BremzPenzl Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Mislim,da sem tebe danes videl malo pred mojim domom, tam nekje 14h..ampak si bil z avtekom in ne na mopeku. Aja, Tomaž ma kar dovolj dela...sem ga šel danes malo obiskat. Ja res je, jaz sem tebe tudi zadnj cajt opazil, ko si bil že mimo. Mater, moj kwak je praktično novi, pa vidi Tomaža vsakih nekaj mesecev ... :evilgrin: ! Tvoje dinozavrsko čudo pa rije po snegu, ledu in blatu, ne da bi ga sploh na servis pelal. Car! :worship: Upam, da boš mel cajt v nedeljo. Zdaj pa se že dugo nisma skup pelala. :unsure: :( Z vsesljem te peljem ... samo jaz res grem na panoramsko cesto, Črna - Solčava, samo ti si nekaj bentila, da nočeš z mano it :( :P ... hehe, ataIBA, s kero roko kozarčke travarice dviguješ, z desno al levo? :winkiss: Z obema, drugači polije... :evilgrin:
Mutika Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 (popravljeno) Ja res je, jaz sem tebe tudi zadnj cajt opazil, ko si bil že mimo. Z vsesljem te peljem ... samo jaz res grem na panoramsko cesto, Črna - Solčava, samo ti si nekaj bentila, da nočeš z mano it :( Z obema, drugači polije... :evilgrin: Ni res spljoh, da nočem! :evilgrin: V nedeljo je vseeno malo prehitro za take osojne poti. Ampak, itak se bomo na licu mesta zmenli, če boš sploh prišel, sam veš, kako kronično ti cajta primanjkuje zadnje mesece. ataIBA polije? Šnops? :eek: :slap: Popravljeno Marec 27, 2008. Popravil Mutika
CVIČKAR1 Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Predlagam, da vrežemo na prisojne lege zaradi temperature. Jebentuelno Dolenjska (npr. Bizeljsko - Brežice - Kostanjevica - NM - Metlika - Črnomelj - Ivančna - ...... Gody????).Podabo sem - dobro jutro in uspešen dan želim!!!! :bounce: Črnomelj...Hmmm...To se pa tut men dopade,samo kaj k vas ne bom mogu dohajat :headbang: To je problem...Drugač se vam pa pridružim :D Samo k ste sami norci,to je problem!Mam še nek opravek tam v Črnomlju :whistle: :evilgrin: ...Dolenjci so škrti, samo Cvičkarja poglej, oblubla pa oblubla čago za rojstni dan, pa nič :evilgrin: Prvo kot prvo... :D Ne se hecat z menoj :D Drugo kot drugo...Ste dobil prvovrstn cvičk! :D
CVIČKAR1 Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Sj poznate tisto prelepo pesem...Od našga slavnga Lojzeta Slaka,Preljuba Dolenjska...Rodna dežela... :whistle: Dolenjska sama vabi!!
tati Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Porihtal registracijo, pa je leto dni mir :worship: koštalo 152€ zavarovanje (AO+), tehnični cca 20€, cestnina cca 22€ skupaj cca 200€, pa ni neke sile :worship: vsi neke skonto varijante jemljete, mene je pa prišlo 240 €.........no z AO+, nezodnim in odkupom ene škode.... :headbang: :headbang: aja, pa še cestnina 22 € in je 260 :krneki:
Mutika Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Uh, registracija ... kmalu bo, kmalu. In nov delovni dan se rojeva. Novim delavnim zmagam naproti, bi rekel naš Vangec. Ja, kje pa si danes? Pa Vapo, a si tudi ti kam not padu, da nič ne kikirikaš? :winkiss: No ja, ... ni vedno praznik. :whistle: Lahko noč, vsi toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss:
ZD€N€ Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Uh, registracija ... kmalu bo, kmalu. In nov delovni dan se rojeva. Novim delavnim zmagam naproti, bi rekel naš Vangec. Ja, kje pa si danes? Pa Vapo, a si tudi ti kam not padu, da nič ne kikirikaš? :winkiss: No ja, ... ni vedno praznik. :whistle: Lahko noč, vsi toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: lahko noč :evilgrin:
BremzPenzl Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 petek je....... gasssssssaaaa (po 15:00) :worship:
vapotek Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 petek je.......gasssssssaaaa (po 15:00) :worship: Stari, da se mi neoš ki zlamo.........jutri te delo čaka!!! Dobro jutro banda. :D
BremzPenzl Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 (popravljeno) Črnomelj...Hmmm...To se pa tut men dopade,samo kaj k vas ne bom mogu dohajat :headbang: To je problem...Drugač se vam pa pridružim :D Samo k ste sami norci,to je problem!Mam še nek opravek tam v Črnomlju :whistle: :evilgrin: Prvo kot prvo... :D Ne se hecat z menoj :D Drugo kot drugo...Ste dobil prvovrstn cvičk! :D Cviček ? to je blo samo za probat. :evilgrin: vsi neke skonto varijante jemljete, mene je pa prišlo 240 €.........no z AO+, nezodnim in odkupom ene škode.... :headbang: :headbang: aja, pa še cestnina 22 € in je 260 :krneki: 55% popust bonus+ 10% popust član kluba + kolega od zavarovalničarja = 152€ (smo imam manj Kw kot TDM) Tenični pa isto popust (dolgoletni član AMZS) Popravljeno Marec 28, 2008. Popravil BremzPenzl
stuhec Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 petek je.......gasssssssaaaa (po 15:00) :worship: jutr je sobota gasss po 12.00 :D
Mutika Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Dan odličen želim, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Kaj zaj, stuhec, a boš drugi teden kaj po Mariboru plazo? :whistle: Vsi se menite nekaj o gasu in podobnih zadevah ... zunaj pa taka sivina ... :unsure: ! Bremzl, pazi nase. No, jutri imam fraj po 11h, pa bomo vidli, kakšno vreme bo. Kosilo pa že vem, s kom. :010 Kje še nimam pojma, ampak, to sploh ni pomembno. Verjetno bodo ideje padale kar sproti, kar je itak the best. Nedelja pa itak. Prosto za nosom (beri - za Godyjem). :rolleyes:
ataIBA Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Nedelja pa itak. Prosto za nosom (beri - za Godyjem). :rolleyes: Jaz bom pa spet zadnji :cry: ... Lep pozdravček! Morda pa padne v nedeljo kisla župca na koncu fure :hmm: ???
Mutika Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Jaz bom pa spet zadnji :cry: ...Lep pozdravček! Morda pa padne v nedeljo kisla župca na koncu fure :hmm: ??? ... :friend1: Itak ti najbolj ustreza ... :evilgrin: ! :010
ataIBA Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 ... :friend1: Itak ti najbolj ustreza ... :evilgrin: ! :010 Ali pa ričet :hmm: :eek: ??
Marvin2 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Dan odličen želim, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Kaj zaj, stuhec, a boš drugi teden kaj po Mariboru plazo? :whistle: Vsi se menite nekaj o gasu in podobnih zadevah ... zunaj pa taka sivina ... :unsure: ! Bremzl, pazi nase. No, jutri imam fraj po 11h, pa bomo vidli, kakšno vreme bo. Kosilo pa že vem, s kom. :010 Kje še nimam pojma, ampak, to sploh ni pomembno. Verjetno bodo ideje padale kar sproti, kar je itak the best. Nedelja pa itak. Prosto za nosom (beri - za Godyjem). :rolleyes: Serbus, torej za nedeljo ob 9:30 še štima na Tuš pumpi na neki militantni ulici? Zraven bom prpelo še enega ne motosvetovca, da nebote preveč jezni. :krneki:
gody01 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Serbus, torej za nedeljo ob 9:30 še štima na Tuš pumpi na neki militantni ulici?Zraven bom prpelo še enega ne motosvetovca, da nebote preveč jezni. :krneki: Tole je predlog za nedeljo. Okoli 350 km. BremzPenzl in ostali offroaderji pa še kak km zraven.
danci1973 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Serbus, torej za nedeljo ob 9:30 še štima na Tuš pumpi na neki militantni ulici?Zraven bom prpelo še enega ne motosvetovca, da nebote preveč jezni. :krneki: Raje pripelji kake ne-motosvetovke (no, saj so lahko tudi motosvetovke). :whistle: D.
ataIBA Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Tole je predlog za nedeljo. Okoli 350 km. BremzPenzl in ostali offroaderji pa še kak km zraven. OK! :smoke:
Mutika Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 (popravljeno) Ali pa ričet :hmm: :eek: ?? Kaj zaj ... župa al ričet? Eno al pa drugo tekne, sploh v dobri družbi. :worship: Serbus, torej za nedeljo ob 9:30 še štima na Tuš pumpi na neki militantni ulici?Zraven bom prpelo še enega ne motosvetovca, da nebote preveč jezni. :krneki: :unsure: Kaj smo bli že kdaj jezni? Mogoče je kdo kdaj jezen na nas :whistle: , obratno pa nikoli. :rolleyes: Tole je predlog za nedeljo. Okoli 350 km. BremzPenzl in ostali offroaderji pa še kak km zraven. Saj sem vedela ... Gody :worship: ! Pa da neoš spet v luft skakal, Vapo, češ, kako le Godyja obrajtam, v nedeljo se najbolj veselim, da ti prideš! :010 :004 Tako, kot enako vseh ostalih, kdo bo pač na furi! Napoved vremena je dobra; in ja, še vedno velja; nedelja, ob 9.30, Tuš pumpa na Streliški. Lahko noč, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Popravljeno Marec 28, 2008. Popravil Mutika
Vanga Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Napoved vremena je dobra; in ja, še vedno velja; nedelja, ob 9.30, Tuš pumpa na Streliški.Lahko noč, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: :eek: to bo po starem cajti 8.30h.Nevem, če se bom prepričal, da bom tak zgodn. :hmm:
BremzPenzl Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Niti nisn vsega bral ker samo flancarite :headbang: jaz grem kam grem, vprašanje je kje se dobimo..... ena Postrv v Logarski bi mi pasala................ po 11:oo sem pa fraj (samo TATI sem nekaj oblubo :wub: :wub: )...
vuk76 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 (popravljeno) Raje pripelji kake ne-motosvetovke (no, saj so lahko tudi motosvetovke). :whistle: D. Eno ne-motosvetovko ti lahko jaz pripeljem zraven... :whistle: Hmmm...štart je pa res malo hiter, glede na to,da se ura prestavi bo malo brrrr.... :hmm: Popravljeno Marec 28, 2008. Popravil vuk76
gody01 Objavljeno Marec 28, 2008 Opozori Objavljeno Marec 28, 2008 Eno ne-motosvetovko ti lahko jaz pripeljem zraven... :whistle: A že ima primerno opremo za novi moped ? Hmmm...štart je pa res malo hiter, glede na to,da se ura prestavi bo malo brrrr.... :hmm: Ja, z novo opremo bo res malo brrr... za sopotnico Eh, saj vseeno, bo pa nam tolko bolj vroče :evilgrin:
ataIBA Objavljeno Marec 29, 2008 Opozori Objavljeno Marec 29, 2008 A že ima primerno opremo za novi moped ? Ja, z novo opremo bo res malo brrr... za sopotnico Eh, saj vseeno, bo pa nam tolko bolj vroče :evilgrin: :grrr :grrr ....nima pravega kombinezona :whistle: . Dobro jutro!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se