BremzPenzl Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 En lep sončen dan vsem skupaj. Danes je že mali petek :worship:
Geiger Sturzflug Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Ja pa ja... Dobro jutro. :P :D
NN666 Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Nič zabušantsko...samo malo zaspano...že pri zajtrku se je slabo končalo :D
Geiger Sturzflug Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Nič zabušantsko...samo malo zaspano...že pri zajtrku se je slabo končalo :D Frolic je za pse! :P
vapotek Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Frolic je za pse! :P Meni sploh niso tak slabi, sam z mlekom jih moraš polit. B)
Geiger Sturzflug Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Meni sploh niso tak slabi, sam z mlekom jih moraš polit. B) Vem, ja. Z Alpskim 3.5! Z Unionom zaliti pa so itak zakon! :krneki:
vapotek Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Z Unionom zaliti pa so itak zakon! :krneki: Temu v kuharskem žargonu pravijo "pijana nebesa". Sicer ne vem točno zakaj, ampak po moje zato, ker frolici spominjajo na oblačke, na katerih sedijo angelčki in nas opazujejo...
Geiger Sturzflug Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Temu v kuharskem žargonu pravijo "pijana nebesa". Sicer ne vem točno zakaj, ampak po moje zato, ker frolici spominjajo na oblačke, na katerih sedijo angelčki in nas opazujejo... Evo, grem na kosilo. V Lidla po Frolic in v Mercator po 3 kište Uniona. :whistle:
vapotek Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Evo, grem na kosilo. V Lidla po Frolic in v Mercator po 3 kište Uniona. :whistle: Daj rufni, če ti bo slučajno kaki viška hodu. :D
Mutika Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 En hiter dober dan vsem skupaj. :winkiss: Dobro jutro toteki, :beer2: še posebej Mutika... :004 :winkiss:
CVIČKAR1 Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Daj rufni, če ti bo slučajno kaki viška hodu. :D Če pa ne bo...Ti pa jst frolic prnesem :P
motoristek Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 En hiter dober dan vsem skupaj. :winkiss: :winkiss: Dober dan... :winkiss:
tati Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 no, predsednika RS sem sprejela, zdaj pa še vas malo pozdravim........... :yea1: :yea1: :yea1: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Geiger Sturzflug Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 no, predsednika RS sem sprejela, zdaj pa še vas malo pozdravim........... :yea1: :yea1: :yea1: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Res je bilo lepo. :worship:
Mutika Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 no, predsednika RS sem sprejela, zdaj pa še vas malo pozdravim........... :yea1: :yea1: :yea1: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: U mater, tati, ti pa si že skoraj druga Ksenija Benedetti ratala! :eek: :worship:
ataIBA Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 U mater, tati, ti pa si že skoraj druga Ksenija Benedetti ratala! :eek: :worship: Pazi ka te nejo klicali Monika.. :evilgrin: ... :unsure:
tati Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Pazi ka te nejo klicali Monika.. :evilgrin: ... :unsure: :grrr :grrr :grrr je bila z njim tudi njegova soproga.......... :winkiss: U mater, tati, ti pa si že skoraj druga Ksenija Benedetti ratala! :eek: :worship: samo medicinska sestra za 650 evrčkov.... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Vanga Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 (popravljeno) :grrr :grrr :grrr je bila z njim tudi njegova soproga.......... :winkiss: In to bi bila zdaj neka ovira?Prej izziv. :naughty: :evilgrin: :whistle: P.S., Dober večer vsem skupaj! :winkiss: Ata IBA, sistem zadrga rulz, eni pač ne vejo, razen za tisto kaj imajo na hlačah. :lol1: Vir:Radio City-prometne informacije,servis 211-211 v vseh mobilnih omrežjih. .) Popravljeno April 10, 2008. Popravil Vanga
tati Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 In to bi bila zdaj neka ovira?Prej izziv. :naughty: :evilgrin: :whistle: :krneki: :krneki: :krneki: ja vidiš, nič ga niso pokazali..........ker baje...........Danilo Turk ni hotel, da se stalno govori o njegovih obiskih..... bilo je pa zelo lepo........... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
ataIBA Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 :krneki: :krneki: :krneki: ja vidiš, nič ga niso pokazali..........ker baje...........Danilo Turk ni hotel, da se stalno govori o njegovih obiskih.....bilo je pa zelo lepo........... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Kaj zaj, pol nisi bla na TV :cry: ? Eh te pa grem :yawn: .
vapotek Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Lahko noč banda! :) Totega še spijem, te pa res grem..... :D Čisti ata... B)
tati Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Kaj zaj, pol nisi bla na TV :cry: ? Eh te pa grem :yawn: . kako da ne, bila , bila, :naughty: :naughty: jaz naš generlni direktor, naš zdravnik............., le Turka so pač pokazali izpred naše ambulante v enem drugem prispevku........pač novinarji in njihove fore :headbang: :headbang:
Mutika Objavljeno April 10, 2008 Opozori Objavljeno April 10, 2008 Hm, torej, ... toteki, lahko noč. :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se