Tomozuki Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Mah, ni samo relacija SB-MB kočljiva :) Nekatere roke bolijo (ali bolijo) širom cele Slovenije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Dobr U tr Totekmucki :winkiss: :winkiss: :winkiss: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 To se ne rabiš bat, me samo informativno zanima, kakšno hčerko ima slavni forumski Bojan Križaj in če jo morda poznam ;) Uh, daleč od Bojana...........se ne bojim zanjo........zna rabit možgane :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 ne SiR-ov post sem citiral (oziroma Symru, Brum Brum in ne vem kaj še vse... ) Veliki SiR vas gleda, nihče mu ne uide....... :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 (popravljeno) Dobr U tr Totekmucke :winkiss: :winkiss: :winkiss: ! :winkiss: Popravljeno Februar 27, 2008. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Dobro jutro, jaz sem že oddelal svoje za danes in za jutri. :yea1: Vsem želim lep dan, in še enega velikega :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Dobro jutro, jaz sem že oddelal svoje za danes in za jutri. :yea1: Vsem želim lep dan, in še enega velikega :004 Hvala Vangec... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 ste vidli kak je kelnarca lušna Stran parkle, moja je!!!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Stran parkle, moja je!!!! :angry: ...rdeča flaša... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 zahvala (spet enkrat) CARJUVapo - za pomoč :winkiss: :worship: in kar tako, ker pač si.... :004 Hvala. :blush: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 ...rdeča flaša... :yea1: Kaka rdeča??? Kurbe so začeli pir v zelene flaše točit!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Kaka rdeča??? Kurbe so začeli pir v zelene flaše točit!!! Se vidi, da imajo laščani prste vmes... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 opa fanté... da te neum za kraglc prijela... :krneki: opa deklé... da te neum jaz za kaj prijel... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Kaka rdeča??? Kurbe so začeli pir v zelene flaše točit!!! Ja ne!!!Meni se bo zmešalo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Stran parkle, moja je!!!! :angry: Te se bova pa zmenla.. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 jaz, Niet, Teya, Urbi, badfreek, bambi Kadar naštevamo osebe, postavimo sebe na zadnje mesto. To bi pa že lahko vedel. Aja, na drugo si hodil! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Stran parkle, moja je!!!! :angry: Vapo!...Lejko jo maš. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Stran parkle, moja je!!!! :angry: Vapo, pa ne bi ti to malo delil s prijatli? :blush: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Ojlala, toteki, dan! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Včeraj je bil spet eden od tistih SUPER torkov. Banda, kapo dol! :worship: He, he, vidim, da je Miško, če je že poniknil (a je morti kaj narobe? :whistle: :evilgrin: ) povlekel briljantno strateško potezo; ob torkih zvečer, ko se zbiramo toteki, streže za šankom res lepa deklica, povrh vsega pa je še ful simpatična in zelo prijazna, z mnogimi atributi, na katere (niti) naši toteki niso imuni. :naughty: Klientela zagotovljena, hehe. Kaj zaj, kakšen vikend se nam obeta? Motoristični? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Vapo!...Lejko jo maš. :D :hmm: Hm, ... za razliko od vseh naših ostalih dedcev, ... a si ziher, dr-big, da si si jo dobro ogledal? Danči se bo stopil! :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Ojlala, toteki, dan! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Včeraj je bil spet eden od tistih SUPER torkov. Banda, kapo dol! :worship: He, he, vidim, da je Miško, če je že poniknil (a je morti kaj narobe? :whistle: :evilgrin: ) povlekel briljantno strateško potezo; ob torkih zvečer, ko se zbiramo toteki, streže za šankom res lepa deklica, povrh vsega pa je še ful simpatična in zelo prijazna, z mnogimi atributi, na katere (niti) naši toteki niso imuni. :naughty: Klientela zagotovljena, hehe. Kaj zaj, kakšen vikend se nam obeta? Motoristični? :yea1: Midva z Vapotom bova na Šentiljski za šankom :evilgrin: ,....obril se bom in lase pobarval, .... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 :hmm: Hm, ... za razliko od vseh naših ostalih dedcev, ... a si ziher, dr-big, da si si jo dobro ogledal? Danči se bo stopil! :slap: :lol1: Vsekakor je deklica vrei.... :naughty: Samo Union frendi moramo držati skupaj :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Vapo, pa ne bi ti to malo delil s prijatli? :blush: D. Ne :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Keri je fraj ,pa se gre malo furat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Februar 27, 2008 Deli Objavljeno Februar 27, 2008 Keri je fraj ,pa se gre malo furat? Lahko me prideš malo obiskat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se