Provokator Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 (popravljeno) lp Vuku76, ki sem ga srečal pred nekaj dnevi in mu pomahal, ko je bil že mimo, pa Vangi, ki sem ga srečal danes, pa mu nisem pomahal, ker je imel s sabo ženko, pa sem raje njej pomahal....... Popravljeno Februar 20, 2008. Popravil Provokator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 lp Vuku76, ki sem ga srečal pred nekaj dnevi in mu pomahal, ko je bil že mimo, pa Vangi, ki sem ga srečal danes, pa mu nisem pomahal, ker je imel s sabo ženko, pa sem raje njej pomahal....... lp tudi tebi, jaz sem tudi mahal,ko si bil že mimo...se vidi, da z nadzvočno hitrostjo šibaš mimo ;). Če se jaz prav spomnim sem tud včeraj mahal Vangi & Mrs. Varadero :whistle: ob odhodu iz moje garaže. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 te pa če si že mahamo, te pa jaz :yea1: :yea1: :yea1: vsem. Predvsem pa :yea1: jutri, ko s Pipsom vreževa vikend furo v tople kraje. Smer, zna se, okoli Velebita (neo burje!!!) in za vodo dol. V nedeljo nazaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 te pa če si že mahamo, te pa jaz :yea1: :yea1: :yea1: vsem. Predvsem pa :yea1: jutri, ko s Pipsom vreževa vikend furo v tople kraje. Smer, zna se, okoli Velebita (neo burje!!!) in za vodo dol. V nedeljo nazaj. zadni cajt da se nebota samo menla :whistle: pa dobro jutro vsemv 02 regijo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 ...pa tebe bi izjemoma še lahk0 rad imel,,, Jaz tudi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 Pa dobro jutro vsem na Štajersko! :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 Pa dobro jutro vsem na Štajersko! :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Tu sem pa še jaz zraven... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 te pa če si že mahamo, te pa jaz :yea1: :yea1: :yea1: vsem. Predvsem pa :yea1: jutri, ko s Pipsom vreževa vikend furo v tople kraje. Smer, zna se, okoli Velebita (neo burje!!!) in za vodo dol. V nedeljo nazaj. Uživajta! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 Ojlalala, tralalalala, trilililililiiii, ...totekiiiii! Dan. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Dobre volje sem, ker je zunaj tako noro lepo vreme, da je za prste polizat. Dobre volje sem, ker grem danes zvečer k mojima prijateljema. :004 (Varadero naveza). :evilgrin: Vapo, tebe bom pa za gurgl ... si me skenslal, ko sem te klicala. Pokliči nazaj! Kaj zaj? A se bomo kaj vozili? Razmišljam, da bi šla z Godyjem v soboto (takoj zjutraj, ko bo dovolj toplo) do Lujza, potem pa nazaj preko avstrijske rute do Golice, na Golico, čez Golico in po Golici nazaj v Slovenijo. Dalje pa odvisno od volje udeleženih. Anyone with us? :whistle: Za nedeljo pa spet :010 ... zbor pred Tuševo pumpo, zdaj že mirno lahko ob 9.30, preden se zdevamo, bo itak 10 ura, in jo spet nekam vrežemo. Tak vikend bi bilo prav perverzno zanemarjat! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 Vedno, ko se iz Maribora pelje, do Jesenic jodla.Ampak, če bo šlo tako naprej, bo kmalu pozabila ... ja, pa, eeej, kje si ti, Mačkica naša? :unsure: Ob torkih smo še vedno na istem mestu. :winkiss: Pa lahko noč, dragi toteki moji! Prijazne sanje vam želim! Bemovraga...trening je slab!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: pa Toteksončeke pogrešam...... :cry: AMPAKKKKKK...... :evilgrin: Imamo još poslednji torak :naughty: :naughty: :naughty: iiii kok se že veselim :hooray: :hooray: :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 (popravljeno) A ti jodlaš?? :whistle: :OK: AMPAK:.... Samo na komade Lepega Dase :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Februar 21, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 Ojlalala, tralalalala, trilililililiiii, ...totekiiiii!Dan. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Dobre volje sem, ker je zunaj tako noro lepo vreme, da je za prste polizat. Dobre volje sem, ker grem danes zvečer k mojima prijateljema. :004 (Varadero naveza). :evilgrin: Vapo, tebe bom pa za gurgl ... si me skenslal, ko sem te klicala. Pokliči nazaj! Kaj zaj? A se bomo kaj vozili? Razmišljam, da bi šla z Godyjem v soboto (takoj zjutraj, ko bo dovolj toplo) do Lujza, potem pa nazaj preko avstrijske rute do Golice, na Golico, čez Golico in po Golici nazaj v Slovenijo. Dalje pa odvisno od volje udeleženih. Anyone with us? :whistle: Za nedeljo pa spet :010 ... zbor pred Tuševo pumpo, zdaj že mirno lahko ob 9.30, preden se zdevamo, bo itak 10 ura, in jo spet nekam vrežemo. Tak vikend bi bilo prav perverzno zanemarjat! :worship: O SRANJE.... Sej se drugi vikend gradowi..... Jest sm pa že vse splanirala za ta...... :headbang: :headbang: :headbang: Drug wikend ne wem kako bo šlo skozi :unsure: :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 Ojlalala, tralalalala, trilililililiiii, ...totekiiiii!Dan. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Dobre volje sem, ker je zunaj tako noro lepo vreme, da je za prste polizat. Dobre volje sem, ker grem danes zvečer k mojima prijateljema. :004 (Varadero naveza). :evilgrin: Vapo, tebe bom pa za gurgl ... si me skenslal, ko sem te klicala. Pokliči nazaj! Kaj zaj? A se bomo kaj vozili? Razmišljam, da bi šla z Godyjem v soboto (takoj zjutraj, ko bo dovolj toplo) do Lujza, potem pa nazaj preko avstrijske rute do Golice, na Golico, čez Golico in po Golici nazaj v Slovenijo. Dalje pa odvisno od volje udeleženih. Anyone with us? :whistle: Za nedeljo pa spet :010 ... zbor pred Tuševo pumpo, zdaj že mirno lahko ob 9.30, preden se zdevamo, bo itak 10 ura, in jo spet nekam vrežemo. Tak vikend bi bilo prav perverzno zanemarjat! :worship: Hmm...mam občutek, da gremo k istim prijateljem :whistle: ...no če se boš v soboto z navezo Danči & Gody kaj vozla mimo naše bajte se oglasite kaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 Upsssss..... :blush: .....pardon...... :blush: višek nevljudnosti...... :blush: Čer dragi Toteklandeki :winkiss: :winkiss: :yea1: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 O SRANJE.... Sej se drugi vikend gradowi..... Jest sm pa že vse splanirala za ta...... :headbang: :headbang: :headbang: Drug wikend ne wem kako bo šlo skozi :unsure: :unsure: :unsure: Srce Mačkino, malo nazaj preglej ... gradovi bodo letos, vsaj za toteke, odpadli! Dvakrat so jih že prestavljali, zdaj pa je že problem ekipo skupaj dobit, če gradovi sploh bodo! Torej, brez skrbi. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 Hmm...mam občutek, da gremo k istim prijateljem :whistle: ...no če se boš v soboto z navezo Danči & Gody kaj vozla mimo naše bajte se oglasite kaj. :naughty: :yes: Kar pa se mimovoženjatvojebajte tiče, Vuk, pa tudi ok, sicer pa, če ne oba, vsaj Gody tole bere. Bomo že zrihtali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 Vedno bolj toplo bo, boš videla! Hvala, brez skrbi, prenesla bom tvoje pozdrave obema. Rocky bo verjetno že še prebral, Lobo pa menda res ne. Vesela bosta. :winkiss: ja res je Mutika, samo ne še ta vikend........... :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: Lobota moram mal zvrcnit, pa itak prideva z Juretom v doglednem času mal v vaš toti MB............ lep večer vsem :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 ja res je Mutika, samo ne še ta vikend........... :whistle: :whistle: :whistle: :winkiss: Lobota moram mal zvrcnit, pa itak prideva z Juretom v doglednem času mal v vaš toti MB............ lep večer vsem :winkiss: :winkiss: :winkiss: Obema sem prenesla tvoje pozdrave, bila sta vesela. Zelo. Naj se zahvalim, sta rekla. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 Obema sem prenesla tvoje pozdrave, bila sta vesela. Zelo. Naj se zahvalim, sta rekla. :winkiss: ja lahko bi jih malo za uhe, da se kaj oglasita na tem čudnem planetu moto svet.................. Lobo zelo manjka z svojimi krasnimi, včasih pikrimi pripombami, sem se vsaj nasmejala, zdaj pa.................... :cry: :cry: :cry: :cry: grem.................. :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno Februar 21, 2008 Deli Objavljeno Februar 21, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MDjqlidlclY Te pa da vidite za kaj se da uporabit prazne pločevinke laškega :worship: :worship: Vsa čast za idejo in izvedbo D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 mislim da vas malce ze spomladanska utrujenost daje :naughty: :naughty: dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 :OK: AMPAK:.... Samo na komade Lepega Dase :lol1: :lol1: :lol1: Kdo poje na mene??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 Malo me moči Roza. Podabo pozdravit za dobro jutro, kot se šika. :winkiss: Torej,...dobro jutro in lep dan vsem. Ob 13,30 duneva s Pipsom iz Sl. Bistrice, v nedeljo zvečer se čujemo. Lejte, da bote preluftali cilindre, ka nete zaroštali. :whistle: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 Malo me moči Roza. Podabo pozdravit za dobro jutro, kot se šika. :winkiss: Torej,...dobro jutro in lep dan vsem. Ob 13,30 duneva s Pipsom iz Sl. Bistrice, v nedeljo zvečer se čujemo. Lejte, da bote preluftali cilindre, ka nete zaroštali. :whistle: :yea1: sobota je baje naša,če me bojo vzeli zraven :rolleyes: pa dobro jutro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 mislim da vas malce ze spomladanska utrujenost daje :naughty: :naughty: dobro jutro Kak si te vedo?? :zzz: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se