Mutika Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 ? A tisočko bi rada? Kakšen dan ali dva mi daj časa. :P :D Še malo, pa bo moral na svojo pazit - mu boš lahko izkušnje prenesla... :P :evilgrin: :krneki: :D :D :lol1: Furi, me sploh ne skrbi, da do tisočke ne bi šlo po "naravni" poti ... če je kaj na svetu, česar nimaš, je to ziher čas. :winkiss: :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Moj zakladek pa se danes vpisuje na II. gimnazijo. :worship: Čeprav je bil dedek profesor na I. gimnaziji, pa njen stric je hodil na prvo, teta tudi, pa mami je hodila na prvo ... le zdaj hudo ponosni očka je bil dijak druge. Dober občutek imam, pa sploh ne zaradi šole, ampak zato, ker je sama pri sebi razrešila dileme in se odločila za gimnazijo, v katero polaga upanje, da ji bo lahko veliko nudila. In menim, da je to najbolj pomembno, ne pa, kakšen naziv nosi šola. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 700! Ha, ha, sedemstotko imamo. :010 :yea2: Že vidim, ko bo tisočka, BOMO MI to čisto drugače obeležili, kot NISO Štamprleki! Pri nas bo ... čaga! :grim :worship: :yea2: :yea1: :beer2: vas čakamo pa bomo eno skupaj udarl bo bolj zanimivo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 SNEEEEEEEG!!!!!!!!! :yea2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :blush: :evilgrin: :P :angry: :angry: :angry: :angry: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Moj zakladek pa se danes vpisuje na II. gimnazijo. :worship: Racionalna odločitev. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 ...pridem... Ti je jasno kje je vmesna postaja :angry: ??? Da nem še enkrat reko :whistle: !!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Tati, čas bi že bil, kajne, da novo zverinico navadiš na tempo totekov, pa boš carica! :OK: :winkiss: Naši dečki so itak najbolj srečni, če se z njimi preganja čimveč maldih ritk, :rolleyes: brez "zaritnih kufrov" seveda (citiram ataIBO) in ... kaj še čakaš? :naughty: Ja, tole rahlo poslabšanje vremena še, potem pa smo zmagali! :yea1: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: vsem, predvsem pa Mutiki in Lobotu......... :winkiss: :winkiss: ja res se bom potrudila, da začnem uvajati mojo lubico za vožnjo z vami, samo jaz ponavadi vozim vedno zadnja, tako, da ne vem kdo me bo lahko opazoval...........ja v ogledalu :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: :whistle: čim lepši dan, pa prijetno druženje zvečer vam želim :004 :004 :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Draga deklica, ne me lovit. Saj me ni treba, ker te vedno čakam. Le vzporedno stezo si najdi, tako vsaj jaz najbolje sovpadam.Ne znam živet, če nekdo hodi pred menoj, saj mu ne morem sledit; tistih, ki hodijo za menoj, ne znam vodit ... le s tistimi, ki hodijo ob meni, sem lahko zvest prijatelj. Verjamem, da si dovolj pronicljiva in si to že zdavnaj sama pogruntala. Mutika............. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: vsem, predvsem pa Mutiki in Lobotu......... :winkiss: :winkiss: ja res se bom potrudila, da začnem uvajati mojo lubico za vožnjo z vami, samo jaz ponavadi vozim vedno zadnja, tako, da ne vem kdo me bo lahko opazoval...........ja v ogledalu :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: :whistle: čim lepši dan, pa prijetno druženje zvečer vam želim :004 :004 :004 :004 :004 Zakaj si zadnja pa tako vemo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Zakaj si zadnja pa tako vemo... :whistle: zato da seksi zavaljene moške riti gledam :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 zato da seksi zavaljene moške riti gledam :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Furi, me sploh ne skrbi, da do tisočke ne bi šlo po "naravni" poti ... če je kaj na svetu, česar nimaš, je to ziher čas. :winkiss: :slap: :lol1: True. http://www.youtube.com/watch?v=UYb83KM4at4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Ti je jasno kje je vmesna postaja :angry: ??? Da nem še enkrat reko :whistle: !!!! :P :alien1: Daj še meni povej, ko se vsak dan mimo vozim - in to 4x! :D :headbang: Zadnjič sem šel celo s kolesom iz MB v Dobrovce po avto in sem se ravno mimo Bokija in IBE peljal - pa ni nič po kavi, čaju in opojnih substancah dišalo, bradatih ljudi nisem videl, psov tudi ne; pa sem pridno odgonil dalje... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 zato da seksi zavaljene moške riti gledam :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: Se moraš enkrat za mano peljat, pa da končno enkrat vidiš kaj je seksi rit.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 menim, da je to najbolj pomembno, ne pa, kakšen naziv nosi šola. Narobe meniš kvizling!!!!! :angry: Racionalna odločitev. :trance_33_sleep: Maš mogoče celo prav. :hmm: Prve itak ne bi naredla.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Narobe meniš kvizling!!!!! :angry: Maš mogoče celo prav. :hmm: Prve itak ne bi naredla.... :P Kaki kvizling, bimbo, :slap: ... boš vido, ko se bo tvoj sin tudi drugopogimnazijil, pa se bova takrat menila, kdo je kvizling. Zarečeni kruh in ostale stvari ... kaj bi ti govorila, ha, Mr. Vapo? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Se moraš enkrat za mano peljat, pa da končno enkrat vidiš kaj je seksi rit.... :P Pa da si potem nobene več ne bo želela videt ... :whistle: zato da seksi zavaljene moške riti gledam :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: :lol1: :lol1: :lol1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Draga deklica, ne me lovit. Saj me ni treba, ker te vedno čakam. Le vzporedno stezo si najdi, tako vsaj jaz najbolje sovpadam.Ne znam živet, če nekdo hodi pred menoj, saj mu ne morem sledit; tistih, ki hodijo za menoj, ne znam vodit ... le s tistimi, ki hodijo ob meni, sem lahko zvest prijatelj. ..... :wub: maš res :worship: .... bistva lajfa ne bi mogla lepše povedat... :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 (popravljeno) Ljubčki.....dans odpade...koj qur....spet :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: vreme je na našem koncu res katastrofalno Popravljeno Marec 4, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 :P :alien1: Daj še meni povej, ko se vsak dan mimo vozim - in to 4x! :D :headbang: Zadnjič sem šel celo s kolesom iz MB v Dobrovce po avto in sem se ravno mimo Bokija in IBE peljal - pa ni nič po kavi, čaju in opojnih substancah dišalo, bradatih ljudi nisem videl, psov tudi ne; pa sem pridno odgonil dalje... :P :D To ti je tak. V Hočah smo od 7 - 16h, ker delamo. V Slov. Bistrici pa po tem, če nismo kje drugje :whistle: . Tak da maš popravnega :beer2: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Se moraš enkrat za mano peljat, pa da končno enkrat vidiš kaj je seksi rit.... :P ... če bi pa vozla pred tabo pa bi v špeglu vidla kepo??? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 zato da seksi zavaljene moške riti gledam :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: ...grem si kupit prozorni kombinezon :010 ....., zakaj pa bi skrival lepoto :whistle: . Od mene je tak lepši samo kič :photo: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 :angry: :angry: :angry: :angry: :nono: Vsaj to, če mator ne kresne! :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Vsaj to, če mator ne kresne! :wacko: Rabiš polnilec???? Moj kresne bp, pa čeprav je Yamaha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Se moraš enkrat za mano peljat, pa da končno enkrat vidiš kaj je seksi rit.... :P da me ne bo zaneslo v kakšno grmovje ob pogledu na tvoje seksi obline :whistle: :whistle: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se