Mutika Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Takole. Odžlobudrali smo torkovo srečanje, bilo je cool, družba prava. :winkiss: :worship: Vuk, Lady Kawasaki je varno doma. Hilton, hvala za pijačo, prijazno od tebe. Sploh, ker si dostojno nadomestil obljubljajočega in nekje zalutalega Bremzla. :whistle: Toteki dragi, mislim, da bo nekaj časa pred menoj mir. Definitivno ne bom iskala kakšnega računalnika po Toskani, prav blagodejno bo uprizorit en pravi odklop. Imejte se lepo, kjerkoli že boste in karkoli boste počeli, ko se vrnemo, pa bo kaj za povedat. Z Godyjem kreneva že jutri. Mislim na vas vse! :winkiss: :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Z Godyjem kreneva že jutri. Mislim na vas vse! :winkiss: :winkiss: :winkiss: upam, da se bosta imela fajn, brez dezja z veliko soncnih zarkov in seveda veliko dobre volje................. uzivajta :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
hilton Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 malenkost :beer2: mater sem zaspan. aja na poti domov je bla honda tista stop policija. ampak so se odločli da bodo hrvata obdelali. tak da en dan ko me niso mantrali :yea1:
Mutika Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 upam, da se bosta imela fajn, brez dezja z veliko soncnih zarkov in seveda veliko dobre volje................. uzivajta :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Hvala, tati! Ja, jutri greva naprej, glavnina pa se prikotali v četrtek. In potem ... jaaaa, upamo na sonce. Pravijo, da je tam že skoraj poletje. :winkiss: :winkiss: :winkiss: malenkost :beer2: mater sem zaspan. aja na poti domov je bla honda tista stop policija. ampak so se odločli da bodo hrvata obdelali. tak da en dan ko me niso mantrali :yea1: He, he, ti bi lahko vzel bone pri policiji. Take s popustom na abonente. :whistle:
hilton Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Hvala, tati!Ja, jutri greva naprej, glavnina pa se prikotali v četrtek. In potem ... jaaaa, upamo na sonce. Pravijo, da je tam že skoraj poletje. :winkiss: :winkiss: :winkiss: He, he, ti bi lahko vzel bone pri policiji. Take s popustom na abonente. :whistle: kuj hcoj bi sel :naughty:
zlati Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 dobro jutro :yea1: vsem Toskancem pa želim lepo vreme in varno pot :worship:
vuk76 Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 @Muti - :winkiss: Ostalim Toskancem pa srecno pot in veliko uzitkov;na zalost nama letos ni bilo usojeno da greva zraven. Drugo leto bo ze boljse. Upam,da danes cimprej pobegnem iz Zagreba in da bo jutri lepo, da startam mini dopust v Bohinju.
BremzPenzl Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Takole.Odžlobudrali smo torkovo srečanje, bilo je cool, družba prava. :winkiss: :worship: Vuk, Lady Kawasaki je varno doma. Hilton, hvala za pijačo, prijazno od tebe. Sploh, ker si dostojno nadomestil obljubljajočega in nekje zalutalega Bremzla. :whistle: Toteki dragi, mislim, da bo nekaj časa pred menoj mir. Definitivno ne bom iskala kakšnega računalnika po Toskani, prav blagodejno bo uprizorit en pravi odklop. Imejte se lepo, kjerkoli že boste in karkoli boste počeli, ko se vrnemo, pa bo kaj za povedat. Z Godyjem kreneva že jutri. Mislim na vas vse! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Kje ste pa bli vsi, reko sn 17:00 pri Mladi Lipi Meli smo se fajn, škoda da so bla igral mokra, je pa zato mularija razturala notranjost (predvsam avtomate) Zvečer nisem imel varstva, zato toti ki nea znate čitat :beer2: drugič.
Vanga Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Evo, da še vas jaz na hitro pozdravim preden se grem malo odpočit. Jutri zjutraj štartamo na dopust, vreme bo,tak mamo zmenjeno. Vsem želim lepe praznike, kjerkoli že boste. Lep pozdrav in srečno! :winkiss:
hilton Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 gre kdo ju3 zraven na grobnik. avto seveda, ker se mi z mopedom ne da. bencin je zastojn ampak kaki pri pa bos že častil :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Dober sončen dan! Kam ste se vsi raztepli?
hilton Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 mater samevamo ko toscancev ni. da kdo danes za pir. lahko se pa peljemo tuji kam? :naughty: glede na to da je zunaj poletje :whistle:
STAR Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Dober sončen dan! Kam ste se vsi raztepli? Mi smo bili za dva dni v Puli. Kje pa si bil ti?
Darko3g Objavljeno Maj 4, 2008 Opozori Objavljeno Maj 4, 2008 Jaz se, bil tudi v Puli pa te nisem videl. Vsaj v Šišanu ne.
vapotek Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 2 dni Rijeka, 3 dni Slavonski brod in 3 dni Bol..............evo mene spet! B)
BremzPenzl Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Mi smo bili za dva dni v Puli. Kje pa si bil ti? v bolniški :evilgrin: ... Lep deževn dan, fajn za ajat :naughty: ...
vapotek Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 v bolniški :evilgrin: ...Lep deževn dan, fajn za ajat :naughty: ... Nič ajat, mamicu ti!!!! Pridi mi pošlihtat stvari, da bojo delale tak ko morajo!!!!
STAR Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Jaz se, bil tudi v Puli pa te nisem videl. Vsaj v Šišanu ne. V Pulo smo prišli v mraku, spanje smo imeli urejeno v Banjolah. Po zajtrku pa smo se odpeljali domov.
šokac Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 A prideta tudi drugi torek v maju? Ja, dajta tudi takrat, ker bomo Toksanci že nazaj. Da strnemo vtise. :OK: Tak sva mislila, pa sva narobe napisala. Veš, da vas ne bi vun spustli. 2 dni Rijeka, 3 dni Slavonski brod in 3 dni Bol..............evo mene spet! B) :eek: Hej stari, kaj te ti delaš doma? Te pa nisi šel v Toscano? BREMZ PENZL, VSE NAJBOLJŠE. :beer2: Ni šlo prej. Šokac & Lumpa
xr800 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 (popravljeno) 2 dni Rijeka, 3 dni Slavonski brod in 3 dni Bol..............evo mene spet! B) 1 dan Kobjeglava, Štanjel, vipavski Križ, Sežana......malo po Krasu pač.... Tak sva mislila, pa sva narobe napisala. Veš, da vas ne bi vun spustli. :eek: Hej stari, kaj te ti delaš doma? Te pa nisi šel v Toscano? BREMZ PENZL, VSE NAJBOLJŠE. :beer2: Ni šlo prej. Šokac & Lumpa So zgleda dugi toti medeni tedni..... Popravljeno Maj 5, 2008. Popravil xr800
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se