xr800 Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 (popravljeno) Če maš individualne vaje "francoščine", pa si ja moraš kaj zapomnit, al ne? :evilgrin: Normalno.....samo vaja dela mojstra :evilgrin: Popravljeno Junij 2, 2008. Popravil xr800
ataIBA Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Berem, berem in vidim, da smo bili pridni (kot ponavadi!). Midva z mojo :wub: v petek v Šenčur k šefu gira po Albaniji (Lord & Lady :worship: ). Zbralo se nas je vseh 10. Na poti tja sva vedrila skoraj urco na začetku Tuhinjske. Večerja na gradu nad Kranjem(?), zvečer ogled odlične reportaže z gira, delitev CD-jev in spanje. V soboto fura po Gorenjski via Vršič, Kobarid in v krogu čez Škofjo Loko v Šenčur. Kombinacija makedama in hribovskih cest v režiji Braneta. Za prste polizat. Manjkal samo Miha s svojo Ano (BMW 1200 LT) - neodložljiva dela na hiši. Fura turistično uživaška z ogledom krajevnih znamenitosti (cerkvice, kostnica, slapovi, ranč,....). Zvečer pa proti domu, ker sem moral prevzet 2 x 4 tace. Priporočam ogled Branetove strani, ki je že mesece preden sva se slučajno spoznala na furi, med mojimi priljubljenimi. Na Googlu vtipkaj Lord&Lady in odpre se ti prečudovit svet potovanj .... Več jutri ob :beer2: .
Mutika Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Lent je pred vrati. Zunaj so že prvi članki ... recimo v Mariborčanu. Utrujena ... uf. Spat grem. Papa. Lahko noč, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss:
STAR Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Ker jutri ne bom mogel povedati (delam popoldam), kje sem bil prejšnji teden: 24.: MB, Benetke, trajekt 25.: Igoumenitsa, Kalambaka (Meteora) 26.: Kalambaka, Ohrid 28.: Ohrid, Drač, Budva 29.: Budva, MB 5 motorjev, 5 motoristov + 2 sopotnici. Vreme sončno, nobenih problemov (razen mene ;-)
Vanga Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Ker jutri ne bom mogel povedati (delam popoldam), kje sem bil prejšnji teden: 24.: MB, Benetke, trajekt 25.: Igoumenitsa, Kalambaka (Meteora) 26.: Kalambaka, Ohrid 28.: Ohrid, Drač, Budva 29.: Budva, MB 5 motorjev, 5 motoristov + 2 sopotnici. Vreme sončno, nobenih problemov (razen mene ;-) :worship:
Vanga Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Dobro jutro Toteki in Totike. :winkiss:
ZD€N€ Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Berem, berem in vidim, da smo bili pridni (kot ponavadi!). Midva z mojo :wub: v petek v Šenčur k šefu gira po Albaniji (Lord & Lady :worship: ). Zbralo se nas je vseh 10. Na poti tja sva vedrila skoraj urco na začetku Tuhinjske. Večerja na gradu nad Kranjem(?), zvečer ogled odlične reportaže z gira, delitev CD-jev in spanje. V soboto fura po Gorenjski via Vršič, Kobarid in v krogu čez Škofjo Loko v Šenčur. Kombinacija makedama in hribovskih cest v režiji Braneta. Za prste polizat. Manjkal samo Miha s svojo Ano (BMW 1200 LT) - neodložljiva dela na hiši. Fura turistično uživaška z ogledom krajevnih znamenitosti (cerkvice, kostnica, slapovi, ranč,... .) . Zvečer pa proti domu, ker sem moral prevzet 2 x 4 tace. Priporočam ogled Branetove strani, ki je že mesece preden sva se slučajno spoznala na furi, med mojimi priljubljenimi. Na Googlu vtipkaj Lord&Lady in odpre se ti prečudovit svet potovanj ....Več jutri ob :beer2: . Jutro :worship: Zanimivo je moralo tole biti :worship:
ataIBA Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Lep dan. Danes se vidimo na isti lokaciji, dezinfekcija bo zraven, manekenki tudi. Če kdo rabi garažo - nadstrešnico :worship: , mora prit v Hoče na :beer2: .
gody01 Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Lep dan. Danes se vidimo na isti lokaciji, dezinfekcija bo zraven, manekenki tudi. Na keri lokaciji ? Zdajle bo treba to bolj specificirat :) A gremo pod Pohorje ali pod veliko lepšo Piramido ? :whistle:
vuk76 Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Na keri lokaciji ?Zdajle bo treba to bolj specificirat :) A gremo pod Pohorje ali pod veliko lepšo Piramido ? :whistle: Pohorje seveda...
gody01 Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Pohorje seveda... Mogoče pozabu povedat, da se pod Piramido tudi zunaj sedi :)
vuk76 Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Mogoče pozabu povedat, da se pod Piramido tudi zunaj sedi :) Okidoki...treba se na cene pijace pazit ;)
ataIBA Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Mogoče pozabu povedat, da se pod Piramido tudi zunaj sedi :) :hmm: ki te to je? Sprememba lokacije me ne moči. Sicer,. če je družba ok ni bleme, ampak lokacija tudi šteje. Se čujemo.
gody01 Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 :hmm: ki te to je? Sprememba lokacije me ne moči. Sicer,. če je družba ok ni bleme, ampak lokacija tudi šteje. Se čujemo. Vi kuj povejte kam pridemo. Pridemo tja kjer bote :) Aja Pod Piramido = Šentiljska nevemkolkože. Kolikor sem uspel opazit pa se zunaj sedi tak lepo ob železniški progi (odzadaj za hišo, več pa tak lahko Vapo pove).
ataIBA Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Vi kuj povejte kam pridemo. Pridemo tja kjer bote :) Aja Pod Piramido = Šentiljska nevemkolkože. Kolikor sem uspel opazit pa se zunaj sedi tak lepo ob železniški progi (odzadaj za hišo, več pa tak lahko Vapo pove). :010 :010 :010 :010 :010 :010 :beer2: :beer2: :beer2: :grupni: Jaz sem danes tam, oz. zaj grem tja na pir! Čez 15 minut sem tam in dam za pir. Pol pa javim. Adijo.
Mačica Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 (popravljeno) Gre kdo v naslednjem času v Lojza? Popravljeno Junij 3, 2008. Popravil Mačica
motoristek Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Gre kdo v naslednjem času v Lojza? Jaz bi tudi nekaj malega rabil... :whistle:
vapotek Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Ki se zaj dobimo? :? Na Šentiljski vrt sicer še ni čist narjen (beri tendajeklopisodruganisplohampakitakbodeževalo), ampak fajn pa je tam. :D
vapotek Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Gre kdo v naslednjem času v Lojza? Kerega Lojza, onega iz Črešnjevcev? :? Kaj ma probleme s črevami al kaj? :? Rektoskopija rules! :P
Marvin2 Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Ki se zaj dobimo? :? Na Šentiljski vrt sicer še ni čist narjen (beri tendajeklopisodruganisplohampakitakbodeževalo), ampak fajn pa je tam. :D Zaj pa čisto resno, kam pridemo? :angry: Lahko pa še dodatno štalo naredim in predlagam 3. lokacijo :whistle:
vuk76 Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Zaj pa čisto resno, kam pridemo? :angry: Lahko pa še dodatno štalo naredim in predlagam 3. lokacijo :whistle: Daj predlagaj...torej ugotovili smo da je za nekatere Sentiljska pajzl, za druge pa ML;torej bo treba najt tretjo lokacijo :whistle:
hilton Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 pri meni doma :naughty: mama bo kiblflajš narezala ata pa zganico pripravo :whistle:
vuk76 Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 pri meni doma :naughty: mama bo kiblflajš narezala ata pa zganico pripravo :whistle: OK...ko se v petek vracam v MB se oglasim pri tebi. Glej da bos doma!!!
hilton Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 OK...ko se v petek vracam v MB se oglasim pri tebi. Glej da bos doma!!! komot. ti samo prej pokliči pa se bova lepo na terasi vsedla pa podebatirala :naughty:
Diablo Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Toteki se nemrejo zmenit te pa naj pridejo v Qlandijo na Ptuj :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se