vuk76 Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Hello vsem...spet se malo potepamo okoli, v petek pa vracamo kuci pjevajuci :whistle: Cez vikend pa na mopeka, ce bo lepo vreme... :naughty:
ataIBA Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Torej, karakteri so prišli na :beer2: , pol sn odleto službeno proti domu, zdaj pa grem punit baterije, ker moram bit konec tedna ko Rambo :evilgrin: ... Vapo, ti nisi vido nove kelnerceeee, Furioso ti bo povedal, če bo htel :whistle: ...
Mutika Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Dober dan, dan dan! Toteki dragi, včeraj je bilo super! Smeha polno! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Dovoli manjši popravek. Po SSKJ-ju, se Vapo piše pred Jezus... B) Dobro jutro "aufbiksarji"! :D Ne vem, zakaj, ampak, bila sem prepričana, da boš nekaj temu podobnega spesnil. Vapo, pa Jezus? :eek: Kaki zalutali apostol že še mogoče, ... :whistle: ! Sicer pa, bajdvej Vapo, hvala za kavico in jagode v tekočem agregatnem stanju, predvsem pa za dooooolg klepet! :winkiss: Hello vsem...spet se malo potepamo okoli, v petek pa vracamo kuci pjevajuci :whistle: Cez vikend pa na mopeka, ce bo lepo vreme... :naughty: Ojlala, potepinko! Bojda ne bo ... :cry: . Torej, karakteri so prišli na :beer2: , pol sn odleto službeno proti domu, zdaj pa grem punit baterije, ker moram bit konec tedna ko Rambo :evilgrin: ...Vapo, ti nisi vido nove kelnerceeee, Furioso ti bo povedal, če bo htel :whistle: ... Uj, ataIBA, en karakter je bil v Kibli. :whistle:
vuk76 Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Ojlala, potepinko!Bojda ne bo ... :cry: . Bomo pa avto poservisirali(pa se kaj drugega :whistle: ) in bugspojler zmontirali :whistle:
Vanga Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Dobro jutro! :hooray: Mutika, kaj pa čez en teden ob enaki uri? :010 :yea1: :010 :yea1:
motoristek Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Dobro jutro! :hooray: Mutika, kaj pa čez en teden ob enaki uri? :010 :yea1: :010 :yea1: :010
hilton Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 mater eni pa ne morete spat :unsure: dobro jutro
vapotek Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Vapo, ti nisi vido nove kelnerceeee Jo bom pa danes! Pridem okoli 10h k Bokiju, pa te rufnem, da boš za pir dal... B) Dobro jutro mafija! :D
hilton Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Jo bom pa danes! Pridem okoli 10h k Bokiju, pa te rufnem, da boš za pir dal... B) Dobro jutro mafija! :D u rabita prikolico :naughty: :naughty:
ataIBA Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 u rabita prikolico :naughty: :naughty: Pa kaki red je to! Od žeje bom zvizno! Čakam, čakam, ... če z jezikom potegnem po šipi pride do neznosnega škripanja. :whistle: ....
vuk76 Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Ce boste se dalje tak nabijali bo cez vikend ziher dez :angry:
hilton Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Pa kaki red je to! Od žeje bom zvizno! Čakam, čakam, ... če z jezikom potegnem po šipi pride do neznosnega škripanja. :whistle: .... hja. mater nič nisi reko, da iskre pluvas :naughty: ... zaj pa mam čas. tak da ampak pridem z mopedom :whistle:
Mutika Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Olalala, toteki dragi! Presneto ... kak nimam cajta! :evilgrin: Ampak, vseeno ful mislim na vas. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Dobro jutro! :hooray: Mutika, kaj pa čez en teden ob enaki uri? :010 :yea1: :010 :yea1: Kava pri Vangecih! :wub: Točno ob 4.59 zjutraj! :010 :yea2: Potem pa ... :yea1: :worship: ! Jo bom pa danes! Pridem okoli 10h k Bokiju, pa te rufnem, da boš za pir dal... B) Dobro jutro mafija! :D Ej, Vapo, srečno pot, ko se vrneš, obvezno pokliči! :winkiss: Ce boste se dalje tak nabijali bo cez vikend ziher dez :angry: Nikar tako črnogledo, Vuk. Sonce ... bo. Vsekakor. Le upam, da ne nad preveč težkimi oblaki ... :unsure: . :winkiss: :winkiss: :winkiss: Lep pozdrav, tati!
tati Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Mutika ter vsi ostali, eno lepo dobro jutro, jaZ že veselo odštevam urce, 3, pa gass.......... lepo se imejte, se kaj beremo, pa pazite se policajev, upam, da mene ne ustavijo kje......... :krneki: :krneki: pa seveda varno ......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 VABILO kaj: Zdrawc & Bako imata fešto za 60 letnico (2 X 30)kdaj: 3.5.3008 popoldne, zwečer........kje: na Ribniku BrbotalnikuSej vem, da je malo pozno, pa cel kup drugih fešt, sam ne morm pomagat.......Najavlat se ni treba, bo vsega zadost, udeležba ni obvezna, naj pride tisti ki ma cajt
vuk76 Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Nikar tako črnogledo, Vuk. Sonce ... bo. Vsekakor. Le upam, da ne nad preveč težkimi oblaki ... :unsure: . Jaz hocem sonce...ce je ze tu lahko sonce, pol ga se mora bit pri nas dovolj :whistle: Pa ceprav za oblaki. Se malo pa domov :yea1:
m@dness Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 yo vuk.. če bo jutri kaka furca padla me pls obvesti lp
vuk76 Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 yo vuk.. če bo jutri kaka furca padla me pls obvesti lp te bom obvestil...ce ne bo padla jutri, pa ziher v nedeljo. Jutri naj bi bil dez???
NGregor Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 te bom obvestil...ce ne bo padla jutri, pa ziher v nedeljo. Jutri naj bi bil dez??? Ded, kaj si bil v nočni al zakaj že greš domu? jaooo na moped idi, po 14h bo dež :headbang: Jaz sem predvčeraj malo norel po Košakih, pa ti rečem, ni ga čez dobro ožemanje po zimskem spancu :closedeyes:
Mačica Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Mutika je dobla še eno partnerico, ki skoraj enako dobro polaga :worship: . Pred to furo je naredla letos samo 40 km :kva1: , pobeglo kolono pa vlovila, da si reko keks :o . Jaz pač najbolj uživam zadnji!!!!LP Kdo pa je ONA?
vuk76 Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Ded, kaj si bil v nočni al zakaj že greš domu? jaooo na moped idi, po 14h bo dež :headbang: Jaz sem predvčeraj malo norel po Košakih, pa ti rečem, ni ga čez dobro ožemanje po zimskem spancu :closedeyes: Nic ni blo nocne;trenutno pac delam v Zagrebu in cez par ur picim domov. Ah, saj letos sem ze parkrat ozemak gas... :whistle:
Mutika Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Toteki dragi, daaaan! :winkiss: :winkiss: :winkiss: te bom obvestil...ce ne bo padla jutri, pa ziher v nedeljo. Jutri naj bi bil dez??? Ne sme bit dežja! Ufff! Imamo načrte! :naughty: Za nedeljo pa ... baje bo lep, sončen dan. In po vsej Sloveniji bo nešteto radarjev ter policajev. Kdorkoli gre z mopedom ven, je potencialni kandidat za (skoraj) bankrot. Zase vem, kjerkoli in s komerkoli bom na furi, da ne bom izzivala vraga in se že zdaj psihično pripravljam na easy penzionistično varianto. :whistle: Raje prišparam denar za dopust, kot da filam nenasitno zver, imenovano država. Kdo pa je ONA? Je simpatična gospodična, mislim pa, da je Pipsova dobra znanka. Vozi bmw-ja, in to zelo :worship: !
vuk76 Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Toteki dragi, daaaan! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Ne sme bit dežja! Ufff! Imamo načrte! :naughty: Za nedeljo pa ... baje bo lep, sončen dan. In po vsej Sloveniji bo nešteto radarjev ter policajev. Kdorkoli gre z mopedom ven, je potencialni kandidat za (skoraj) bankrot. Zase vem, kjerkoli in s komerkoli bom na furi, da ne bom izzivala vraga in se že zdaj psihično pripravljam na easy penzionistično varianto. :whistle: Raje prišparam denar za dopust, kot da filam nenasitno zver, imenovano država. Je simpatična gospodična, mislim pa, da je Pipsova dobra znanka. Vozi bmw-ja, in to zelo :worship: ! Jaz nimam pojma o kaksnih nacrtih :evilgrin: Se bo treba it peljat po sosednjih drzavah malo...drgac pa lepo pocasi;tam kjer je meni najlepse pa ponavadi ne stojijo. Ampak jaz tak al tak vozim pocasi pa sploh ni problema.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se