Vanga Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 :hooray: Dobro jutro, zaspanci! Vsem enega velikega :004, za lep dan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 (popravljeno) Kalimero! :evilgrin: Hijacinta, hvala za sombrero. :winkiss: Popravljeno Marec 6, 2008. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 Večina jih je imela poštimano podstrešje To ste bli pa bogataški razred, če jih je večina po bajtah živela. :eek: Pri nas so bile mogoče 3, 4 take. Ostali smo bli pa vsi po stanovanjih in brez podstrešij. :cry: Bogi mi, kak smo se morali stiskat... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 gre kdo z mano na kafe. danes ma dopust :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 In se je že zgodilo, da sem na kratki poti do doma zakinkala za volanom.Lani prav konkretno, moj ubogi clio jih je fasal po celi levi strani. Ograja se ni hotela umaknit ... ampak zbudila sem se pravočasno. :whistle: Se zgodi. Sem pred leti ajhan ponoči pelal proti betonskemu mostu čez potok. Jaz levo, most desno - jaz desno, most levo - jaz na žlajfe, most pa v mene... :whistle: Pa ga je most fasal po celem čelu ograje :evilgrin: . Pa dobro, sveže :cry: jutro vsem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 gre kdo z mano na kafe. danes ma dopust :whistle: Lokacija Hoče, industrijska cona ob železnici - IBA. Kaman! Blizu je Boki :alien1: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 no velja, samo moram preveriti tvoje seksi telo, če bo vredi ... :naughty: :naughty: :naughty: ;) ;) "Vsak vidi kaj izžarevam, a le redki v resnici vidijo kaj sem!" Pripravljen za pregled in preverbo, samo da se neboš zalubla na mene :friend2: . Neš prva, ampak tretja...do zaj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 čez pol ure??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 (popravljeno) Dober dan, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: In vsi ostali prijatelji iz vseh kurjih regij. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Siv, butast dan. Motor bi morala peljat na servis, ... a ima kdo kakšen XXXXL kombinezon z notranjim ogrevanjem? :eek: Če grem zdajle na motor, gor do Šilerja zmrznem! :kva2: Popravljeno Marec 6, 2008. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 Hijacinta, hvala za sombrero. :winkiss: :winkiss: Zate z veseljom! O:-) Iz naslednje službene poti v tujino ti bom pa turban prinesla, hehe! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 haha, to bi bla scena ja, pomoje bi staremu xr-u dekl odneslo od sile :D hehehe Ne vem, zakaj se mi dozdeva, da bi bila situacija rahlo ... obratna? :whistle: In Nejkoo, kako drugače? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 To ste bli pa bogataški razred, če jih je večina po bajtah živela. :eek: Pri nas so bile mogoče 3, 4 take. Ostali smo bli pa vsi po stanovanjih in brez podstrešij. :cry: Bogi mi, kak smo se morali stiskat... :cry: Mja, smešno je, da so celo tiste imele poštimano podstrešje, ki so v bloku živele :naughty: Sicer pa bodi srečen, da ste se lahko tudi stiskali :worship: Jaz se z mojimi niti nebi hotel :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 Dober dan, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: In vsi ostali prijatelji iz vseh kurjih regij. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Siv, butast dan. Motor bi morala peljat na servis, ... a ima kdo kakšen XXXXL kombinezon z notranjim ogrevanjem? :eek: Če grem zdajle na motor, gor do Šilerja zmrznem! :kva2: Mam ... Pa prikolico tudi :) No to ma Danči pa še avto s kljuko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 e bougi... Tui nima več... sma jo mejala pr Arturju :evilgrin: pa to ti jaz že dolgo pravim... če taki mački ko si ti muca vrei špila, :worship: nea rabi službe iskat :evilgrin: hihihihi, ti bom jest dala...če muca vredi špila.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 BER DANNNNNN dragi Toteki :winkiss: :winkiss: :winkiss: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 Dober dan, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: In vsi ostali prijatelji iz vseh kurjih regij. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Siv, butast dan. Motor bi morala peljat na servis, ... a ima kdo kakšen XXXXL kombinezon z notranjim ogrevanjem? :eek: Če grem zdajle na motor, gor do Šilerja zmrznem! :kva2: Aja, če se zmeniš, da ga po 17:00 lahko dostaviš, ti ga jaz peljem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 hihihihi, ti bom jest dala...če muca vredi špila.... ...no pa saj to sn mislo :naughty: , samo ne tak javno... no... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 Dober dan, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: In vsi ostali prijatelji iz vseh kurjih regij. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Siv, butast dan. Motor bi morala peljat na servis, ... a ima kdo kakšen XXXXL kombinezon z notranjim ogrevanjem? :eek: Če grem zdajle na motor, gor do Šilerja zmrznem! :kva2: Nea hodi na motor, dans je neki čudn dan, sn skoro 2X avto zlamo, pa ne po svoji krivdi... ..bo držalo da je dans neke v lufti.... :evilgrin: Mutika, rajši lepo dremaj v svoji pisarni pa sanjaj o lepem vremenu. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 dan.... jaz bom moral tudi prestavit servis.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 Aja, če se zmeniš, da ga po 17:00 lahko dostaviš, ti ga jaz peljem :) Ne bo šlo ... Tomaž ne dela po 17h. :nono: Pa hvala za ponudbo ... a ti imaš ogrevan kombinezon? :huh: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 Nea hodi na motor, dans je neki čudn dan, sn skoro 2X avto zlamo, pa ne po svoji krivdi... ..bo držalo da je dans neke v lufti.... :evilgrin: Mutika, rajši lepo dremaj v svoji pisarni pa sanjaj o lepem vremenu. :winkiss: Pazi nase, srce zlato! :unsure: Dremam naj? :eek: Veš kaj ti, da si neoš kaj zlamal :evilgrin: ... pridi pogledat, kak dremam, pa te bom kar zaposlila! :angry: :P Mam ...Pa prikolico tudi :) No to ma Danči pa še avto s kljuko Prikolico pa bomo kdaj izkoristli. No, hm, khm, Dančija pravzaprav, ne? :whistle: dan.... jaz bom moral tudi prestavit servis.... :yea1: :winkiss: BER DANNNNNN dragi Toteki :winkiss: :winkiss: :winkiss: ! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 ...no pa saj to sn mislo :naughty: , samo ne tak javno... no... hihihihi....jao penzl.....U*re HOPELES.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Alo da prtisnem hitro tebi in tvoji dragi :winkiss: :winkiss: :winkiss: (BTW pa moje sožalje MATjuška, očitno za desce res velja rek Bolj star, bolj nor :naughty: :naughty: :naughty: me smo itak izven kategorije, hehehehe) hecam.... pa sej me poznate.... CMOKECA WSEM, toteksrčki :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 hihihihi....jao penzl.....U*re HOPELES.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Alo da prtisnem hitro tebi in tvoji dragi :winkiss: :winkiss: :winkiss: (BTW pa moje sožalje MATjuška, očitno za desce res velja rek Bolj star, bolj nor :naughty: :naughty: :naughty: me smo itak izven kategorije, hehehehe) hecam.... pa sej me poznate.... CMOKECA WSEM, toteksrčki :winkiss: :winkiss: :winkiss: Jaz sem še bolj star-nor.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 "Vsak vidi kaj izžarevam, a le redki v resnici vidijo kaj sem!" Pripravljen za pregled in preverbo, samo da se neboš zalubla na mene :friend2: . Neš prva, ampak tretja...do zaj :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 6, 2008 Deli Objavljeno Marec 6, 2008 :slap: :lol1: Luškano. Že dolgo me ni nihče spat naganjal, hi, hi! :winkiss: Razumem! Saj sem res zdelana, danes sem se zavedla, po celodnevni tlaki brez predaha, da je to začetek "lentovskih dni", ko bi se najraje v pisarno preselila, saj sem včasih tako utrujena, da se mi še domov ne ljubi vozit. :huh: In se je že zgodilo, da sem na kratki poti do doma zakinkala za volanom. Lani prav konkretno, moj ubogi clio jih je fasal po celi levi strani. Ograja se ni hotela umaknit ... ampak zbudila sem se pravočasno. :whistle: kaj čem, tudi jaz bi danes z veseljem šla spat, pa na žalost ne bom smela...... :krneki: :krneki: :krneki: zato tebe spravljam spat, ker nisi v službi in moto svet ni najpomembnejša stvar.......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: bodi pridni....... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se