tati Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 en lep pozdravöek iz de#evnega in mrzlega Portoro#a, kjer se izobra#ujemo, seveda pa tudi kaj spijemo in dobro #uramo......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
vuk76 Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 Ja, res ni blo slabo,.....se je splačalo v toti MB pod toto Pohore prpelat :worship: ....dobra družba na kupu :OK: PS: pa še v resnici sploh niste tak strašni kod na MS zgledate :P :whistle: :winkiss: Kurc, v MB prides, pa se ne predstavis...kak te naj vem keri si ti ;) :whistle:
vuk76 Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 Đe ba zapjelo? :P Ti je ze Mr. Vapo odgovoril,da so na zalost bile druge obveznosti...pa ves kak je z leti mors it prej spat, da se lahko zjutraj zbudis bp.
vuk76 Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 se vedno isto: torek in lipa ? :grrr Nazadnje smo bli v Areni pod Pohorjem...kje bi naj bli naslednjic pa pojma nimam. :?
stuhec Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 :grrr Nazadnje smo bli v Areni pod Pohorjem...kje bi naj bli naslednjic pa pojma nimam. :? vsaki torek mate drug plac ? dobri ste :naughty:
vuk76 Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 vsaki torek mate drug plac ? dobri ste :naughty: Rajsi se vzdrzim komentarja, da ne bo spet hude krvi :whistle:
Mutika Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 vsaki torek mate drug plac ? dobri ste :naughty: Pravi asi smo, prav zares ... :whistle: ! Najboljše od vsega pa je, da se vedno fajn zabavamo! :010 Lahko noč, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss:
STAR Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 vsaki torek mate drug plac ? dobri ste :naughty: "zavaravanje neprijatelja!" :naughty: :unsure: :beer2: :grim
stuhec Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 "zavaravanje neprijatelja!" :naughty: :unsure: :beer2: :grim pa jaz nisem neprijatelj :(
Vanga Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 se vedno isto: torek in lipa ? Spremljaj temo pa boš vedel kam pa kdaj. :winkiss: Dobro jutro! :yea1:
vapotek Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 vsaki torek mate drug plac ? Če nas pa povsod vabijo, ker tolko ko spijemo, so nas vsi vedno veseli......................................razen pri ML. :D
šokac Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Včeraj zvečer je bilo res super, kot ponavadi ko se Tonteki zberemo. :P .) Sem opazil, da ste bili tam. Drli pa ste se kot srake. Ni mi uspelo, da bi vas prišel pozdravit, ker sem treniral na stadionu. Potem pa smo se malo bolj dolgo zadržali pri Lukeju. Na podlagi količine dežja bom prodal motor, opustil še smučanje in začel trenirati vaterpolo. Ajd, se vidimo. :yea1:
xr800 Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 (popravljeno) Si pozabo povedat, da si se z mano rukno na progi, pa si zgubo......te pa si pir mogo plačat......resno: pri takem vremenu kot ga imamo resno razmišljam o nakupu tovrstnega prevoznega sredstva..... Popravljeno Junij 13, 2008. Popravil xr800
šokac Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Si pozabo povedat, da si se z mano rukno na progi, pa si zgubo......te pa si pir mogo plačat......resno: pri takem vremenu kot ga imamo resno razmišljam o nakupu tovrstnega prevoznega sredstva..... Ha,ha,ha... ti pa moraš tudi vse vun povedat. Kaj pir sem moral plačati, cele gajbe ste ga spili s pomočjo Blu Speeda. To pa si zamolčal. Še Bajuk se je režal ko vaju je videl kak sta vun zgledala.. :P :beer2:
ataIBA Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 vsaki torek mate drug plac ? dobri ste :naughty: :grrr Mislim da bo Arena ostala do doglednega časa. Še Vapo je upo pripelat :wub: in :yea2: . Pa še lokacije ni težko trofit. Bog daj vreme!
STAR Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 pa jaz nisem neprijatelj:( Seveda nisi! :friend1: Zato pa smo ti zaupali, kje smo. Pa pridi že ... :beer2:
STAR Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Jaz grem jutri ob 12h na Gorenje pri Zrečah.
Mutika Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 pa jaz nisem neprijatelj :( Ma daj, no, Štuhi, seveda nisi! Ti kar pridi. Vsak torek se rahlo razpišemo, kje se zvečer dobimo. Uh, sem oddremala uverturo na kavču v dnevni sobi, preden pa se selim na pravo spanje, pa vam zaželim lahko noč, toteki dragi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Hm Danči, ... kako je Zenfko? Že spi? :whistle:
gody01 Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 Jutri bi naj bilo lepo vremence (22 stopinj C). Če je kdo za furo, recimo ob 08:30 na Tuševi pumpi. Odhod 09:00. Smer za nosom. Variacije: - Vršič, Soška - Metlika, Bihač - Kam drugam ... PS: GG ni opcija, ker bi naj bilo tam hitro deževno in cel dan relativno hladno.
Mutika Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 :eek: Nikjer nikogar??? Ves dan ste fuzbal gledali? Bili na letalskem mitingu? Ali na pikniku? :naughty: No, kak ste kaj, toteki? :winkiss: :winkiss: :winkiss: Vedno bolj nezagreti za pisanje. Zato pa se bo treba v torek spet razčveketat za ves teden vnaprej. Jutri bi naj bilo lepo vremence (22 stopinj C).Če je kdo za furo, recimo ob 08:30 na Tuševi pumpi. Odhod 09:00. Smer za nosom. Variacije: - Vršič, Soška - Metlika, Bihač - Kam drugam ... PS: GG ni opcija, ker bi naj bilo tam hitro deževno in cel dan relativno hladno. Sploh tista "kam drugam" je obetavna. Meni bo pri odločitivi očitno pomagal grlobol. Toteki, lahko noč. Eh, le kdo pa še to bere ... :unsure: !
tom Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 Jutri bi naj bilo lepo vremence (22 stopinj C).Če je kdo za furo, recimo ob 08:30 na Tuševi pumpi. Odhod 09:00. Smer za nosom. Variacije: - Vršič, Soška - Metlika, Bihač - Kam drugam ... PS: GG ni opcija, ker bi naj bilo tam hitro deževno in cel dan relativno hladno. Uf mamljivo je vse skup, sploh če bo lepo vreme. Če se mi bo uspelo vstat pravi čas, se vam mogoče pridružim.
Pips Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Dobro jutro in lep dan vam želim.Se prijavljam,in jemljem s seboj zeleno karto.lp :010
BremzPenzl Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 :eek: Nikjer nikogar??? Ves dan ste fuzbal gledali? Bili na letalskem mitingu? Ali na pikniku? :naughty: Bil v Minhenu na pivu :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Provokator Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Jaz bi se šel peljat. Samo se grem popoldan v dvorano Tabor boksat. BREMZPENZL! TUKAJ imajo bolšo pivičko. čez deset dni grem spet tja...... :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se