moperli, prej sta šminkala spodaj dva v stilu GP ... Suzuki in Kawasaki ... juuuj, sem ju kar požirala z očmi. Da ne bo pomote, le zato, ker me tako vleče na moped! Jaz pa v službi! :headbang: :headbang: :headbang: Vozila bi se! :kva2: Bremzl! Kaki gradovi, v soboto gremo na furo, če bo tako vreme! Obljubljeno je! :010 Vapo, ti pa popust izkoristi in kaki sladoljed danes s seboj prvleči. Zame vanilijo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Vapo, ti pa popust izkoristi in kaki sladoljed danes s seboj prvleči. Zame vanilijo. :whistle: Dobiš kepica od jaz :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Dans ne sme bit gužve...moram še ja za moped častit.... :whistle: Jaz bi se tudi vozil...upam,da bodo kmalu papirji,pa da krenemo z nule. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 :kva2: Dan dober, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Danes bo na Šentiljski nevemkolikože gužva? Upam. Pričakujemo goste in to eminentne ... mogoče bo kakšen surprise? Hm? :naughty: :rolleyes: :whistle: Joj, tule pod oknom Narodnega doma mi že ves čas prdijo z moperli, prej sta šminkala spodaj dva v stilu GP ... Suzuki in Kawasaki ... juuuj, sem ju kar požirala z očmi. Da ne bo pomote, le zato, ker me tako vleče na moped! Jaz pa v službi! :headbang: :headbang: :headbang: Vozila bi se! :kva2: Bremzl! Kaki gradovi, v soboto gremo na furo, če bo tako vreme! Obljubljeno je! :010 Vapo, ti pa popust izkoristi in kaki sladoljed danes s seboj prvleči. Zame vanilijo. :whistle: Jaz bi tudi lizal... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 :kva2: Jaz bi tudi lizal... :kva2: to nebo problem, jezik vun pa malo po ulizi...bo že kera kaj dala :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Kaj misliš, kdo si je izmislil slogan "zvestoba do groba"? Viole? ;) to nebi vedel, ker nogomet ni šport za mene ... vem pa da ste si hodli po sendviče na elektro šolo..to pa že dovolj pove :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 to nebo problem, jezik vun pa malo po ulizi...bo že kera kaj dala :whistle: bomba, oka, flek...bo dobil bp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 bomba, oka, flek...bo dobil bp. če dobro z oko brani , te nebo problemov :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 to nebo problem, jezik vun pa malo po ulizi...bo že kera kaj dala :whistle: Ni vsaka dobra, jaz imam najraje vanilijo... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Ni vsaka dobra, jaz imam najraje vanilijo... :kva2: vanilijo dobi Mutika dans...z njo se zmeni če ti bo dala en poliz :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 vanilijo dobi Mutika dans...z njo se zmeni če ti bo dala en poliz :lol1: Bova eno skup lizala... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Bremzl!Kaki gradovi, v soboto gremo na furo, če bo tako vreme! Obljubljeno je! :010 Te pa nič, saj meni se tudi ni z snegom za ukvarjat, če je pa zune taka vročina... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 to nebi vedel, ker nogomet ni šport za mene ... vem pa da ste si hodli po sendviče na elektro šolo..to pa že dovolj pove :lol1: Pa po batine tudi :evilgrin: , nekaj smo jim mogli dat za protiuslugo, ko smo jim pa punce spelali :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Kaj misliš, kdo si je izmislil slogan "zvestoba do groba"? Viole? ;) Absolutno! Viole so zveste še dolgo po tistem, ko nekoga (Tita) skoraj 30 let ni med nami. So nameravali biti v nedeljo na "prijateljskem" obisku pri naših južnih sosedih in obiskat med drugim tudi Kumrovec. Malo jim je kompas ponagajal pa so se morali zaustaviti v Zaprešiču in miroljubno oddali hrvaški policiji arsenal hladnega orožja, ki so ga hoteli po potrebi uporabiti proti bratski skupini navijačev zagrebškega Dinama, BBB (Bad Blue Boys-i) Vapo, kaj pa zvestoba do groba in tvoja pivovarna Laško :worship: Seos! Rocky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Čivša none, čivša motra, čivša tuntun un čarapi čižma tižma ariga pindži :evilgrin: ooooo.....nism vedla, da imaš korenine u jesenicama :wub: :wub: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Dobiš kepica od jaz :naughty: Jel bosš prišparal jednu kuglu od vanilije za u naslednji torak :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 vanilijo dobi Mutika dans...z njo se zmeni če ti bo dala en poliz :lol1: Hm, ni bilo ne NGregorja, ne sladoleda, niti 2 x 4-rih tac s spremstvom ... no, ni bilo tudi Mačke27; je bila pa vseeno internacionalna zasedba in moram reči, da nas je z obiskom še posebej počastil visok in širok gost, z brhko šoferko. :worship: :winkiss: . Zato, Vapo, naslednji torek ponovitvena vaja za sladoled, saj Ilich dela ... vsekakor pa hvala ti danes za pizzo! :rolleyes: :worship: In seveda, lahko noč, dragi toteki :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 (popravljeno) Ne vem, če ste opazli,ampak en del pijače sem jaz plačal, tako, da ne sprejemam več zahtevkov o zapitju mopeda. Sklep je bil soglasno sprejet :devil: :evilgrin: :whistle: z moje strani Popravljeno Februar 20, 2008. Popravil vuk76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 Ne vem, če ste opazli,ampak en del pijače sem jaz plačal Če si ženi pa sebi plačal pijačo, to še ne pomeni, da smo zapili moped. Naslednji torek maš popravnega! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se