Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 - ataIBA + :wub: - 2 glasa Pridem kar s PohorJetom... :D http://www.pohorje.org/default.asp?id=940
GRUNF Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Le glej da neoš na mize prleto, ker bo te drobno vse...............
hilton Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Kdo te 2,5 deci pir pije? Bavaria je za pičke! B) jaz da jih lahko vec od tebe spijem :whistle:
ataIBA Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Pridem kar s PohorJetom... :D http://www.pohorje.org/default.asp?id=940 Torej Arena??? Bo tak: - 2 x IBA - 1 x G.Sturzflug - Vapo ? - ..... Dodajte pa da pred prihodom vemo kam.
Mačica Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Torej Arena???Bo tak: - 2 x IBA - 1 x G.Sturzflug - Vapo ? - ..... Dodajte pa da pred prihodom vemo kam. Pa še jaz tja prletim. Če bicikl zdrži do ML, bo do arene tudi :rolleyes:
vapotek Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 - Vapo ? OK, naj vam bo......spet. B)
hilton Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 mene nebo ker ne bom dobra druzba danes :unsure: tako da imejte se kot se imaste vedno
ataIBA Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Torej Arena???Bo tak?: - 2 x IBA - 1 x G.Sturzflug - Vapo - Mačica - Dodajte pa da pred prihodom vemo kam. OK? :beer2:
vuk76 Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 OK? :beer2: Ce bom nasel do gor se tud jaz oglasim :whistle: ; kdaj cca. se zacne zborovanje??
ataIBA Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Ce bom nasel do gor se tud jaz oglasim :whistle: ; kdaj cca. se zacne zborovanje?? Nobene spremembe, klasika ob 20 h, predlaga se samo sprememba lokacije. :hmm: :yea2: .
vuk76 Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Nobene spremembe, klasika ob 20 h, predlaga se samo sprememba lokacije. :hmm: :yea2: . Odlicno...no lokacija s emi zeloooo dopade :worship:
Mutika Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Čer, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Arena? Tudi jaz sem bila takoj za, ko sem dobila informacijo po telefonu. Bilo je super. Samo kelnerco še moramo navadit na sistem "vsakposebejplača", pa smo zmagali. In danes smo imeli še eminentno družbo s Ptuja. :worship: Cool, dečki. Toteki, veste kaj ... lahko noč! :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Vanga Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Dobro jutro! :kva2: :kva2: :kva2: Včeraj zvečer je bilo res super, kot ponavadi ko se Tonteki zberemo. :P .) Uživajte v sredini tedna, in lep pozdrav, ženskemu delu pa velik :004
gregor46 Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 In danes smo imeli še eminentno družbo s Ptuja. :worship: Cool, dečki. Ja, res ni blo slabo,.....se je splačalo v toti MB pod toto Pohore prpelat :worship: ....dobra družba na kupu :OK: PS: pa še v resnici sploh niste tak strašni kod na MS zgledate :P :whistle: :winkiss:
hilton Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Ja, res ni blo slabo,.....se je splačalo v toti MB pod toto Pohore prpelat :worship: ....dobra družba na kupu :OK: PS: pa še v resnici sploh niste tak strašni kod na MS zgledate :P :whistle: :winkiss: haha seveda če mene ni blo :naughty: :naughty:
Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Ce bom nasel do gor se tud jaz oglasim :whistle: ; kdaj cca. se zacne zborovanje?? Đe ba zapjelo? :P
BremzPenzl Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Dobro jutro! :kva2: :kva2: :kva2: Včeraj zvečer je bilo res super, kot ponavadi ko se Tonteki zberemo. :P .) Uživajte v sredini tedna, in lep pozdrav, ženskemu delu pa velik :004 ma qrc či pa mam danes krvave ouke, ko je pa včere tak pihalo dol s pohorja :headbang: drugači je blo pa fajn, čeprav so nas ži pred svitom vun vrgli :evilgrin:
vapotek Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Đe ba zapjelo? :P Saj je prišo, ampak ko je slišal da ti tut prideš, pa klasika...........kidam naljevo........ :D
Geiger Sturzflug Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Saj je prišo, ampak ko je slišal da ti tut prideš, pa klasika...........kidam naljevo........ :D Peesmo, pa še Ratzeputza sploh nisem imel zraven! Bo drugič bolje. :P :krneki:
dr-big Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Seos toteki!Lep pozdrav izpod oljke v Kopru. Ps:...ma-ke je lepo vreme tuki ;)
vapotek Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 ma-ke je lepo vreme tuki ;) Niti približno ne tak ko tu stari. ;)
ataIBA Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Čer, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Arena? Tudi jaz sem bila takoj za, ko sem dobila informacijo po telefonu. Bilo je super. Samo kelnerco še moramo navadit na sistem "vsakposebejplača", pa smo zmagali. In danes smo imeli še eminentno družbo s Ptuja. :worship: Cool, dečki. Toteki, veste kaj ... lahko noč! :winkiss: :winkiss: :winkiss: "Moja Kolpa :whistle: !" Če sn pa pozabo kaj sn naročo ko sn prišo in sn butno vse skup, pol sn meu pa samo 20 ejekof :headbang: . Bo drugič bolše. Ampak luštno je blo. Tak je praf.
Mutika Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 Ja, res ni blo slabo,.....se je splačalo v toti MB pod toto Pohore prpelat :worship: ....dobra družba na kupu :OK: PS: pa še v resnici sploh niste tak strašni kod na MS zgledate :P :whistle: :winkiss: Ne, nismo. Smo pohlevni in mirni, ko pudlčki. A ne, Geiger? :whistle: :P haha seveda če mene ni blo :naughty: :naughty: :grim Ki te ste vsi? :eek: Jaz v službi, ... kaj pa ostali? :unsure: Oj, toteki, pozdravček! :winkiss: :winkiss: :winkiss: (Vapo, škoda za danes, ampak, toti Lent me za vrat drži! :winkiss: )
ataIBA Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 Ki te ste vsi? :eek: Jaz sem tu :P . Zaj si bom moral nalit pijačo, ker sem navijal za brate Hrvate :grupni: pri fusbalu. Mater kak pogrešam pametno vreme.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se