Mutika Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Če ste slučajno mene pogrešale (kar sicer težko verjmem) vas lahko potolažim, da pomanjkanje tobačnega dima ni bil razlog zakaj me ni bilo. Nekako sem se odvadila teh torkov (zaradi prevelike količine tobačnega dima). Zdaj pa je treba spet prit v švung. Da sploh ne omenjam, da vreme nikakor ni bilo primerno za vožnjo s kolesom. No, kot ponavadi imaš spet prav. :whistle: :D P.S.: ne pozabi na 5 moških. Nedelja. Ob 21h!
Mutika Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Vuk, der ehte gastarbajter hojte NE dela :grrr . Langzam, kolega, langzam... :whistle: Tui delovno v Portorožu. Ma je slabo vreme ,rahlo dežuje. Lep pozdrav vsem! Vidi, vidi, izgubljeni sinovi štajerskega naroda ... aja, T-boy, ti si s Ptuja ... ja, kaj zaj? Se kaj vidimo?
vuk76 Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Če ste slučajno mene pogrešale (kar sicer težko verjmem) vas lahko potolažim, da pomanjkanje tobačnega dima ni bil razlog zakaj me ni bilo. Nekako sem se odvadila teh torkov (zaradi prevelike količine tobačnega dima). Zdaj pa je treba spet prit v švung. Da sploh ne omenjam, da vreme nikakor ni bilo primerno za vožnjo s kolesom. Ce bos kdaj rabla spremstvo/druzbo za kolesarjenje se obrni na mojo boljso polovico...pa ne samo do ML. :whistle:
Mutika Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Gody in Danči sta uspešno zaključila dirkanje po Grobniku. Tako piše v sms-u. :winkiss:
hilton Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Gody in Danči sta uspešno zaključila dirkanje po Grobniku. Tako piše v sms-u. :winkiss: kaj pa cajti :naughty: :naughty: to nas zanima
STAR Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Der echte Gastarbeiter kriegt heute einen Zuschlag, weil er am Feirtag arbeitet;das sind dann noch zusätlich cca. 5 Diäten mehr. Alles andere kann cih dier per PM erklären wieviel das ist.Morgen arbeitest du?? Mein Firma hat betriebsfrei?? :topic: Takoj prevedite! (Ih niht feršten dojč!)
Mutika Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 kaj pa cajti :naughty: :naughty: to nas zanima Odlični! :naughty: Sploh od vijolčaste strele ... :whistle: ! Bosta sama povedala. Bojda nov osebni rekord. :worship:
T-boy Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Vidi, vidi, izgubljeni sinovi štajerskega naroda ... aja, T-boy, ti si s Ptuja ... ja, kaj zaj? Se kaj vidimo? Cao, Muti, v kratkem se bom spet kaj prikazal v MB-ju. :grim Ko pripeketa nova konjenica, se pa itak kako rundo odpeljemo. :yea2:
Mutika Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Cao, Muti, v kratkem se bom spet kaj prikazal v MB-ju. :grim Ko pripeketa nova konjenica, se pa itak kako rundo odpeljemo. :yea2: Super T-boy! Upam, da boš čim prej v sedlu, pa da skupaj odpeketamo. Se te veselim; pridi kakšen torek. :OK:
T-boy Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Super T-boy! Upam, da boš čim prej v sedlu, pa da skupaj odpeketamo. Predvidoma enkrat junija. :rolleyes: Drzi(m) pesti!
vuk76 Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 :topic: Takoj prevedite! (Ih niht feršten dojč!) Eh, gastarbajteri malo debatiramo o danasnjem prazniku...nic posebnega :whistle:
vuk76 Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Predvidoma enkrat junija. :rolleyes: Drzi(m) pesti! Kul. :OK: ..upam,da cimprej dobis in vec srece kot z prejsnjim.
danci1973 Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 (popravljeno) kaj pa cajti :naughty: :naughty: to nas zanima Na žalost so pozabli prinest koledarje, štoparce pa ne nesejo... :whistle: 1:45:84 zame... D. Popravljeno Maj 22, 2008. Popravil danci1973
hilton Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Na žalost so pozabli prinest koledarje, štoparce pa ne nesejo... :whistle: 1:45:84 zame... D. danči me bos v solo vzel :naughty: samo saj ves dober učitelj si kadar postane učenec boljši od tebe :worship:
tom Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Dobro jutro toteki! Ima kdo v mislih kakšno krajšo popoldansko turo za danes? Recimo do goličke?
Mutika Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Ojlala, toteki vsi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Predvidoma enkrat junija. :rolleyes: Drzi(m) pesti! Uuu, fajn! Na žalost so pozabli prinest koledarje, štoparce pa ne nesejo... :whistle: 1:45:84 zame... D. Nikar skromnosti. :worship: BRAVO, zaslužiš si pijačo. Častim. Sicere ne celega hl, le kakšen liter. :whistle: danči me bos v solo vzel :naughty: samo saj ves dober učitelj si kadar postane učenec boljši od tebe :worship: Poudarek na "kadar". :) Dobro jutro toteki! Ima kdo v mislih kakšno krajšo popoldansko turo za danes? Recimo do goličke? Ni malo preslabo vreme? Žal za ene vem, da imaj(m)o že drugačne načrte. Mogoče pa bo kakšna krajša furca mogoča v nedeljo, sem nekje včeraj slišala, da naj bi bila nedelja lepa; vsaj do poznega popoldneva.
vuk76 Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 (popravljeno) Dobro jutro toteki! Ima kdo v mislih kakšno krajšo popoldansko turo za danes? Recimo do goličke? A gres clanarino poravnat?? :whistle: Jaz se bom fural v nedeljo verjetno....danes ziher ne bo casa, mogoce se ga pa jutri kaj najde za kaksno krajso furco. Popravljeno Maj 23, 2008. Popravil vuk76
tom Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 A gres clanarino poravnat?? :whistle:Jaz se bom fural v nedeljo verjetno....danes ziher ne bo casa, mogoce se ga pa jutri kaj najde za kaksno krajso furco. Eh, članarino smo že plačali skupinsko, ko smo šli do Louisa v Graz. Mislim, da so takrat tolko skup nabrali, da bi do konca leta moral bit mir :whistle:
vuk76 Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Eh, članarino smo že plačali skupinsko, ko smo šli do Louisa v Graz. Mislim, da so takrat tolko skup nabrali, da bi do konca leta moral bit mir :whistle: A tocno...sem ze pozabil...upam,da ti velja tudi za Golico. :whistle:
Mutika Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 A gres clanarino poravnat?? :whistle: Jaz se bom fural v nedeljo verjetno....danes ziher ne bo casa, mogoce se ga pa jutri kaj najde za kaksno krajso furco. Oj, Vuk a se bomo kaj zmenli? Eh, članarino smo že plačali skupinsko, ko smo šli do Louisa v Graz. Mislim, da so takrat tolko skup nabrali, da bi do konca leta moral bit mir :whistle: :yes: Velja za Goličko, tudi. Če se spomniš Vuk, takrat, ko si ti plačal, jaz nisem. Sem bila že prej v isti skupini, kot Tom ... :rolleyes: .
vuk76 Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Oj, Vuk a se bomo kaj zmenli? :yes: Velja za Goličko, tudi. Če se spomniš Vuk, takrat, ko si ti plačal, jaz nisem. Sem bila že prej v isti skupini, kot Tom ... :rolleyes: . Lahko bi se kaj zmenli. Tisto se spomnim ja...tak,da bi znalo drzat. :whistle:
Mutika Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Ka zaj zemfari! :) Zemfari! :eek: Danči, kaj ima to kaj veze z barvo tvojega avta? :P
NN666 Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Zdravo s(m)rčki evo, še zadnji pozdrav pred jutrišnjim odhodom...spet Italija :OK: Mutika, drži jih na ketni, da vse ne zbezlja :D , pa fajn bodi :winkiss: Pridni bojte teh 14 dni, da ne bo kakih neumnosti, pa da se ne bo potem kaj okrog govorilo! :glare: :P Potem pa prinesem kake dobre fotke pokazat :photo: CIAO :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se