Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Mutika. meet Zlatko... :P

Wheels-car1.jpg

Dasiravno sem zadnjič v enem katalogu barv videl, da ta barva ni 'zlata', ampak je 'zenf' (mustard)... :slap:

D.

Jaz sem pa ze razmisljal ce govorita o avtu mojega kolega;tud on ma namrec Zlatkota...zlat Twingec.

Objavljeno

vuk76 ki te hodis. mi pa te vsi čakamo pri lipi tebe pa od nikoder :rolleyes:

Objavljeno
vuk76 ki te hodis. mi pa te vsi čakamo pri lipi tebe pa od nikoder :rolleyes:

Trenutno sem v Karlovcu v hotelu...tak,da me ne predolgo cakat ;) Edino ce se bo komu dalo cakat do petka...tam nekje okoli 15/16 ure bom nazaj v MB. Mi lahko ze vnaprej naroci veliko belo kavo, pa seveda placa jo tudi lahko :whistle:

Objavljeno
Trenutno sem v Karlovcu v hotelu...tak,da me ne predolgo cakat ;) Edino ce se bo komu dalo cakat do petka...tam nekje okoli 15/16 ure bom nazaj v MB. Mi lahko ze vnaprej naroci veliko belo kavo, pa seveda placa jo tudi lahko :whistle:

jao nekam dolgo si ti nam pri hrvatih :unsure: .

Objavljeno
jao nekam dolgo si ti nam pri hrvatih :unsure: .

So malo bolj pocasne sorte :evilgrin: ...ampak drgac zelo ok...dnarja majo dovolj za nas program in svetovanje. Upam,da bodo se kaj kupli,da bom se dalje tukaj.

Objavljeno

samo vuk76 moped trpi ves ko si toliko na hrvaškem. to ni vredi :krneki:

Objavljeno (popravljeno)
samo vuk76 moped trpi ves ko si toliko na hrvaškem. to ni vredi :krneki:

Eh, naj kar pociva cez teden...zato pa cez vikend tolko bolj trpi :whistle: he,he...

Zakaj pa ti nisi pri ML??

Popravljeno . Popravil vuk76
Objavljeno
Eh, naj kar pociva cez teden...zato pa cez vikend tolko bolj trpi :whistle: he,he...

Zakaj pa ti nisi pri ML??

sem bil. samo saj ves je treba zvecer delat če sluzba cez dan trpi :whistle:

Objavljeno

Ki te ste vsi, kaj vas je Lipa tak zmantrala :naughty:

Se pa ni blo nič kaj ekstra, rzn AtaIbi je travarice zmajnkalo :headbang:

...tak da sn še skoz prehlajen, hripav pa ne več :worship: (neke je pomagalo!!!)

Objavljeno
Tale polovica stoletja te bo drago stala, hudoba jasna. :fight1: Pa kaj ti 70 let vun zgledam? :evilgrin: :P

Neee...

...samo včasih smo takim rekli....

...ŽELIM TI DA BOŠ DOČAKAL TOLKO KO ZGLEDAŠ...

Objavljeno

Ojla, toteki dragi!

:winkiss: :winkiss: :winkiss:

Včeraj je bilo spet tak lušno! Še podmladek je prišel, hehe. Nejkooo in Čamac, prav prijetna mlada dečka sta.

Ki te ste vsi, kaj vas je Lipa tak zmantrala :naughty:

Lipa da bi nas zmatrala? Uf, skoraj Mission impossible!

Je bil pa hec ... toliko besed o zakajenosti in luknjavosti Šentiljskenevemkolikože, pa smo bili včeraj tudi pri ML skoraj do pike isti, kot smo hodili tja. Smo se gospa Varadero, mamaIBA in jaz spraševale, le kje pa so vsi tisti, ki jim je tam smrdelo?

No, verjamem, da bo ob lepem vremenu vrt ML še bolj poln totekov, kot je bil včeraj notranji prostor in tam se bomo pa vsi skupaj še bolj prijetno počutili. Tudi 2 x 4 tace, ki sta pridno čakali zunaj, da so ostali gostje iz ML odšli, potem pa sta lahko prišli tudi noter. Na vrtu, ob lepem vremenu, pa bosta lahko ves čas z nami.

Slavljenca Star in Bremzl, hvala vama, ej, za vso pijačo, carja sta! :worship:

Pa še enkrat obema res iskreno vse najboljše!

:winkiss:

Lep dan, toteki. Naj bo sončen, čeprav se tista žareča krogla skriva nad gostimi oblaki.

Objavljeno
Ojla, toteki dragi!

Včeraj je bilo spet tak lušno! Še podmladek je prišel, hehe. Nejkooo in Čamac, prav prijetna mlada dečka sta.

Je bil pa hec ... toliko besed o zakajenosti in luknjavosti Šentiljskenevemkolikože, pa smo bili včeraj tudi pri ML skoraj do pike isti, kot smo hodili tja. Smo se gospa Varadero, mamaIBA in jaz spraševale, le kje pa so vsi tisti, ki jim je tam smrdelo?

No, verjamem, da bo ob lepem vremenu vrt ML še bolj poln totekov, kot je bil včeraj notranji prostor in tam se bomo pa vsi skupaj še bolj prijetno počutili. Tudi 2 x 4 tace, ki sta pridno čakali zunaj, da so ostali gostje iz ML odšli, potem pa sta lahko prišli tudi noter. Na vrtu, ob lepem vremenu, pa bosta lahko ves čas z nami.

Lep dan, toteki. Naj bo sončen, čeprav se tista žareča krogla skriva nad gostimi oblaki.

A zato je mene tako cukalo...ccccc :whistle:

Objavljeno

vuk76 kam grema ju3 glede na to da mamo praznik :naughty: :naughty: :naughty: al bos delal za praznik :krneki:

Objavljeno
vuk76 kam grema ju3 glede na to da mamo praznik :naughty: :naughty: :naughty: al bos delal za praznik :krneki:

Hmmm...jaz bom kar delal. Se mi definitivno splaca :OK: Drgac ma moja firma tudi v petek fraj. :grim Sem pa nekaj razmisljal o tem,da bi se do Grobnika malo skocil.

Objavljeno
Hmmm...jaz bom kar delal. Se mi definitivno splaca :OK: Drgac ma moja firma tudi v petek fraj. :grim Sem pa nekaj razmisljal o tem,da bi se do Grobnika malo skocil.

ah šmetn . zasosleni pri vasi firmi ste pa res frajeri :winkiss: morem jaz mojega tuji nakurblat kaka površnost je to da morem delat v petek :rolleyes:

Objavljeno
ah šmetn . zasosleni pri vasi firmi ste pa res frajeri :winkiss: morem jaz mojega tuji nakurblat kaka površnost je to da morem delat v petek :rolleyes:

V tem letu mamo 5 t.i. bridge day-ev....ali smo na zacetku ali pa na koncu tedna doma, odvisno pac od praznika.

Objavljeno

V tem letu mamo 5 t.i. bridge day-ev....ali smo na zacetku ali pa na koncu tedna doma, odvisno pac od praznika.

[/quote

:unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno
Ojla, toteki dragi!

jap enako, in hvala za pijačo :worship: :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Joj jaz pa sem voščil samo enemu... Se opravičujem in še kar preko interneta voščim Star-ju - Vse najboljše, veliko lepih kilometrov :OK:

P.S.: hvala za pijačo :P

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Ova dva mladiča, ko sta bla včeraj gori, ima da se drugi tedn spet pojavita, ker bom grozno žejn, denarnico bom pa doma pozabo!!!

Nejko, Čamac........na bankomat........pronto!!!!!!!

Objavljeno
Joj jaz pa sem voščil samo enemu... Se opravičujem in še kar preko interneta voščim Star-ju - Vse najboljše, veliko lepih kilometrov :oK:

P.S.: hvala za pijačo :P

enako, še iz moje strani :OK:

Ova dva mladiča, ko sta bla včeraj gori, ima da se drugi tedn spet pojavita, ker bom grozno žejn, denarnico bom pa doma pozabo!!!

ko smo že pri mladičih, tisti ki je najmlajši mladić ma naslednjič baje rundo čez :OK:

Objavljeno

Ko sem te nazadnje videl, se mi je zdelo, da nisi samo ob torkih grozno žejn :whistle: "Ne wem" se mogoče motim

Objavljeno

Bremz, pizdatimaterna, vsem si pijačo často, samo meni ne, ko se najdalje poznama!!!!!!!! :( Maščevanje je sladko, ampak ker sma glih kolega.............zakleni staro v bajto, dokler ne prebolim...... :P

Objavljeno
ko smo že pri mladičih, tisti ki je najmlajši mladić ma naslednjič baje rundo čez :OK:

Danči si ču? Grozi ti!

Objavljeno
Ko sem te nazadnje videl, se mi je zdelo, da nisi samo ob torkih grozno žejn :whistle: "Ne wem" se mogoče motim

Jebi ga, izredne razmere pač.... :blush:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!