ataIBA Objavljeno Marec 15, 2008 Deli Objavljeno Marec 15, 2008 Prav vam je ... kaj pa rinete v rovte! Doma bi ostali, pa bi meli plave barve nad nosom kolko bi je hteli, pa še malo več ... :evilgrin: :naughty: :beer1: :beer1: :beer1: .....pa še nos postane modro vijoličast :whistle: . Jutri pa bo vročeeee... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 15, 2008 Deli Objavljeno Marec 15, 2008 no jaz pa vanga sva jo danes mahnila v motoradklinik( so meli dan odrtih vrat) vanga skoda da tiger bil na terenu bi vido da je triumf zakon :naughty: . pol pa eibeswald pa tam okoli na golico, pol pa dravograg - slovenj gradec-vitanje-konjice- pa finiš gams aja tam čez vitanje me je pol malo čakal, ker mu nisem mogo sledit :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 15, 2008 Deli Objavljeno Marec 15, 2008 no jaz pa vanga sva jo danes mahnila v motoradklinik( so meli dan odrtih vrat) vanga skoda da tiger bil na terenu bi vido da je triumf zakon :naughty: . pol pa eibeswald pa tam okoli na golico, pol pa dravograg - slovenj gradec-vitanje-konjice- pa finiš gams aja tam čez vitanje me je pol malo čakal, ker mu nisem mogo sledit :whistle: Res je bil lep dan na mopeku, novi ''Tiger'' je res lep, pa še barva bi se našla za mene. :whistle: Drugače pa Hilton hvala za prijetno družbo in furco.Kaj se tiče Vitanja pa ne skrbi, večkrat boš šel z nami boljše bo, ampak tudi danes je bilo odlično, le tako naprej. :OK: P.S., Dober večer vsem skupaj! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 15, 2008 Deli Objavljeno Marec 15, 2008 Saj tovornjak ostaja za po cestah ... Upam! Po kakem dirkališču pa se res ne zmorem za teboj preganjat! :evilgrin: :whistle: :rolleyes: :P Smo že nazaj.Smo šli čisto po planu, damo namesto proti Celju proti Dravogradu. Pol pa za nosom pa je zmanjkalo plave barve nad nosom. Pa smo šli nazaj. Uh ja, kot pravi MATjuška, zgleda je bilo tu pri nas mnogo bolj sončno, kot drugje po Sloveniji. Važno je, da ste se fajn imeli. Ful privoščim! :cry: ... kako mi je žal. Ampak, delo je delo. Govoriš v množini ... kdo vse pa je bil? :blush: Radovedna sem, vem, ja, ... sorry. :blush: Pa vseeno mi povej, pliiiz? :rolleyes: no jaz pa vanga sva jo danes mahnila v motoradklinik( so meli dan odrtih vrat) vanga skoda da tiger bil na terenu bi vido da je triumf zakon :naughty: . pol pa eibeswald pa tam okoli na golico, pol pa dravograg - slovenj gradec-vitanje-konjice- pa finiš gams aja tam čez vitanje me je pol malo čakal, ker mu nisem mogo sledit :whistle: :eek: Vanga! Maneken! :naughty: Uf, kako mora šele gospa Varadero hudo zgledat v novem usnju! :worship: Hilton, prav je, da voziš, kot sam veš, da zmoreš. Sledi le sebi, pa bo s kilometri tudi sigurnost večja. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Marec 15, 2008 Deli Objavljeno Marec 15, 2008 (popravljeno) Govoriš v množini ... kdo vse pa je bil? :blush: Radovedna sem, vem, ja, ... sorry. :blush: Pa vseeno mi povej, pliiiz? :rolleyes: V bistvu sva bila samo dva, ampak naju je za štiri... ;) D. Popravljeno Marec 15, 2008. Popravil danci1973 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 15, 2008 Deli Objavljeno Marec 15, 2008 V bistvu sva bila samo dva, ampak naju je za štiri... ;) D. :lol1: :lol1: :lol1: He, he, če bi pa bila še jaz zraven, pa bi nas bilo itak za šest ... :blush: :winkiss: . Kaka gužva. In to samih totekov. Kakorkoli že, toteki dragi, delaven in vmes malo sproščen dan v prijetni družbi na pijački v Europarku je zaključen. Želim vam lahko noč in lepe sanje. Naj vam bo koža prav. :whistle: :rolleyes: Papa. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 V bistvu sva bila samo dva, ampak naju je za štiri... ;) D. Na popoldanskem Kozju, Rogatcu, Ptuju in Lenartu pa samo jaz dva :) Kaj ste ja nori, ura je ža 13 stopinj v senci ! Oblačka na nebu ni spljoh. Ne vem če se ne bi morali proti zahodu podati, poiskat kak oblak in ga nazaj na vzhod pripelat. Če je kdo za, naj me kontaktira (SMS/GSM v profilu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Dobro jutro, vsem! :004 Včeraj preživel večino dneva na mopeku, danes pa družinske obveznosti. :whistle: Lep dan želim, in previdnost vsem, ki boste na mopekih. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 :eek: Vanga! Maneken! :naughty: Uf, kako mora šele gospa Varadero hudo zgledat v novem usnju! :worship: Potrdim :whistle: !!!! K mani v IBA Hoče je prišo z lepim spucanim motorjem, novim, speglanim in zglancanim usnjenim kombinezonom :unsure: ! Se je vse šajnalo :evilgrin: . Ponudeil sem mu, da ga malo vlečem po asvaltu, da kombinezon "postarama" :alien1: . Ni se znal igrat :P ! Odpeljal se je, mene pa pustil s slinastim gobcem..., (je treba delat,...- 'benti Smolarja :cry: ) Grem pa danes!!!!!!! Proti zahodu do deža in nazaj...., :010 . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Potrdim :whistle: !!!! K mani v IBA Hoče je prišo z lepim spucanim motorjem, novim, speglanim in zglancanim usnjenim kombinezonom :unsure: ! Se je vse šajnalo :evilgrin: . Ponudeil sem mu, da ga malo vlečem po asvaltu, da kombinezon "postarama" :alien1: . Ni se znal igrat :P ! Odpeljal se je, mene pa pustil s slinastim gobcem..., (je treba delat,...- 'benti Smolarja :cry: )Grem pa danes!!!!!!! Proti zahodu do deža in nazaj...., :010 . :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 (popravljeno) Potrdim :whistle: !!!! K mani v IBA Hoče je prišo z lepim spucanim motorjem, novim, speglanim in zglancanim usnjenim kombinezonom :unsure: ! Se je vse šajnalo :evilgrin: . Ponudeil sem mu, da ga malo vlečem po asvaltu, da kombinezon "postarama" :alien1: . Ni se znal igrat :P ! Odpeljal se je, mene pa pustil s slinastim gobcem..., (je treba delat,...- 'benti Smolarja :cry: )Grem pa danes!!!!!!! Proti zahodu do deža in nazaj...., :010 . Jebo boš ježa... :yea1: ps. jaz Vange sloh nisem prepoznal na sliki.... :whistle: Popravljeno Marec 16, 2008. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Jebo boš ježa... :yea1: ...u leđa :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 ...u leđa :yea2: ...piha, ko satan... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Seos banda! Tudi jaz nisem prepoznal Vangeca. Pravi maneken, ni kaj :OK: , žal z samo eno napako. Vozit bi moral Triumph :worship: :worship: :worship: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Seos banda! Tudi jaz nisem prepoznal Vangeca. Pravi maneken, ni kaj :OK: , žal z samo eno napako. Vozit bi moral Triumph :worship: :worship: :worship: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) hja bi mogo na novega tigra kako uro čakat..... pa nama ni blo. :naughty: drugace bi tak ga jim pomojem spuizdo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Ohoho, lepo, eni se že vozite ... dan dober, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Delam že od jutra ... na srečo je moped na (rednem) servisu, sicer bi me preveč vleklo na furco; kam že? Do dežja pa nazaj? :OK: Lep dan želim vsem, ki ste na štirih kolah ali tacah, pa na dveh kolah ali tacah, ... in vsem ostalim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 vanga malo so se ti sline pocedile, ko si me na motoru vido, ti pa z familjio v kočiji :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Če ste vsi na lufti grem pa še jaz malo kole pretegnit, sicer službeno (ja prav ste čuli, eni delamo tudi ob nedeljah :headbang: ), ampak končalo se bo pa privat :worship: :010 :beer1: :beer1: :beer1: . Gasssssaaaaaaaaaaaaa...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 ataIBA, ujpam da si prišel še pred pravim dežom domu. Za vožnjo pa :worship: :worship: :worship: Fura pa zračunana čisto v nulo, temu se pravi vnaprejšnje planiranje. Z dancijem sva prisla popolnoma suha (huh, če bi blo hujšati tak lahko ... ) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Seos banda! Tudi jaz nisem prepoznal Vangeca. Pravi maneken, ni kaj :OK: , žal z samo eno napako. Vozit bi moral Triumph :worship: :worship: :worship: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) :blush: He, he.Ta novi ''Tigrček'' pa res dobro zgleda, še prave barve imajo.Kaj veš,....mogoče pa kdaj :whistle: hja bi mogo na novega tigra kako uro čakat..... pa nama ni blo. :naughty: drugace bi tak ga jim pomojem spuizdo :naughty: :evilgrin: :krneki: vanga malo so se ti sline pocedile, ko si me na motoru vido, ti pa z familjio v kočiji :whistle: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 ataIBA, ujpam da si prišel še pred pravim dežom domu.Za vožnjo pa :worship: :worship: :worship: Fura pa zračunana čisto v nulo, temu se pravi vnaprejšnje planiranje. Z dancijem sva prisla popolnoma suha (huh, če bi blo hujšati tak lahko ... ) :) Pred Pragerskim z leve začelo špricat in sem moral dat gasa tistih 14,6 sec :rolleyes: . Vozil sem na hlape in doma tankal 18,22 l bencina, tank pa drži 18 l :headbang: . Malo sem pozabo, da ima 1100 S manjši tank kot 1200 RS. Števec mi je pokazal 291 km. Smo pa dobro sinhronizirani :worship: :worship: :worship: . Luštna tekoča vožnja :evilgrin: . Še bomo, edino kaj naj zaj naredim s pršutom????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Jebo boš ježa... :yea1: ps. jaz Vange sloh nisem prepoznal na sliki.... :whistle: Ježa???? :grrr :grrr :grrr p.s. Vanga gre f Holivud, nea vem koga bo zamenjo. Krusa, Pita ali Kerija. Gužva bo :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Seos, uživanti! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 (popravljeno) Dobro jutro, vsem! :004 Včeraj preživel večino dneva na mopeku, danes pa družinske obveznosti. :whistle: Lep dan želim, in previdnost vsem, ki boste na mopekih. :winkiss: Gizdalin :whistle: Jebela cesta, tako dolgo že nisem bil na tej strani, da je nisem niti našel. :? Včeraj sva tudi midva z Lumpo odprla sezono, z eno krajšo furo. :D Se vidimo v torek. Lep pozdrav vsem skupaj iz Cuker Špica. :beer2: Popravljeno Marec 16, 2008. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 16, 2008 Deli Objavljeno Marec 16, 2008 Gizdalin :whistle: Jebela cesta, tako dolgo že nisem bil na tej strani, da je nisem niti našel. :? Včeraj sva tudi midva z Lumpo odprla sezono, z eno krajšo furo. :D Se vidimo v torek. Lep pozdrav vsem skupaj iz Cuker Špica. :beer2: Kaj te nista raje šla na motor :evilgrin: ??? Bi bla fura daljša.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se