Windsurf Objavljeno September 29, 2003 Opozori Objavljeno September 29, 2003 PIKNIIIIIIK!!! To mi deli! Se javljam za pomožnega pečikurca! Lahko noč! Windsurf
Motorex Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Iiiiii, fino za petek prijavljam sopotnico in sebe, mi že grozi, da me bo nastrelala, oba bi bla tud za piknik :) dans pa pice in pir :) Motorex/Saša
Rocky Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 V petek kdaj??? Morda sem spregledal uro :o Jaz delam do 16:00. Folk, bolj me zanima kdo vse gre ta četrtek na Sidharto v dvorano Tabor. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B)
Teya Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Za petek prijavljam mojo malenkost in mojega lubčeka.... :D Pa boljše za vas, da se mi do petka noben ne zameri... ker vas bom vse postrelala :devil: :rolleyes: ;) LP, Teya p.s.: pa za piknik bi bla tudi zainteresirana... :)
Nata Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Folk, bolj me zanima kdo vse gre ta četrtek na Sidharto v dvorano Tabor. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B) :P Če mi kupiš karto - se ti rade volje pridružim :P :yea2: Pa, če si že poslal tak lep pozdrav izpod vinogradov, bi lahko kdaj pa kdaj prinesel kako "probo" - recimo kar zdaj v petek!!! :yea2:
CrashOver Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 hehe.. ql! ... mislim da bo v petek zanimivo :) ... paintball in še piknik!! :) hu hu LP -matej
dave the wave Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Kaj se dogaja v petek? :doze: ............. ke si se ti v soli samo pisat ucila???
uti Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Folk, bolj me zanima kdo vse gre ta četrtek na Sidharto v dvorano Tabor. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B) Midve s Petro greva :OK: :yea2:
uti Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 no fajn... pol pa omo verjetno kr v petek šlo :) ... @uti: babe proti dedcem?.. a bi rade babe ble fejst plave ?.. al bol malo :) hehehehe LP -matej A zgledamo tak švohne??? :lol1: Boš videl hudičke :devil: :wub:
CrashOver Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 buahahaha..... samo to je tak.. ko se nam babe smilite, pol se pa bojimo da bi se vam kaj zgodlo pa to.... vas pa baš boli, samo sekaj po materjalo... jaja.. sej vem :rolleyes: hehe... no sej se omo zmenli... lahka danes ekipe sestavimo! :) LP -matej
svrabl Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 hehe... no sej se omo zmenli... lahka danes ekipe sestavimo! :) Danes zvečer me ne bo :( No če boste že danes ekipe sestavljali, pa še mene nekam porinte, :hmm: pa magar k ženskam. :P Če vam bo šlo slabo, mogoče sabotiram in prestopim ;) Pa če bo potrebna kakšna pomoč pri izvedbi piknika se sam javim za ... :D LP Silvo
quota Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 ...ali se pokamo po šumi... ...je to sosed,ki se skriva s tabo v grmovju... Nekako se mi "poka"... :D :hmm: :naughty: Popolnoma razumem, da se ti "poka"..... :P ....če bi jaz imel punco pred porodom, bi se mi tudi "pokalo".... :devil: :yea2:
bauca Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 hehe... no sej se omo zmenli... lahka danes ekipe sestavimo! :) Ker me ni trnutno pri ML in mogoče sestavlate ekipe ... jaz sem z tabo če je možno ( edino če bo babe vs. dedi) ... :rolleyes: :rolleyes: O:-)
CrashOver Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 (popravljeno) torej .. zadeva je sledeča: po dolgournih tuhtanjih, razglablanjih, itd.. smo prišli do zaklučka: PAINTBALL - V PETEK, 3.10.2003, OB 16:00 URUI (če kdo nemore točno ob 16:00, naj se potrudi, nekje pol ure upoštevamo ;) ) zberemo se pod vzpenjačo, na parkplacu... ekipe še niso določene, tako da jih sestavimo ju3 na hiterco, priporočam da prnesete kake stare čevle, za preobut in šiltkapo ali kaj podobnega... v fazi planiranja z 80% verjetnostjo, paintballu sledi še piknik!!! :) ... torej, tudi miroljubne duše, ki nemarajo streljanja - VABLJENE :D sem kaj pozabo?.. mislim da ne... se vijimo! LP -matej Popravljeno September 30, 2003. Popravil CrashOver
Lindau Objavljeno September 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2003 Preveril urnik.... me ne bo, zal. Pridem pa po sihtu na eno :beer1: ce vas najdem :chase:
quota Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Preveril urnik.... me ne bo, zal. Pridem pa po sihtu na eno :beer1: ce vas najdem :chase: Tudi jaz bom tvojo varianto uporabil....
Gregs Objavljeno September 30, 2003 Opozori Objavljeno September 30, 2003 Auch! Tako zgodaj, ze ob 16:00?! Hmmmm... Bom videl, kako bo v sluzbi... ce bo mozno priti do takrt, ce ne, bom pa kaksno urico dopusta vzel... :hmm:
CrashOver Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 torej.. zadeva je rezervirana, tako da v petek bo..stavr je v tem, da ma še ena skupina pred nami... tak da se lahko tista naša ura (16:00) malo zavleče... tak da, tudi tisti ki nimate tak hitro časa lahka pridete brez problema.... LP -matej
dave the wave Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 (popravljeno) Tak mimo grede, 1000 objav imamo v "krožku" :yea2: Najbolj aktiven pa je: Windsurf 92 dave the wave 84 elbarto 83 uti 82 CrashOver 63 bauca 54 johan 49 Gregs 39 Ico 33 teya 32 Ice 30 Rocky 29 Lindau 27 SymRu 23 Alka 23 PERVY 20 quota 18 Mačica 17 greenninja 15 . . . . :OK: Pa da bi še naprej tako pridno gobezdali. lp DTW B) Popravljeno Oktober 1, 2003. Popravil dave the wave
Windsurf Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 DTW se je odločil, da bo statistiko naredil s čisto 10-ko... Sicer pa ga moram popravit... objav je 1000 in ENA, največje gobezdalo pa jih ima 93 (po Davidovem izračunu)... LP Windsurf komajčakampetekdasebomostreljaliPRESS
Nata Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Meteorologi pravijo: :OK: :naughty: :OK: "V petek bo sončno B) in toplo. Pihal bo jugozahodni veter." . . . Sonček je...in...jaz vas streljam...sonček je...in jaz vas...streljam :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:
CrashOver Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 nata se jako ogrela za ta paintbal... kratek intervju: nata, kaj vas na tej igri tako privlači?... zaupajte nam svojo skrivnost :P hehe... ja ja.. bojs end grls.. še 2 dni do dneva :D pol pa bo pokalo!!!! :kva1: pridni bote! -matej
CrashOver Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 a ja... do petka so možni tudi neuradni treningi! :) .. tak da, fajn strenirajte... bolše koga v rit trofit, ko pa v kako drevo :D hehehe http://www.miniclip.com/paintball.htm LP
XTX Objavljeno Oktober 1, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2003 Sonček je...in...jaz vas streljam...sonček je...in jaz vas...streljam ...me je že strah :naughty: mislim da bo najboljše,da že kar testament napišem :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se