Skoči na vsebino

Motosvet sekcija Maribor

Lindau

Priporočene objave

lp Vuku76, ki sem ga srečal pred nekaj dnevi in mu pomahal, ko je bil že mimo, pa Vangi, ki sem ga srečal danes, pa mu nisem pomahal, ker je imel s sabo ženko, pa sem raje njej pomahal.......

Popravljeno . Popravil Provokator
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lp Vuku76, ki sem ga srečal pred nekaj dnevi in mu pomahal, ko je bil že mimo, pa Vangi, ki sem ga srečal danes, pa mu nisem pomahal, ker je imel s sabo ženko, pa sem raje njej pomahal.......

lp tudi tebi, jaz sem tudi mahal,ko si bil že mimo...se vidi, da z nadzvočno hitrostjo šibaš mimo ;). Če se jaz prav spomnim sem tud včeraj mahal Vangi & Mrs. Varadero :whistle: ob odhodu iz moje garaže. ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

te pa če si že mahamo, te pa jaz :yea1: :yea1: :yea1: vsem. Predvsem pa :yea1: jutri, ko s Pipsom vreževa vikend furo v tople kraje. Smer, zna se, okoli Velebita (neo burje!!!) in za vodo dol. V nedeljo nazaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

te pa če si že mahamo, te pa jaz :yea1: :yea1: :yea1: vsem. Predvsem pa :yea1: jutri, ko s Pipsom vreževa vikend furo v tople kraje. Smer, zna se, okoli Velebita (neo burje!!!) in za vodo dol. V nedeljo nazaj.

zadni cajt da se nebota samo menla :whistle:

pa dobro jutro vsemv 02 regijo :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa dobro jutro vsem na Štajersko!

:winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa dobro jutro vsem na Štajersko!

:winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Tu sem pa še jaz zraven... :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uživajta!

:OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojlalala, tralalalala, trilililililiiii, ...totekiiiii!

Dan.

:winkiss: :winkiss: :winkiss:

Dobre volje sem, ker je zunaj tako noro lepo vreme, da je za prste polizat. Dobre volje sem, ker grem danes zvečer k mojima prijateljema. :004 (Varadero naveza).

:evilgrin: Vapo, tebe bom pa za gurgl ... si me skenslal, ko sem te klicala.

Pokliči nazaj!

Kaj zaj?

A se bomo kaj vozili? Razmišljam, da bi šla z Godyjem v soboto (takoj zjutraj, ko bo dovolj toplo) do Lujza, potem pa nazaj preko avstrijske rute do Golice, na Golico, čez Golico in po Golici nazaj v Slovenijo. Dalje pa odvisno od volje udeleženih.

Anyone with us? :whistle:

Za nedeljo pa spet :010 ... zbor pred Tuševo pumpo, zdaj že mirno lahko ob 9.30, preden se zdevamo, bo itak 10 ura, in jo spet nekam vrežemo. Tak vikend bi bilo prav perverzno zanemarjat!

:worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vedno, ko se iz Maribora pelje, do Jesenic jodla.

Ampak, če bo šlo tako naprej, bo kmalu pozabila ... ja, pa, eeej, kje si ti, Mačkica naša?

:unsure:

Ob torkih smo še vedno na istem mestu. :winkiss:

Pa lahko noč, dragi toteki moji! Prijazne sanje vam želim!

Bemovraga...trening je slab!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

pa Toteksončeke pogrešam...... :cry:

AMPAKKKKKK...... :evilgrin:

Imamo još poslednji torak :naughty: :naughty: :naughty:

iiii kok se že veselim :hooray: :hooray: :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ti jodlaš?? :whistle:

AMPAK:.... Samo na komade Lepega Dase :lol1: :lol1: :lol1:

Popravljeno . Popravil mačka27
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dan.

Dobre volje sem, ker je zunaj tako noro lepo vreme, da je za prste polizat. Dobre volje sem, ker grem danes zvečer k mojima prijateljema. :004 (Varadero naveza).

Pokliči nazaj!

Kaj zaj?

A se bomo kaj vozili? Razmišljam, da bi šla z Godyjem v soboto (takoj zjutraj, ko bo dovolj toplo) do Lujza, potem pa nazaj preko avstrijske rute do Golice, na Golico, čez Golico in po Golici nazaj v Slovenijo. Dalje pa odvisno od volje udeleženih.

Za nedeljo pa spet :010 ... zbor pred Tuševo pumpo, zdaj že mirno lahko ob 9.30, preden se zdevamo, bo itak 10 ura, in jo spet nekam vrežemo. Tak vikend bi bilo prav perverzno zanemarjat!

O SRANJE.... Sej se drugi vikend gradowi.....

Jest sm pa že vse splanirala za ta...... :headbang: :headbang: :headbang:

Drug wikend ne wem kako bo šlo skozi :unsure: :unsure: :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dan.

Pokliči nazaj!

Kaj zaj?

Hmm...mam občutek, da gremo k istim prijateljem :whistle: ...no če se boš v soboto z navezo Danči & Gody kaj vozla mimo naše bajte se oglasite kaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Upsssss..... :blush: .....pardon...... :blush:

višek nevljudnosti...... :blush:

Čer dragi Toteklandeki :winkiss: :winkiss: :yea1: !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O SRANJE.... Sej se drugi vikend gradowi.....

Jest sm pa že vse splanirala za ta...... :headbang: :headbang: :headbang:

Drug wikend ne wem kako bo šlo skozi :unsure: :unsure: :unsure:

Srce Mačkino, malo nazaj preglej ... gradovi bodo letos, vsaj za toteke, odpadli!

Dvakrat so jih že prestavljali, zdaj pa je že problem ekipo skupaj dobit, če gradovi sploh bodo!

Torej, brez skrbi.

:winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmm...mam občutek, da gremo k istim prijateljem :whistle: ...no če se boš v soboto z navezo Danči & Gody kaj vozla mimo naše bajte se oglasite kaj.

:naughty: :yes:

Kar pa se mimovoženjatvojebajte tiče, Vuk, pa tudi ok, sicer pa, če ne oba, vsaj Gody tole bere.

Bomo že zrihtali.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vedno bolj toplo bo, boš videla!

Hvala, brez skrbi, prenesla bom tvoje pozdrave obema. Rocky bo verjetno že še prebral, Lobo pa menda res ne. Vesela bosta.

ja res je Mutika, samo ne še ta vikend........... :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss:

Lobota moram mal zvrcnit, pa itak prideva z Juretom v doglednem času mal v vaš toti MB............

lep večer vsem :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja res je Mutika, samo ne še ta vikend........... :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss:

Lobota moram mal zvrcnit, pa itak prideva z Juretom v doglednem času mal v vaš toti MB............

lep večer vsem :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Obema sem prenesla tvoje pozdrave, bila sta vesela. Zelo. Naj se zahvalim, sta rekla.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Obema sem prenesla tvoje pozdrave, bila sta vesela. Zelo. Naj se zahvalim, sta rekla.

ja lahko bi jih malo za uhe, da se kaj oglasita na tem čudnem planetu moto svet..................

Lobo zelo manjka z svojimi krasnimi, včasih pikrimi pripombami, sem se vsaj nasmejala, zdaj pa.................... :cry: :cry: :cry: :cry:

grem.................. :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

AMPAK:.... Samo na komade Lepega Dase :lol1: :lol1: :lol1:

Kdo poje na mene??? :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo me moči Roza. Podabo pozdravit za dobro jutro, kot se šika. :winkiss:

Torej,...dobro jutro in lep dan vsem.

Ob 13,30 duneva s Pipsom iz Sl. Bistrice, v nedeljo zvečer se čujemo. Lejte, da bote preluftali cilindre, ka nete zaroštali. :whistle:

:yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo me moči Roza. Podabo pozdravit za dobro jutro, kot se šika. :winkiss:

Torej,...dobro jutro in lep dan vsem.

Ob 13,30 duneva s Pipsom iz Sl. Bistrice, v nedeljo zvečer se čujemo. Lejte, da bote preluftali cilindre, ka nete zaroštali. :whistle:

:yea1:

sobota je baje naša,če me bojo vzeli zraven :rolleyes:

pa dobro jutro :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!