xr800 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Jebeš ti Cojzo, Golica je zakon! :worship: V takih razmerah me Golica ne mika spljoh, zato pa toliko bolj Kaštivnik (tu vsaj lahko polagam do onemoglosti)..... :naughty:
vuk76 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 noč banda motoristična, konec praznikov...bo treba delat :worship: :grrr ta teden ne delamo spljoh.... :grim dobro jutro vsem skupaj
BremzPenzl Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 :grrr ta teden ne delamo spljoh.... :grim dobro jutro vsem skupaj Kaj pa te ? :unsure: Še stalno moped glancaš, slikaj si ga pa si sliko poleg nosi :evilgrin: Če pa nimaš kaj za delat pa lahko daš kje za kavo, jaz ravnokar štartam z Juretom na sprehod (Inn, Pohorska kavarna,...) Pa lep dan vsem skup, za moped pa je preveč kičasto pa prevroče :evilgrin:
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 jaz ravnokar štartam z Juretom na sprehod (Inn, Pohorska kavarna,...) Te rufnem, da daš za pir, če sem ti že kšeft zrihtal. :D
Mutika Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Dober dan, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Kičasto vreme? Izležavanje? Na pir greste? :evilgrin: Jaz pa v tej pisarni ... :headbang: ... pa gušijo me vsi po vrsti! Najbolje, da zginem. Upam, da preživim do večera. :angry:
bmwslo Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Dober dan, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Kičasto vreme? Izležavanje? Na pir greste? :evilgrin: Jaz pa v tej pisarni ... :headbang: ... pa gušijo me vsi po vrsti! Najbolje, da zginem. Upam, da preživim do večera. :angry: Ne daj se Mutika :evilgrin:
vuk76 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Kaj pa te ? :unsure: Še stalno moped glancaš, slikaj si ga pa si sliko poleg nosi :evilgrin: Če pa nimaš kaj za delat pa lahko daš kje za kavo, jaz ravnokar štartam z Juretom na sprehod (Inn, Pohorska kavarna,...) Pa lep dan vsem skup, za moped pa je preveč kičasto pa prevroče :evilgrin: Kurc...da nisem prej videl. Seveda ga glancam, sliko mam pa tud zraven. :whistle:
tom Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Dober dan toteki! Bodite malo bolj pridni, da se bo še vreme popravlo :D Takrat pa se vam spet pridružim na kaki furi, upam da že z novim motorjem :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Pa še nekaj; daj, prečekirajte še malo cene. Prej sem pri ML plačevala za svoj zapitek po 5,5 ali 6 €. Zdaj pa preko 2,5 € sploh ne pridem. Mogoče pa je še kje kakšna po cenah in osebju bolj prijazna oštarija, kot je ML, in ima tudi dobro teraso? Za razmislit. To je pa zato ker ti jaz vedno polovico častim, samo ti to nea veš :evilgrin: Jaz pa v tej pisarni ... :headbang: ... pa gušijo me vsi po vrsti! Najbolje, da zginem. Upam, da preživim do večera. :angry: Ti si žilava, :worship: nima ti kaj bit :naughty: Dober dan toteki! Bodite malo bolj pridni, da se bo še vreme popravlo :D Takrat pa se vam spet pridružim na kaki furi, upam da že z novim motorjem :whistle: saj lahko tui z starim prideš... :worship:
NN666 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Zdravo mačke in mačkoni! Vse kaže, da se zvečer verjetno kaj vidimo. Lepo bi že bilo... :rolleyes: ...če je že snega toliko nametalo, da sem včeraj dvometrskega snežaka sezidala, pa razmišljam o igluju za Africo, in je vožnja razen za par zanesenjakov utopija (utopija v plundri, he :lol: ), lahko vsaj kako rečemo pa kakega spijemo. Samo tisti pimpjuice prosim stran od mene :grim
tati Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Lahko noč, banda motoristična totekovska! :rolleyes: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Mutika in ostala moto banda Mb prav lep pozdravček, :winkiss: :winkiss: :winkiss: tako sem vesela, da je že torek..........še mal pa bo petek, samo motorja pa ne morem sprobati :headbang: :headbang: pa prijetno druženje zvečer......... :whistle: :whistle:
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 te za danes velja za pir zvečer? Ja pa kaj si nor, kake ma pa ovi!!! :slap: Kaj že kdaj ni veljalo!!!??? Za kazen moraš rundo častit........vsaj meni...... :whistle:
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Samo tisti pimpjuice prosim stran od mene :grim Ti kar prosi, ampak.....................NE!!! ;)
Mutika Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 (popravljeno) Ne daj se Mutika :evilgrin: :rolleyes: :whistle: ... saj si videl, Bremzl je povedal, da mi nima kaj bit. Le razbijem lahko koga ...! :headbang: :blush: V službi, ne na Šentiljski. :whistle: Mutika in ostala moto banda Mb prav lep pozdravček, :winkiss: :winkiss: :winkiss: tako sem vesela, da je že torek..........še mal pa bo petek, samo motorja pa ne morem sprobati :headbang: :headbang: pa prijetno druženje zvečer......... :whistle: :whistle: Hvala, tati! :winkiss: Glede na najave bomo spet "vseslovenski". Najjači razturajo! :010 Hm, upam pa, da bo še nekdo prišel ... srčno upam. Popravljeno Marec 25, 2008. Popravil Mutika
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 upam pa, da bo še nekdo prišel ... srčno upam. Če sem pa povedal, da pridem. A rabiš še pisno? :P
Mutika Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Če sem pa povedal, da pridem. A rabiš še pisno? :P :blush: :blush: :grrr :blush: :blush: :winkiss:
vapotek Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 :grrr Maj hart iz brouken!!! :cry:
CVIČKAR1 Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Kaj ga serjete,tašča mene pogreša :whistle:
MATjuska Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Maj hart iz brouken!!! :cry: A takole? :huh: Eh, bougi! :friend1: Hja, tu bi tebi pomagalo samo: untitled.bmp :beer1: :grim
BremzPenzl Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 Zdravo mačke in mačkoni! sovražim mačke :evilgrin: Kaj ga serjete,tašča mene pogreša :whistle: ..vstal od mrtvih :? ali te je tota ta nova že na šuh dala ... :lol1: Baje se te vidimo :worship:
motoristek Objavljeno Marec 25, 2008 Opozori Objavljeno Marec 25, 2008 sovražim mačke :evilgrin: ..vstal od mrtvih :? ali te je tota ta nova že na šuh dala ... :lol1: Baje se te vidimo :worship: Ampak muce pa imamo radi... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se