ataIBA Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Še malo delam (do 16h) pol pa domu. Jutri med 9 - 12 dežuren, da spravim sobote v +, ko bo sezona za :naughty: .... (semtaklačendanevemkajbipilkernimamkjespatpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Še malo delam (do 16h) pol pa domu. Jutri med 9 - 12 dežuren, da spravim sobote v +, ko bo sezona za :naughty: ....(semtaklačendanevemkajbipilkernimamkjespatpress) te ju3 pade kafe :naughty: pa nekaj za na zob(me jebejo nekaj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 7, 2008 Deli Objavljeno Marec 7, 2008 Čerrrrrr :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 :hooray: Dobro jutro! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 hihihihi....jao penzl.....U*re HOPELES.... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Alo da prtisnem hitro tebi in tvoji dragi :winkiss: :winkiss: :winkiss: (BTW pa moje sožalje MATjuška, očitno za desce res velja rek Bolj star, bolj nor :naughty: :naughty: :naughty: me smo itak izven kategorije, hehehehe) hecam.... pa sej me poznate.... CMOKECA WSEM, toteksrčki :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: tudi tebi mačka! Ker sem post prebrala šele po dveh dneh - pa še dva poleg :winkiss: :winkiss: ! Pa ker ne vem, kdaj bom zopet naslednjič na MS - še tri za navrh! :winkiss: :winkiss: :winkiss: PS: Penzl je bil taki že v mladih letih - tak da tega več niti ne opazim :whistle: ... zato pa je postal bolj "nor" na enem drugem področju! :evilgrin: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 PS: Penzl je bil taki že v mladih letih - tak da tega več niti ne opazim :whistle: ... zato pa je postal bolj "nor" na enem drugem področju! :evilgrin: :010 :beer1: :beer2: :beer1: :beer2: :cry: .... sva že dva :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Ojlala, toteki dragi, dober dan! :winkiss: :winkiss: Nastaja, nastaja ... dušim(o) se v delu, za vas! Da boste lahko v začetku poletja kulturno veseljačili! :whistle: :naughty: če je pa to vse za nas, potem pa moram letos vsaj en dan na opevani Lent :winkiss: :winkiss: :winkiss: če bom seveda imela kakšnega dobrega spremljevalca........Rocky, Lobo.......recimo....... :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 če je pa to vse za nas, potem pa moram letos vsaj en dan na opevani Lent :winkiss: :winkiss: :winkiss: če bom seveda imela kakšnega dobrega spremljevalca........Rocky, Lobo.......recimo....... :whistle: :whistle: :whistle: ....spet bo gužva :winkiss: ,... na poti iz Maribora proti domu lahko prespiš v Slov. Bistrici :evilgrin: . (mojamebonagobecpress :whistle: ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 ....spet bo gužva :winkiss: ,... na poti iz Maribora proti domu lahko prespiš v Slov. Bistrici :evilgrin: . (mojamebonagobecpress :whistle: ). sama dobrosrčnost vas je, samo ne veste, da je Tati včasih sposobna kakšno obljubo tudi realizirati..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: potem bo pa Tati zopet spala kar v avtu ali na motorju..........no lahko ob motorju.... :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 sama dobrosrčnost vas je, samo ne veste, da je Tati včasih sposobna kakšno obljubo tudi realizirati..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: potem bo pa Tati zopet spala kar v avtu ali na motorju..........no lahko ob motorju.... :headbang: :headbang: :headbang: Saj veš, da je senik vedno pripravljen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Saj veš, da je senik vedno pripravljen :) saj res........ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: pri tvojih ovčkah........ :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 sama dobrosrčnost vas je, samo ne veste, da je Tati včasih sposobna kakšno obljubo tudi realizirati..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: potem bo pa Tati zopet spala kar v avtu ali na motorju..........no lahko ob motorju.... :headbang: :headbang: :headbang: Ni blema!!! Jaz sn resno mislo :winkiss: !!! (veš, vsakega pa tudi ne vabim v svojo hišo :rolleyes: . Mora bit vredi peršona) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 kdo bo dal za pir danes???? žejn sem ups na dieti sem tako da samo voda :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 kdo bo dal za pir danes???? žejn semups na dieti sem tako da samo voda :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Seus ded! Škoda, da nisi lačen. Sem na željo :wub: za njen dan skuhal emper kisle juhice (moja specialiteta :hooray: ). Zaj jo bom pa dva dni jeu :headbang: . Si me pa dobro spomno. Pir mi bo zaj paso :beer1: . Se že derem :doze: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 Ni blema!!! Jaz sn resno mislo :winkiss: !!! (veš, vsakega pa tudi ne vabim v svojo hišo :rolleyes: . Mora bit vredi peršona) no lepo, saj veš, da jaz veliko govorim in malo naredim............sicer za pomoč v sili vedno, :whistle: kar se pa tiče kakšnih obljubljenih pijačk pa furc, pa tko, tko :headbang: vseeno iskerna hvala, se bomo zmenili, pa da še vidim tvoje kosmatince :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Seus ded! Škoda, da nisi lačen. Sem na željo :wub: za njen dan skuhal emper kisle juhice (moja specialiteta :hooray: ). Zaj jo bom pa dva dni jeu :headbang: . Si me pa dobro spomno. Pir mi bo zaj paso :beer1: . Se že derem :doze: . Upam, da bomo imeli kdaj čast ... :whistle: ... no lepo, saj veš, da jaz veliko govorim in malo naredim............sicer za pomoč v sili vedno, :whistle: kar se pa tiče kakšnih obljubljenih pijačk pa furc, pa tko, tko :headbang: vseeno iskerna hvala, se bomo zmenili, pa da še vidim tvoje kosmatince :winkiss: :winkiss: :winkiss: Ej, to sta pravi dami, odeti v dragoceno krzno. Tako lepih malamutk zlepa ne vidiš. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Lahko noč, toteki dragi. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Aja, ... saj že vsi spite, pametni. Mene pa prehlad muči. Uh, danes sem prebrala eno ful zanimivo misel, Marku Twainu se je utrnila. Jo delim z vami: Age is mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Lepo nedeljsko jutro želim vsem, :004 za lep dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Ojlala, toteki lenobni, dober dan! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Danes nas v službi čaka posebna dolžnost ... naš vrhovni bo Abrahama srečal, pa moramo bit zraven! :eek: Kak butasta nedelja. :slap: :xx: O:-) :kva2: :ninja: :P . Pa saj ga imamo radi. :winkiss: Brez njega sploh ne bi imeli toliko dela. :whistle: No, lepo se imejte! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Lepo nedeljsko jutro želim vsem, :004 za lep dan. Enako tebi Vanga, dragi prijatelj, pa še poseben cmokec za gospo Varaderovo! Ona točno vé, zakaj! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 dobro jutro :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Dobro jutro :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 1.Upam, da bomo imeli kdaj čast ... :whistle: ...2.Ej, to sta pravi dami, odeti v dragoceno krzno. Tako lepih malamutk zlepa ne vidiš. :worship: ad.1 Ideja je padla! Na naslednjem skupnem giru pade kučna specialiteta! :bounce: ad.2 ...jaz sn tudi kosmat :whistle: ... no tak lep nisn, ampak :naughty: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 iiiiiiii..... Helowwwwww Toteksončki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Ej, to sta pravi dami, odeti v dragoceno krzno. Tako lepih malamutk zlepa ne vidiš. :worship: Mutika, z njima se bom sigurno zelo dobro razumela, čeprav sta ženskega spola.......... :krneki: :krneki: lep dan vsem, ki se vozite in tistim , ki greste v nočno kot jaz :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se