Vanga Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Mutika, z njima se bom sigurno zelo dobro razumela, čeprav sta ženskega spola.......... :krneki: :krneki: lep dan vsem, ki se vozite in tistim , ki greste v nočno kot jaz :headbang: :headbang: :headbang: Tati danes midva kraljujema v nočni izmeni, moja predzadnja to sezono. :010 (če bo vse po planu) Ostalim pa želim lep nedeljski večer. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Ojlala, zdravo vsem! :winkiss: Glava me boli ...grozno. :cry: Grem ležat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Mutika, z njima se bom sigurno zelo dobro razumela, čeprav sta ženskega spola.......... :krneki: :krneki: lep dan vsem, ki se vozite in tistim , ki greste v nočno kot jaz :headbang: :headbang: :headbang: No vidiš, pa praviš, da se z ženskami ne razumeš. :whistle: Naj ti nočna čim bolj mirno mine. In tebi tudi, Vangec! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jazz1912 Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Pozdravljeni Mariborčani! Tukaj lastnik črne CBF, ki je bil za vami na Krasu. Bilo je super, se še priporočam za kakšno turo - posebej, če bo kakšen prozoren kombinezon v igri - velja za ženski spol, da ne bo pomote. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 dobro jutro 02 :worship: delamo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 jutro... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Nov teden, novim zmagam naproti, pa če crknem poleg.... :headbang: Dobro jutro! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Nov teden, novim zmagam naproti, pa če crknem poleg.... :headbang: Dobro jutro! Solidarno gremo s teboj, hehehehe :headbang: :headbang: :headbang: Br U tr, Toteksrca :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Dobro jutro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Dobro jutro :D Kje je še.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Tati danes midva kraljujema v nočni izmeni, moja predzadnja to sezono. :010 (če bo vse po planu)Ostalim pa želim lep nedeljski večer. :winkiss: ja, jaz sem bolj slabo kraljevala........... :headbang: :headbang: dela za znoret..........zdaj se mi pa pošteno :wallbash: :yawn: :yawn: :yawn: pa še kmalu ne bom videla postelje... :krneki: :krneki: pozdravček vsem.........ti se pa naspi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Pozdravljeni Mariborčani!Tukaj lastnik črne CBF, ki je bil za vami na Krasu. Bilo je super, se še priporočam za kakšno turo - posebej, če bo kakšen prozoren kombinezon v igri - velja za ženski spol, da ne bo pomote. Ojlala, zdravo, jazz1912! He, he, menda si ne želiš koga od dedov v prozornem gledat? No, pa saj tudi pri ženskem delu pridejo v poštev le mlade. Sicer smo pa fajn družba tudi brez prozornih negližejev. Kar se mene tiče, pa verjamem da ni to le moje mnenje, si vedno dobrodošel! :OK: Solidarno gremo s teboj, hehehehe :headbang: :headbang: :headbang: Br U tr, Toteksrca :yea1: Kaj zdaj, Mačkica? A boš štrajkala še naslednjih nekaj torkov? :P :winkiss: Jutri menda ne bo snega ... pa še dan pred Gregorjevim je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Nov teden, novim zmagam naproti, pa če crknem poleg.... :headbang: Dobro jutro! Počivaj v piru! :worship: ja, jaz sem bolj slabo kraljevala........... :headbang: :headbang: dela za znoret..........zdaj se mi pa pošteno :wallbash: :yawn: :yawn: :yawn: pa še kmalu ne bom videla postelje... :krneki: :krneki: pozdravček vsem.........ti se pa naspi :naughty: Jaz sem bolj slabo začel včeraj zvečer, smo imeli kovinske koline, ampak smo rešili zadevo. :( Preostanek večera in noči pa je bil miren. :zzz: P.S., Lepo popoldne vsem in enega velikega :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Kaj zdaj, Mačkica? A boš štrajkala še naslednjih nekaj torkov? :P :winkiss: Jutri menda ne bo snega ... pa še dan pred Gregorjevim je! Nič štrajkat, delat! :yea1: Prideva, ne? Pa še dan pred Gregorjevim je... :naughty: Pridni bojte, psov ne dražte :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 (popravljeno) Nič štrajkat, delat! :yea1: Prideva, ne? Pa še dan pred Gregorjevim je... :naughty: Pridni bojte, psov ne dražte :winkiss: hihihihi, ja vidve babe sta pa res od hudiča, hehehehe :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 iiiii ko vs mam rada..... :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: sm za :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: .... Popravljeno Marec 10, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 :slap: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 (popravljeno) :slap: :wacko: Ka maš spet preveč cajta, pa še kr nbenga hobija? Popravljeno Marec 10, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Pozdravljeni Mariborčani!Tukaj lastnik črne CBF, ki je bil za vami na Krasu. Bilo je super, se še priporočam za kakšno turo - posebej, če bo kakšen prozoren kombinezon v igri - velja za ženski spol, da ne bo pomote. Ja kaj nisi takoj pogruntal posvojitve :worship: ? Mislim, da je kar obojestranska. Tak je prav :beer2: . Kmalu bo pa tak vroče, da kombinezoni neujo več potrebni :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Kmalu bo pa tak vroče, da kombinezoni neujo več potrebni :whistle: . Predlagam, da to sezono pričnemo z "nudl" motoriranjem... Sicer sem malenkost na boljšem, ker imam ploščico v kolenu, ampak pustimo malenkosti... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Počivaj v piru! :worship: Jaz sem bolj slabo začel včeraj zvečer, smo imeli kovinske koline, ampak smo rešili zadevo. :( Preostanek večera in noči pa je bil miren. :zzz: P.S., Lepo popoldne vsem in enega velikega :004 Vangec, kaj pa se je zgodilo? :eek: Ja kaj nisi takoj pogruntal posvojitve :worship: ? Mislim, da je kar obojestranska. Tak je prav :beer2: . Kmalu bo pa tak vroče, da kombinezoni neujo več potrebni :whistle: . Predlagam, da to sezono pričnemo z "nudl" motoriranjem... Sicer sem malenkost na boljšem, ker imam ploščico v kolenu, ampak pustimo malenkosti... :D Pa da mi je tole oboje za videt ... :whistle: :naughty: :rolleyes: :evilgrin: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Končno nazaj iz jodlarije... :whistle: ...danes je bila pa res dolga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Vangec, kaj pa se je zgodilo? :eek: Službeno Mutika sem bil na kraju prometne včeraj zvečer,nekaj časa je bila cesta Jurovci-Gruškovje zaprta. Kako pa je kaj potekala Matineja v ND? :whistle: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Končno nazaj iz jodlarije... :whistle: ...danes je bila pa res dolga... Ufff, pa res, ej, če pomislim, kdaj smo se po telefonu pogovarjali! :kva1: Upam, da je tvoja gospa kaj lepega in dobrega kupila? Jasno, s tvojim dnarom! :whistle: :rolleyes: Službeno Mutika sem bil na kraju prometne včeraj zvečer,nekaj časa je bila cesta Jurovci-Gruškovje zaprta.Kako pa je kaj potekala Matineja v ND? :whistle: :drunk: Hm, ...ok, službeno, ampak, vseeno, ... žalostno. :unsure: Matineja včeraj? Jaooooj, ej, ... :eek: :kva2: ... noro dobro! Res je bila svetska čaga, eni so kar novi delovni dan dočakali ... :whistle: :OK: ! Pa ne jaz! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Ufff, pa res, ej, če pomislim, kdaj smo se po telefonu pogovarjali! :kva1: Upam, da je tvoja gospa kaj lepega in dobrega kupila? Jasno, s tvojim dnarom! :whistle: :rolleyes: Moji gospe bom jutri naročil novo čelado...z mojim denarjem seveda...pač malo zapoznelo darilo za 8. marec oz. vnaprej za letošnji rojstni dan, božič 2008 & valentinovo 2009 :whistle: Moram pa pohvalit eno fajn moto trgovinico v Gradcu(Ingris Pucher, Elisabethinergasse 10), odlično svetovanje in večja izbira čelad kot pri tavelikih dveh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Moji gospe bom jutri naročil novo čelado...z mojim denarjem seveda...pač malo zapoznelo darilo za 8. marec oz. vnaprej za letošnji rojstni dan, božič 2008 & valentinovo 2009 :whistle: Moram pa pohvalit eno fajn moto trgovinico v Gradcu(Ingris Pucher, Elisabethinergasse 10), odlično svetovanje in večja izbira čelad kot pri tavelikih dveh. :eek: ... kako čelado si ji te kupo? Diamantno? :unsure: :rolleyes: :whistle: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se