motoristek Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Kje, na smreki... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Kje, na smreki... :lol1: s pirom v roki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Vau, kakšen lep dan pa sem preživel danes v odlični družbi. :yea1: Hvala vsem udeleženim(Mutika,danci,gody,ataIBA) :grupni: Števec pa mi je doma pokazal 438km. :evilgrin: P.S., ata in mama IBA, hvala lepa za odlično večerjo. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Elowwww Toteksončki :naughty: :naughty: :naughty: ! Kam ste jo potem mahnili dons? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Vau, kakšen lep dan pa sem preživel danes v odlični družbi. :yea1: Hvala vsem udeleženim(Mutika,danci,gody,ataIBA) :grupni: Števec pa mi je doma pokazal 438km. :evilgrin: P.S., ata in mama IBA, hvala lepa za odlično večerjo. :worship: Se pridružujem z enakim mnenjem. Seveda pa sirčka in pršutka ni mogoče prehvalit, mljac, mljac. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Elowwww Toteksončki :naughty: :naughty: :naughty: ! Kam ste jo potem mahnili dons? To smo danes obdelali,sicer smo jo malo skrajšali, ampak je bilo čudovito. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) lepa turca... :wub: :wub: :wub: aja....BTW....prognoza za torek....kaže na yodlanje :naughty: :yea1: :yea1: :yea1: Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 To smo danes obdelali,sicer smo jo malo skrajšali, ampak je bilo čudovito. :winkiss: lepa tura :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Arivederči, dragi toteki in seveda navijači.... :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 s pirom v roki :worship: Uživači! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 To smo danes obdelali,sicer smo jo malo skrajšali, ampak je bilo čudovito. :winkiss: Ej, danes pa je bil dan za prste polizat! :winkiss: Danči, Gody, Vanga, moja širokost in ataIBA, ki se je pridružil razredčeni konjenici totekov ... uf! Kakšen dan! :010 :010 :010 Furca odlična (Gody, ti si car), vreme kot naročeno, srečali smo ogromno motoristov ... ludeki božji, februar je, aaaaa ... ! Na koncu še odlična papica - ataIBA in mamaIBA ... :worship: :worship: :worship: ! Danči in Gody, hvala, ker sem se v vajini družbi po temi ful varno pripeljala domov. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Jaz pa bom razmislil, če bi se še družil z Mariborčani. Včeraj se mi je en z mopedom v avto zaletel, ko sem ga opozoril na to, mi je njegov brat začel groziti z batinami (saj ju bom dobil vsakega posebej, pa se bomo takrat pogovorili... ), potem sem bil povabljen na kavico, pa dobil samo čaj...... Še prej pa so mi iz žepa spipali pol mesečne plače...... groza.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 MJAW....rgen :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 jutro uživači :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 dober dan :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Dobro jutro Maribor... vidim, da ste uživali. Zelo lepo od vas, da ste se kaj javili na poti čez Ljubljano :glare: :ninja: ... Že prav... No, saj bi se v soboto priporočila za zraven, pa sem se po manjšem zdrsu na pesku nekako odločila, da bom v nedeljo še malo pestovala svojo desno ramo, ki sem jo potem častila z nedeljskim izletom na Šmarno Goro. Africa se je pa vseeno malo peljala - S, še enkrat hvala za uslugo! Se pa vidimo jutri, in če bo kolikor toliko vreme, prideva obe :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Ojlala, toteki dragi, dober dan! Kakšno lepo vreme ... :winkiss: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Ojlala, toteki dragi, dober dan! Kakšno lepo vreme ... :winkiss: ! Ne draži, moram biti v službi! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Ne draži, moram biti v službi! :naughty: Ja, kje pa misliš, da sem jaz? Na motorju? :whistle: Uhhh, kako bi bila ... pa to je že prav noro, februarja smo! :eek: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Ja, kje pa misliš, da sem jaz?Na motorju? :whistle: Uhhh, kako bi bila ... pa to je že prav noro, februarja smo! :eek: :slap: Saj bo boljše Muti...glih sem bil malo zunaj in je božansko...jaz pa v službi :cry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 :D 84-88 Hodil sicer na drugo, imel pa indeks od SERŠa. Računalništvo. :D :D :headbang: Kaki malinovc.....Točno ja, se spomnim, da ste bli usmerjeni informatiki gosti na drugi.............Drugače pa imam trenutno hčer na drugi (se ni dala prepričat za prvo-te bi šele bil ata ponosn) :naughty: :whistle: Saj Prvi tudi nič ne manjka :P razen Partizana, ki so ga na srečo zaprli ko sem jaz že maturiral. Drugač ne vem, kje bi preživeli "proste" ure. Na špricerih in matinejah, tako ko jaz...... :evilgrin: Prva je, enostavno rečeno, vedno bila, je in bo zakon. B) To mi delaj Vapo.... :worship: to nebi vedel, ker nogomet ni šport za mene ... vem pa da ste si hodli po sendviče na elektro šolo..to pa že dovolj pove :lol1: Kaki luzer, ki nima rad fuzbala.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 (popravljeno) Tega sicer ne vem, ker sem denar za malico porabil za čike. Vem pa, da so se drugogimnazijke (mimogrede, vse skupaj niso bile pol ku*ca vredne), redno hodile na Leninov trg naslajat nad frajerji iz prve. Tu pa tam smo se celo katere usmilili... B) Ja, sem videl na maturantskem, kak so se vaši pubeci znašli pri babah. Po moje so še danes vsi junferji... Seveda so hodle tudi na plese, saj smo mi imeli muziko, kar v treh razredih.....pa še Vinag je bil blizu.......Na alkoholne hlape je marsikatera dobesedno dol padla.... :whistle: Popravljeno Februar 25, 2008. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 :worship: :yes: :OK: B) :winkiss: :wub: :grim :OK: Mami, tu sn te čako.... :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Ja, kje pa misliš, da sem jaz?Na motorju? :whistle: Uhhh, kako bi bila ... pa to je že prav noro, februarja smo! :eek: :slap: vidim, da vas še ni minila evforija.......... :worship: :worship: mene pa še prijela ni, upam, da se kmalu pripeljem kaj v vaš MB :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 vidim, da vas še ni minila evforija.......... :worship: :worship: mene pa še prijela ni, upam, da se kmalu pripeljem kaj v vaš MB :whistle: :whistle: Ja, da vidimo novo lepotičko! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se