Mutika Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Takole, svoje stare kosti počasi nesem spat. Hin sn ko pes, ... malo od včerajšnje matineje pri nas v ND, malo od današnje tlake, največ pa od spoznanja, da bo tale vikend, ki prihaja, zame totalno brez motorja, pa če bi tudi sonce sekalo v nulo, ker nimam cajta!!! :kva2: :slap: :eek: :cry: ! Služba narodu že terja svoj davek. :cry: :cry: :cry: Zato pa se toliko bolj veselim jutrišnjega torka večernega, ker vas bom spet videla, dragi moji toteki, upam, da nas bo čim več, saj je predvečer Gregorjeva, ko se ptički ženijo! :wub: Gregorjevo, pravi, pristni, domači in slovenski Valentin! Pa pustimo zdaj zaljubljence, teh je itak vsepovsod polno ... naj bo to praznik vseh nas, ki se imamo radi! Res, veselim se vas, jutri, na torkovo pred-Gregorjevo! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 Predlagam, da to sezono pričnemo z "nudl" motoriranjem... Sicer sem malenkost na boljšem, ker imam ploščico v kolenu, ampak pustimo malenkosti... :D A takole si mislil ? BMW-jaši to prakticiramo redno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 (popravljeno) :eek: ... kako čelado si ji te kupo? Diamantno? :unsure: :rolleyes: :whistle: :P :yes: :wub: Popravljeno Marec 10, 2008. Popravil vuk76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 A takole si mislil ? BMW-jaši to prakticiramo redno :whistle: Matr, se vidi da vas BMW obere do kosti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 A takole si mislil ? BMW-jaši to prakticiramo redno :whistle: Saj nekje pa morate prišparat za B.M.W. :naughty: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 :yea1: :yea1: :yea1: Morgen :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 Kaj zaj, toteki? Dan dober! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Skolegirali smo, zdaj pa nove naloge za izpolnit ... presneto, pa včeraj spet nisem uspela mopeda na servis odpeljat ... :headbang: ! Šit, pa taka služba! :evilgrin: :010 :010 :010 Se veselim današnjega večera! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 Kaj zaj, toteki? Dan dober! :winkiss: :winkiss: :winkiss: :010 :010 :010 Se veselim današnjega večera! :yes: :rolleyes: :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 :yea1: :yea1: :yea1: Morgen :winkiss: mačke .... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 :yes: :rolleyes: :naughty: :winkiss: :010 :winkiss: :010 :friend2: :wub: :worship: :winkiss: :010 ! Uh, naši dečki bodo spet veseli . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 Uh, naši dečki bodo spet veseli . :whistle: Ja no, saj pridem.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 Ja no, saj pridem.... :P To itak vem ... upam, da Bremzl tudi, ko ga vidim šnofat okoli! Bremzl, daj no, prikaži se spet en malo! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 mačke .... :yea1: :lol1: :lol1: :lol1: hehehehe c c c c .....ajejejej....Štajerčki, štajerčki..... Sam razvrat, za nekamer.....hihihihi :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 Hej toteki! če vam po šentiljski danes ne bo še domov za it pa se lahko oglasite kaj na štuk-u na brucovanju bivše pedagoške fakultete ---> VELIKO lušnih študentk :naughty: , pa tudi študent bi se kak našel za ženski del. Za zabavo bo skrbela skupina Mambo kings, na žalost pa je nekaj malega vstopnine za plačat. Aja pa na brucomor ne smem pozabit - okrog 250 litrov "gifta" zastonj :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 :010 :winkiss: :010 :friend2: :wub: :worship: :winkiss: :010 ! Uh, naši dečki bodo spet veseli . :whistle: :hmm: Te pa jaz tud pridem... :whistle: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 :D Hja, no, ker drugače pa nikoli ne prideš ... :whistle: :naughty: :rolleyes: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 Ja no, saj pridem.... :P :hmm: Te pa jaz tud pridem... :whistle: D. No, potem pa ni vrag, da ne bi še meni, ops, jaz :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 No, potem pa ni vrag, da ne bi še meni, ops, jaz :kva2: Se bomo že zmenli, hehe... :naughty: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 Uh, tole pa je too much for me, an old lady. Grem. Se vidimo, toteki! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 eh, ta pa meni ne bo prišlo. oz. me ne bo. gužve niam rad. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 No, potem pa ni vrag, da ne bi še meni, ops, jaz :kva2: Zdravo in adijo....se grem tuširat :winkiss: ... kuj v avtopralnico, dam prej :krneki: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jazz1912 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 Kaj pol se pride danes na štuk-a v prozornih kombinezonih? Z BMW -ejem? Al je že pretoplo za kombinezon? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 Kaj pol se pride danes na štuk-a v prozornih kombinezonih? Z BMW -ejem? Al je že pretoplo za kombinezon? :rolleyes: :grrr ...na Šentiljsko :grim . Jaz pa na štuka nemrem, ker bi rekli, da je deda prišo vnukinjo iskat :evilgrin: . Pa nisn star, samo let mam puno :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 To je naš problem, ja, čeglih nismo stari,... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 :grrr ...na Šentiljsko :grim . Jaz pa na štuka nemrem, ker bi rekli, da je deda prišo vnukinjo iskat :evilgrin: . Pa nisn star, samo let mam puno :whistle: . kaj imata vidva z Mutiko zadnje dni kakšne starostne komplekse, držita se dosti bolje kot marsi-kateri, ki je bistveno mlajši, pa še žurat ga znata......... :worship: :worship: :winkiss: :winkiss: :winkiss: kar današnja mularija skoraj ne več brez kakšnih dodatkov v obliki opojnih substanc.. :evilgrin: :evilgrin: :headbang: :headbang: ...( ne mislim alko) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se