vapotek Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 mo zaj se samo v usnjenem kombinezonu hodim pred tabo, pa zvezano čelado čez rit :evilgrin: Slej ko prej ti bo "dokurčlo". ;)
hilton Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Slej ko prej ti bo "dokurčlo". ;) tolaži se.... :winkiss:
tati Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 sosedje pozdravljeni.............. :winkiss: vidim, da se mal dolgočasite, le pridite mal na obisk v Štamprlijo....... :whistle: :whistle: vapo, ti se pa zadnje čase skozi nekaj jeziš... :winkiss: :winkiss:
Mutika Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Ojalla, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Še dobro, da imam preveč dela. Imate mir pred menoj. Muti, Gody, Danci hvala za nabavo in dostavo 'narocenih'zadev :OK: :worship: :winkiss: Sicer je Danči vse zrihtal, ampak, lupčka pa vseeno od mene dobiš! Kaj pa je to za tebe velikega osvajalca neskončnih brezpotij :evilgrin: :naughty: Neskončnih? Neskončnih !!! :slap: ... jauč! Še dobro, da je bilo samo 4 km ... :wacko: :D Vuk, Mačica - kadarkoli... Še ostalim, ki ste 'naročili' - vse je dobavljeno in čaka v Zlatktovem prtljažniku... ;) D. Zenfkovem ... :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Ojalla, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Še dobro, da imam preveč dela. Imate mir pred menoj. Ma kaki mir :headbang: mir smo meli te ko se je dogajala Toskana, te je pa res bil mir :evilgrin: hvalabogidaboskorolent :naughty:
Vanga Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 hvalabogidaboskorolent :naughty: ...da se bom lahko kurčo z VIP akreditacijo okoli vrata in se drl da poznam Mutiko,..... :010 Ja, Muti drugače pa sem vredi, dugicaj mi je pa malo klamfam. :whistle:
danci1973 Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 ...da se bom lahko kurčo z VIP akreditacijo okoli vrata in se drl da poznam Mutiko,..... :010 Ja, Muti drugače pa sem vredi, dugicaj mi je pa malo klamfam. :whistle: Kaj si v 'nočni'? :naughty: D.
Vanga Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Kaj si v 'nočni'? :naughty: D. Ne, grem počasi ajat, jutri grem v dnevno. :winkiss:
vuk76 Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Ne, grem počasi ajat, jutri grem v dnevno. :winkiss: Spat je brezveze ;) Jutri se vracam v domovino, tak,da pazite na cesti :whistle:
hilton Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Spat je brezveze ;) Jutri se vracam v domovino, tak,da pazite na cesti :whistle: kiblflajš :naughty: :naughty:
Mutika Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Ma kaki mir :headbang: mir smo meli te ko se je dogajala Toskana, te je pa res bil mir :evilgrin: hvalabogidaboskorolent :naughty: Pa naj že enkrat mine! :evilgrin: ...da se bom lahko kurčo z VIP akreditacijo okoli vrata in se drl da poznam Mutiko,..... :010 Ja, Muti drugače pa sem vredi, dugicaj mi je pa malo klamfam. :whistle: Fajn. Ko ni snega, pa ni nočnih, kajne? Pogrešam vaju, oba z gospo Varadero! :winkiss:
vapotek Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 (popravljeno) vapo, ti se pa zadnje čase skozi nekaj jeziš... :winkiss: :winkiss: Kdo se jezi!!!??? :angry: Ne govori da se jezim, ker se ne, razumeš!!! :angry: :P :004 Dobro jutro banda frdama marpurgerska! :D Popravljeno Junij 6, 2008. Popravil vapotek
Mutika Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Kdo se jezi!!!??? :angry: Ne govori da se jezim, ker se ne, razumeš!!! :angry: :P :004 Dobro jutro banda frdama marpurgerska! :D Razumem samo in izključno le to. :glare: Dober dan, toteki dragi ... ja kaj ... kje te ste? :unsure: :winkiss: Lep dan vam želim. Danes pa ima moja gospodična hčerka valeto. Ponosna mama sem! :D
Vanga Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Danes pa ima moja gospodična hčerka valeto. Ponosna mama sem! :D Kaj pa če bi prišli malo zružit?Ti bi še kakšen krog narisala, pa kakšen stunt vložek prikazala, potem pa bi nas nekaj sto mladcev gledalo približno takole :eek: Nato bi parkirali spili liter pa vodo, Vapo kišto gajbe in bi šli vsak na svojo stran. :evilgrin: :naughty: :whistle: Lep dan še naprej vsem,Mutka tebi pa želim še prav poseben večer. P.S., BlueSpeed danes na mopedu viden na Teznem okoli 11.00h? :hmm:
BremzPenzl Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Kdo se jezi!!!??? :angry: Ne govori da se jezim, ker se ne, razumeš!!! :angry: :P :004 Dobro jutro banda frdama marpurgerska! :D On vedno tak vun zgleda ko je žejn :evilgrin: , žejn pa je vedno :naughty: Danes pa ima moja gospodična hčerka valeto. Ponosna mama sem! :D Bravo, čestitke :winkiss: P.S.,BlueSpeed danes na mopedu viden na Teznem okoli 11.00h? :hmm: Tiho bodi, viš da je bil na "švarc furi" :evilgrin: Lep večer fsem fkup, neom jamro da mam dosti dela :evilgrin: , ker to ži ena 3 mesce isto govori, jo bom pa pelo na no vrei furo ko bo lenta konec :worship:
ataIBA Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Dober večer in lahko noč. Bil dva dni na Madžarskem - se službeno zabaval.... Jutri dopoldne pa moram malo razgibat kaki motorček, ker dopoldan bo vreme b.p. Če je kaki kandidat, po 8 uri planirano pičim. :yawn: ........ :zzz:
Vanga Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Dobro jutro! :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: Kje te ste vsi? :hmm: Ali že vsi na mopedah, al pa še v komi v kakem kotu? :whistle: No, pa lep dan želim vsem, kjerkoli že ste, ali uživate ob prelepem razgledu nekje daleč, ali pa si polcate glavo ob kisli juhi. :P .) :winkiss:
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 P.S.,BlueSpeed danes na mopedu viden na Teznem okoli 11.00h? :hmm: :grrr ...sem doma užival v prostem času, ki mi ga je namenila moja draga :grim ......mater je pasalo :whistle: Malo dremal in malo TV gledal....kolko sem ga sploh vido (gledaltenisinzravenspal)
Vanga Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 :grrr ...sem doma užival v prostem času, ki mi ga je namenila moja draga :grim ......mater je pasalo :whistle: Malo dremal in malo TV gledal....kolko sem ga sploh vido (gledaltenisinzravenspal) Pravilno! :OK: Pupa :worship: , še več takšnih dni nameni BlueSpeedu. :whistle: Lep pozdrav vsem trem, dajte se kaj videt. :winkiss:
Ski_Fanatic Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Pravilno! :OK: Pupa :worship: , še več takšnih dni nameni BlueSpeedu. :whistle: Lep pozdrav vsem trem, dajte se kaj videt. :winkiss: Smo se zadnjič dali videt pri ML :grim , samo ste eni prišli kasneje, mene je klicala služba, pupo pa ona služba okol tamale :yes: ...pa kdaj drugič :beer2:
ataIBA Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Sprememba v koraku. Ker ma moj namestnik IBA športni vikend na letališču, moram biti dežuren v Hočah. Do 12 h, pol pa bo tak dež. Bomo pa ajali. LP.
Marvin2 Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 (popravljeno) Sprememba v koraku. Ker ma moj namestnik IBA športni vikend na letališču, moram biti dežuren v Hočah.Do 12 h, pol pa bo tak dež. Bomo pa ajali. LP. Hojla, jutru kaže (Accuweat...) )kaže da ne bo dežja, gremo kam? :unsure: Popravljeno Junij 7, 2008. Popravil Marvin2
BremzPenzl Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Delam , delam , delam.... :headbang: ka že fsi spite... te grem pa še jaz.... delo itak počaka :evilgrin:
Vanga Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Vau, kaj se te meniš, ful se dogaja zadnje cajte na tej strani. :SS Vapo, lepo te prosim vstani od utrujenih in kako prklamfaj v tvojem stilu. :lol1: Glede na vreme nebo nič z motoriranjem, mi je pa uspelo naredit album TOSCANA 2008 Lep pozdrav! :winkiss:
Vanga Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Fak kakšen dolgcajt, malo rihtam albume, evo še enega ki sem ga bil dolžan še od lani, BALKAN 2007
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se