Skoči na vsebino

Motosvet sekcija Maribor

Lindau

Priporočene objave

Še malo delam (do 16h) pol pa domu. Jutri med 9 - 12 dežuren, da spravim sobote v +, ko bo sezona za :naughty: ....

(semtaklačendanevemkajbipilkernimamkjespatpress)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še malo delam (do 16h) pol pa domu. Jutri med 9 - 12 dežuren, da spravim sobote v +, ko bo sezona za :naughty: ....

(semtaklačendanevemkajbipilkernimamkjespatpress)

te ju3 pade kafe :naughty: pa nekaj za na zob(me jebejo nekaj)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hihihihi....jao penzl.....U*re HOPELES.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Alo da prtisnem hitro tebi in tvoji dragi :winkiss: :winkiss: :winkiss: (BTW pa moje sožalje MATjuška, očitno za desce res velja rek Bolj star, bolj nor :naughty: :naughty: :naughty: me smo itak izven kategorije, hehehehe)

hecam.... pa sej me poznate....

CMOKECA WSEM, toteksrčki :winkiss: :winkiss: :winkiss:

:winkiss: tudi tebi mačka! Ker sem post prebrala šele po dveh dneh - pa še dva poleg :winkiss: :winkiss: ! Pa ker ne vem, kdaj bom zopet naslednjič na MS - še tri za navrh! :winkiss: :winkiss: :winkiss:

PS: Penzl je bil taki že v mladih letih - tak da tega več niti ne opazim :whistle: ... zato pa je postal bolj "nor" na enem drugem področju! :evilgrin: :010

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PS: Penzl je bil taki že v mladih letih - tak da tega več niti ne opazim :whistle: ... zato pa je postal bolj "nor" na enem drugem področju! :evilgrin: :010

:beer1: :beer2: :beer1: :beer2: :cry: .... sva že dva :drunk:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojlala, toteki dragi, dober dan!

:winkiss: :winkiss:

Nastaja, nastaja ... dušim(o) se v delu, za vas! Da boste lahko v začetku poletja kulturno veseljačili! :whistle: :naughty:

če je pa to vse za nas, potem pa moram letos vsaj en dan na opevani Lent :winkiss: :winkiss: :winkiss:

če bom seveda imela kakšnega dobrega spremljevalca........Rocky, Lobo.......recimo....... :whistle: :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če je pa to vse za nas, potem pa moram letos vsaj en dan na opevani Lent :winkiss: :winkiss: :winkiss:

če bom seveda imela kakšnega dobrega spremljevalca........Rocky, Lobo.......recimo....... :whistle: :whistle: :whistle:

....spet bo gužva :winkiss: ,... na poti iz Maribora proti domu lahko prespiš v Slov. Bistrici :evilgrin: .

(mojamebonagobecpress :whistle: ).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....spet bo gužva :winkiss: ,... na poti iz Maribora proti domu lahko prespiš v Slov. Bistrici :evilgrin: .

(mojamebonagobecpress :whistle: ).

sama dobrosrčnost vas je, samo ne veste, da je Tati včasih sposobna kakšno obljubo tudi realizirati..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

potem bo pa Tati zopet spala kar v avtu ali na motorju..........no lahko ob motorju.... :headbang: :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sama dobrosrčnost vas je, samo ne veste, da je Tati včasih sposobna kakšno obljubo tudi realizirati..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

potem bo pa Tati zopet spala kar v avtu ali na motorju..........no lahko ob motorju.... :headbang: :headbang: :headbang:

Saj veš, da je senik vedno pripravljen :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj veš, da je senik vedno pripravljen :)

saj res........ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: pri tvojih ovčkah........ :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni blema!!! Jaz sn resno mislo :winkiss: !!!

(veš, vsakega pa tudi ne vabim v svojo hišo :rolleyes: . Mora bit vredi peršona)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kdo bo dal za pir danes???? žejn sem

ups na dieti sem tako da samo voda :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kdo bo dal za pir danes???? žejn sem

ups na dieti sem tako da samo voda :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Seus ded! Škoda, da nisi lačen. Sem na željo :wub: za njen dan skuhal emper kisle juhice (moja specialiteta :hooray: ). Zaj jo bom pa dva dni jeu :headbang: . Si me pa dobro spomno. Pir mi bo zaj paso :beer1: . Se že derem :doze: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni blema!!! Jaz sn resno mislo :winkiss: !!!

(veš, vsakega pa tudi ne vabim v svojo hišo :rolleyes: . Mora bit vredi peršona)

no lepo, saj veš, da jaz veliko govorim in malo naredim............sicer za pomoč v sili vedno, :whistle:

kar se pa tiče kakšnih obljubljenih pijačk pa furc, pa tko, tko :headbang:

vseeno iskerna hvala, se bomo zmenili, pa da še vidim tvoje kosmatince :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seus ded! Škoda, da nisi lačen. Sem na željo :wub: za njen dan skuhal emper kisle juhice (moja specialiteta :hooray: ). Zaj jo bom pa dva dni jeu :headbang: . Si me pa dobro spomno. Pir mi bo zaj paso :beer1: . Se že derem :doze: .

Upam, da bomo imeli kdaj čast ... :whistle: ...

no lepo, saj veš, da jaz veliko govorim in malo naredim............sicer za pomoč v sili vedno, :whistle:

kar se pa tiče kakšnih obljubljenih pijačk pa furc, pa tko, tko :headbang:

vseeno iskerna hvala, se bomo zmenili, pa da še vidim tvoje kosmatince :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Ej, to sta pravi dami, odeti v dragoceno krzno. Tako lepih malamutk zlepa ne vidiš. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko noč, toteki dragi.

:winkiss: :winkiss: :winkiss:

Aja, ... saj že vsi spite, pametni. Mene pa prehlad muči.

Uh, danes sem prebrala eno ful zanimivo misel, Marku Twainu se je utrnila.

Jo delim z vami:

Age is mind over matter.

If you don't mind, it doesn't matter!

:worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojlala, toteki lenobni, dober dan!

:winkiss: :winkiss: :winkiss:

Danes nas v službi čaka posebna dolžnost ... naš vrhovni bo Abrahama srečal, pa moramo bit zraven! :eek:

Kak butasta nedelja. :slap: :xx: O:-) :kva2: :ninja: :P .

Pa saj ga imamo radi. :winkiss: Brez njega sploh ne bi imeli toliko dela. :whistle: No, lepo se imejte!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lepo nedeljsko jutro želim vsem,

:004 za lep dan.

Enako tebi Vanga, dragi prijatelj, pa še poseben cmokec za gospo Varaderovo! Ona točno vé, zakaj!

:004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1.Upam, da bomo imeli kdaj čast ... :whistle: ...

2.Ej, to sta pravi dami, odeti v dragoceno krzno. Tako lepih malamutk zlepa ne vidiš. :worship:

ad.1 Ideja je padla! Na naslednjem skupnem giru pade kučna specialiteta! :bounce:

ad.2 ...jaz sn tudi kosmat :whistle: ... no tak lep nisn, ampak :naughty: ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej, to sta pravi dami, odeti v dragoceno krzno. Tako lepih malamutk zlepa ne vidiš. :worship:

Mutika, z njima se bom sigurno zelo dobro razumela, čeprav sta ženskega spola.......... :krneki: :krneki:

lep dan vsem, ki se vozite in tistim , ki greste v nočno kot jaz :headbang: :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!