tati Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 ...grem si kupit prozorni kombinezon :010 ....., zakaj pa bi skrival lepoto :whistle: . Od mene je tak lepši samo kič :photo: . takšnega kiča sem pa že naveličana, kajti le redko se mi zgodi, da dam kakšnemu inekcijo, ki ima res dobro rit.... :headbang: :headbang: večina jih je obložena z raznimi celulitnimi in masščobnimi oblogami, tako, da dvomim, da je kdo od vas izvzet iz tega :krneki: dajte me nabit........... :winkiss: :winkiss: samo ženske vidite, če smo mal zalite, sami sebe pa nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 takšnega kiča sem pa že naveličana, kajti le redko se mi zgodi, da dam kakšnemu inekcijo, ki ima res dobro rit.... :headbang: :headbang: večina jih je obložena z raznimi celulitnimi in masščobnimi oblogami, tako, da dvomim, da je kdo od vas izvzet iz tega :krneki: dajte me nabit........... :winkiss: :winkiss: samo ženske vidite, če smo mal zalite, sami sebe pa nič ah ja. Moški nimamo celulita ker je to grdo :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 (popravljeno) Rabiš polnilec???? Moj kresne bp, pa čeprav je Yamaha. Ne, hvala vseeno..sicer mam svojega (Hi-tech Cytek) ...samo je nekaj na motorju narobe :headbang: in ku..ba :angry: noče niti na kable kresnit :doze: Šlepam jutri na servis, da zrihtajo :hmm: Popravljeno Marec 4, 2008. Popravil BlueSpeed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 ah ja. Moški nimamo celulita ker je to grdo :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: naj vam bo, čeprav vas moram razočarati, tudi, samo manj vidnega.......... je pa ponavadi trebučšek toliko večji, ker ni celulita :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Ne, hvala vseeno..sicer mam svojega (Hi-tech Cytek) ...samo je nekaj na motorju narobe :headbang: in ku..ba :angry: noče niti na kable kresnit :doze: Šlepam jutri na servis, da zrihtajo :hmm: ... če lahko pomagam, v Hočah na industrijski coni je firma IBA, na skladišču pa prikolica za motorje. Rufni. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 takšnega kiča sem pa že naveličana, kajti le redko se mi zgodi, da dam kakšnemu inekcijo, ki ima res dobro rit.... :headbang: :headbang: večina jih je obložena z raznimi celulitnimi in masščobnimi oblogami, tako, da dvomim, da je kdo od vas izvzet iz tega :krneki: dajte me nabit........... :winkiss: :winkiss: samo ženske vidite, če smo mal zalite, sami sebe pa nič ... prvič ko pridemo skupaj, mi lahko daš inekcijo :winkiss: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Ne, hvala vseeno..sicer mam svojega (Hi-tech Cytek) ...samo je nekaj na motorju narobe :headbang: in ku..ba :angry: noče niti na kable kresnit :doze:Šlepam jutri na servis, da zrihtajo :hmm: Si preveril, da nimaš rdečega knofa vklopljenega ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Eh, na 4-to bi mogla it pa ji še moped kupiš, da se bo vozla, tako ko jaz :krneki: Za 1-vo nisem imel dovolj točk, 2-ga se mi je zdela, da ima preveč dijakov z večvrednostnimi kompleksi, 3-tja je imela popoldanski pouk... ja nič, te pa vlak pa tovarna dušika :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Si preveril, da nimaš rdečega knofa vklopljenega ? Ah, Gody, no, pa saj vendar ni baba! :whistle: ah ja. Moški nimamo celulita ker je to grdo :winkiss: :winkiss: :winkiss: Imate pa plešo ... :rolleyes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Lahko noč, toteki! MATjuška, :worship: hvala ti za pogostitev, res si nas razvajala. Pa že zdaj, za jutrišnji dan, vse naj! :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 ... če lahko pomagam, v Hočah na industrijski coni je firma IBA, na skladišču pa prikolica za motorje. Rufni. LP. Hvala za ponudbo, samo mi ne koristi, ker nimam na avtu kugle, drugače pa mam že zmejeno za kombi. Hvala še enkrat! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 Si preveril, da nimaš rdečega knofa vklopljenega ? Koji rdeči knof :eek: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 jutro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Dan, Totiland! :winkiss: Vreme je sicer za en Q..c, zato pa mamo razlog, da se še od znotraj malo "zmočimo"! :evilgrin: :whistle: A pridete danes kaj na RK (FR, Šentiljska...what ever ...) ? ČASTIM! :naughty: :beer2: Vse najboljše... :beer2: če bi pa vedel :rolleyes: bi pa prišel... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Vse najboljše... če bi pa vedel :rolleyes: bi pa prišel... se pridružujem čestitkam :beer2: mene nebi bilo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 MATjuska...vse najboljše & tnx za včeraj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 MATjuska same najlepše :beer2: :beer2: dobro jutro 02 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 boš vido, ko se bo tvoj sin tudi drugopogimnazijil Tako kot je povedal starček v filmu "Ko to tamo peva".................SAMO PREKO MENE MRTVOG!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Dobro jutro vsem :D vse naj najboljše, MATjuška! :beer2: Pa ne vem, kaj je to...nekaj belega smeti okolico :hmm: ... Pa včeraj me je tak v posteljo vleklo... :yawn: Hmmm..Kot bi bila zima? :wallbash: Do petka malo zrihtajte vsaj Štajersko, da ne bo tak tmurno :klicaj: Se vidiamo, lepo se smejte :kva1: aja... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 je pa ponavadi trebučšek toliko večji, ker ni celulita Nimam ne enega ne drugega... :( Imate pa plešo ... :rolleyes: . Tudi nimam!!! :cry: Mater ej, nič nimam!!!!! Meni se bo sfukalo!!!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 (popravljeno) MATjuska...vse najboljše & tnx za včeraj. MATjuška, tudi z najine strani. :worship: :winkiss: P.S., Lep dan vsem! :004 Popravljeno Marec 5, 2008. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Nimam ne enega ne drugega... :( Tudi nimam!!! :cry: Mater ej, nič nimam!!!!! Meni se bo sfukalo!!!!! :P Maš pa 100tko v dnarnici :naughty: :winkiss: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Maš pa 100tko v dnarnici :naughty: :winkiss: :whistle: Jep... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Jep... :whistle: Kaki as....Še jo meni kdaj posodiš?? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Kaki as....Še jo meni kdaj posodiš?? :whistle: Naslednji torek dnarnice doma pustimo, Vapo časti. :whistle: Tak ko ga je zaslužo, tak ga bo zapravo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se