Mutika Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Ojlala, dan, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Včeraj je bilo spet svetovno, čeprav smo bili res najbolj vztrajni. Nasmejala sem se do solz, joj, ... vsem šaljivcem lupčka! :winkiss: In Danči, če si se odločil, da bom zate po novem fligende dragon, potem se pripravi na sladko maščevanje! Novi vzdevek zate je že v možganskih mlinih. :evilgrin: Pozdrav vsem :worship: če bi se mi pa danes dalo priti v MB, bi bilo pa to tak fajn :rolleyes: vi šel si :closedeyes: Aja...pa res vas je bilo nekatere lepo videt v Celju v soboto, zelo nelepo pa druge zgrešit za mišjo dlako :cry: ... Hm, nisi namignila, kdaj boš v Celju ... :whistle: . Potem lahko dlaka pričakuje le tiste, ki so vedeli. :P Itak je pol folka Dalmatincev, tak, da ni neke panike. :whistle: No, to je pa potem dalmoš Purgeraj. Ljubko! :winkiss:
BremzPenzl Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Lep pozdraf z zravleja. Zaj sva pa oba na servisi (jaz v Zrečah, Kawa pa pri Tomažu) :worship:
motoristek Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Lep pozdraf z zravleja. Zaj sva pa oba na servisi (jaz v Zrečah, Kawa pa pri Tomažu) :worship: Da ne boš preveč :beer1: ti lahko getribe fukne vun... :yea1: drži se... :worship:
ataIBA Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Lep pozdraf z zravleja. Zaj sva pa oba na servisi (jaz v Zrečah, Kawa pa pri Tomažu) :worship: Zreče so :closedeyes: ! Sn ču, da je boljša Dobrna :whistle: ,....hrbteničarke, ker jih je potrebno dnevno masirat in nateg**at :alien1: .Vse za zdravje :unsure: . Drži se!
Geiger Sturzflug Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Zreče so :closedeyes: ! Sn ču, da je boljša Dobrna :whistle: ,....hrbteničarke, ker jih je potrebno dnevno masirat in nateg**at :alien1: .Vse za zdravje :unsure: .Drži se! Za Zreče jamčim, da so fizioterapevtke ZAKON!!! :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno April 16, 2008 Opozori Objavljeno April 16, 2008 Lep pozdraf z zravleja. Zaj sva pa oba na servisi (jaz v Zrečah, Kawa pa pri Tomažu) :worship: Kam si te spet kawo prislonil :unsure: sicer so pa včesih Pouhorci prewli: Zrejče, mesto srejče!
hilton Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 dobro jutro. mater motokrozek mb sameva :evilgrin: kaj vsi spite al mate toliko dela. jebenti
ataIBA Objavljeno April 17, 2008 Opozori Objavljeno April 17, 2008 Lep pozdrav! Ka mo delali kaj? Samo redim se :unsure: . Grem v Zrejče, mesto srejče :whistle: ....za kako noč :evilgrin: .
hilton Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 jutro. gre kdo na pir? ker od kkafeja mi je bilo vceraj slabo :beer2:
NN666 Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Dobro jutro iz poscane Ljubljane...Lije, kot da so zgoraj spili toliko pira kot Vapo .) Moram pa reči, da me malo skrbi, ker ste tak tiho... Pa še potem kako takole prebereš: http://www.zofijini.net/mediji_maribor.html Ste vsi OK :? :winkiss:
hilton Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Dobro jutro iz poscane Ljubljane...Lije, kot da so zgoraj spili toliko pira kot Vapo .) Moram pa reči, da me malo skrbi, ker ste tak tiho... Pa še potem kako takole prebereš: http://www.zofijini.net/mediji_maribor.html Ste vsi OK :? :winkiss: jaz sem nesrecen :cry:
Geiger Sturzflug Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Dobro jutro iz poscane Ljubljane...Lije, kot da so zgoraj spili toliko pira kot Vapo .) Moram pa reči, da me malo skrbi, ker ste tak tiho... Pa še potem kako takole prebereš: http://www.zofijini.net/mediji_maribor.html Ste vsi OK :? :winkiss: Seveda. Pozdrav nazaj. ;)
NN666 Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 jaz sem nesrecen :cry: :friend1: Seveda. Pozdrav nazaj. ;) ...ma ja...samo da ni PMS :D (pozdrav motoristki slaboumni)
Geiger Sturzflug Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 ...ma ja...samo da ni PMS :D (pozdrav motoristki slaboumni) Hö? Eh, ma to pri meni ne more bit. Je pa malo ADDja in PSDja. Prvi vedno, drugi občasno. :D :D :kva2:
Mutika Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Ojlala, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Ijoooj, kakšna skrb za nas! Malo se umirimo, pa nas že pogrešajo. Kak fajn! Pomeni, da smo the coolest ever! :010 jaz sem nesrecen :cry: Pa ne, noooo ... zakaj pa te? :friend1: Hö? Eh, ma to pri meni ne more bit. Je pa malo ADDja in PSDja. Prvi vedno, drugi občasno. :D :D :kva2: Geiger, ne šauflaj! :evilgrin: :winkiss:
Mutika Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 (popravljeno) Ej, banda, v nedeljo napovedujejo lepo vreme, vsaj suho, no. :010 :010 :010 :010 Z Godyjem že "razpravljava o možnostih pobega iz mrtvega vsakdanjika" ... vsaj za nekaj ur. Več nas bo, lepše nam bo. :naughty: :rolleyes: :winkiss: Vžgali pa ga bomo nekam na avstrijsko stran, so kazni manjše. Objava bo pravi cajt. Mogoče še danes. Popravljeno April 18, 2008. Popravil Mutika
PURPLE Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Pridite gor v Radlje in čez Radl pas, grem kr zraven. Lp
Geiger Sturzflug Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Ej, banda, v nedeljo napovedujejo lepo vreme, vsaj suho, no. V razmislek: http://mcm.mojforum.si/mcm-about75.html
ataIBA Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 V razmislek:http://mcm.mojforum.si/mcm-about75.html Bomba! Kaj sta ti Gody in Danči prišepetavala :whistle: . Aja, še migamo. Nedeljo dunem en dober krog, je pa ta mogoč.
Mutika Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 V razmislek:http://mcm.mojforum.si/mcm-about75.html Uh, Geiger, kaka dobra fura. :worship: Torej, toteki, zgornja, res dobra furca je na razpolago za šmekere, po naši stari navadi pa zbor pri Tuš pumpi na Streliški (Ha! Trofla sem ulico!), v nedeljo, ob 9.30 in štart definitivno ob 10.00! Če koga zanima, naj bo tam. Smer? V Avstrijo, pravzaprav za junaki iz zgornje, Geigerjeve zgodbe. Kako pa naprej, pa prosto po Funteku (beri Godyju). :rolleyes: :OK: :winkiss:
gody01 Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 Uh, Geiger, kaka dobra fura. :worship: Torej, toteki, zgornja, res dobra furca je na razpolago za šmekere, po naši stari navadi pa zbor pri Tuš pumpi na Streliški (Ha! Trofla sem ulico!), v nedeljo, ob 9.30 in štart definitivno ob 10.00! Če koga zanima, naj bo tam. Smer? V Avstrijo, pravzaprav za junaki iz zgornje, Geigerjeve zgodbe. Kako pa naprej, pa prosto po Funteku (beri Godyju). :rolleyes: :OK: :winkiss: Ta: 1145.pdf ali ta: 1142.pdf mogoče pa ta: 1144.pdf
stuhec Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 allo toteki mam eno vprašanje, bi se dal dobit odgovor pri vas ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se