ataIBA Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Kaj pa ta? Ki si te dobo sliko moje tašče??? :naughty: No, slika je od predlani :whistle: .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Ki si te dobo sliko moje tašče??? :naughty: Kaj bi mel fejst proti, če bi mel mene za tasta? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Kaj bi mel fejst proti, če bi mel mene za tasta? :blush: Bi ti mel kaj proti če bi te varala z mano? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 ke si četrto gimnazijo našel v mariboruse mi zdi da so samo tri To pa nevem če bo štimalo ... mislim da imajo vse šole zdaj že gimnazijski program in če ti kdo reče da na gimnazijo hodi, nima to več takega pomena kot včasih, zdaj morš vprašat "na katero pa" pa če ti reče "tekstilno" se mu še vedno lahko norca delaš :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Bi ti mel kaj proti če bi te varala z mano? :whistle: Čuj, če si nismo fauš, je za vse dovolj, a ne da? ;) Mimogrede, a tvoja ti je že povedla za najino....kako se že temu lepo reče....? :? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Kaj bi mel fejst proti, če bi mel mene za tasta? :blush: :hmm: ............... :grim ................ :drunk: kdo bo pa motor vozo?????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Čuj, če si nismo fauš, je za vse dovolj, a ne da? ;) Mimogrede, a tvoja ti je že povedla za najino....kako se že temu lepo reče....? :? :P ma kje...nisem jaz fauš, svaka baba ima puno rupa, samo če je dovolj glupa :lol1: Mimogrede, kera zdaj ... tašča od Ateja IBE ? al ona ko neveš še da k njej hodim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Kaj pa ta? Kaj to neke penzionistke sem gor daješ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Kaj to neke penzionistke sem gor daješ? :eek: Kolkokrat si si kožo ogulo na njen račun, zdaj pa tak......sram te bodi...... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Ojla, Toteki... :D ...ampak tega fantka pa nisma z mamoIBA zraven doble :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Ojla, Toteki... :D ...ampak tega fantka pa nisma z mamoIBA zraven doble :( Nelly ni motorist , je pa Playa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Dober večer Toteki, vidim, da ste včeraj ful uživali,... :naughty: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Ojla, Toteki... :D ...ampak tega fantka pa nisma z mamoIBA zraven doble :( Čaki malo :nono: . To sem bil jaz za pusta :whistle: . Nea vidiš :winkiss: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Dober večer Toteki, vidim, da ste včeraj ful uživali,... :naughty: :worship: Naslednji torek repete :alien1: . Prideš do Sl. Bistrice, pol pa skup za MB :rolleyes: ? Se čujemo, ti pa planiraj :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Kaj pa ta? na tej je lepša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Naslednji torek repete :alien1: . Prideš do Sl. Bistrice, pol pa skup za MB :rolleyes: ? Se čujemo, ti pa planiraj :whistle: . Hojla! Hvala, mamljiva ponudba :worship: , pa ne vem, če bo ratalo ob vseh obveznostih, ki jih imam. Pa saj smo na vezi. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Naslednji torek repete :alien1: . Prideš do Sl. Bistrice, pol pa skup za MB :rolleyes: ? Se čujemo, ti pa planiraj :whistle: . Jaz ti bom pa pese vun pelo... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Lahko noč Toteki. :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Ojla, Toteki... :D ...ampak tega fantka pa nisma z mamoIBA zraven doble :( Kot da ni blo drugih fantkov dovolj... ;) D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Klik! Iz katere revije si te dve manekenki izrezal? :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 (popravljeno) Hojla! Hvala, mamljiva ponudba :worship: , pa ne vem, če bo ratalo ob vseh obveznostih, ki jih imam. Pa saj smo na vezi. :rolleyes: No ja, naše obveznosti so ob torkih v prisilni komi, pa magari so potem v sredo duple ali truple ... a ni tako, ataIBA? :winkiss: Lepo bi bilo, če bi ti uspelo, MIRci. Da vidiš, kaj je to prava, raspuščena motobanda! :evilgrin: Lahko noč vsem totekom! Pa še 04-01-03 transverzali! :worship: Star, ... :004 Popravljeno Marec 12, 2008. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 jutro... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 Jaz ti bom pa pese vun pelo... :lol1: Ja, na Šentiljsko. Obe izredno obožujeta vonj po piru in ... :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 Ja, na Šentiljsko. Obe izredno obožujeta vonj po piru in ... :whistle: . :whistle: ................ :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 Dober dan, lep in sončen, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Dejlam, ko zamorc ... bo pa jutri zato spet en ful fajn dan, ko pride plačilni v Kiblo. Vapo, a mi spet častiš čaj? Ne, bo bolje bela kava. Boš zmogel? :rolleyes: :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se