Alka Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 Kakšni so plani za jutr? Kje se dobimo? A bomo skoz zunaj? Evo mene firbčno babo!
Windsurf Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 Sporočam da me jutri ne bo na Trg svobode, saj moram na zagovor k uzzyju :huh: Upam da ne bo prehudo, pa da me bo Lucky malo branil pred obtožbami :rolleyes: se vidimo kdaj drugič Upam, da bodo prizanesljivi do tebe... v znak dobre volje bomo zvrnili kupico letošnjega na tvoje zdravje! LP Windsurf
svrabl Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 Ja, če pa je ravno martinovo, pa še jaz dam za rundo Aja, pa saj jaz nisem Martin :lol1: no ja pa sej je vseeno :yea2: :beer2:
Pervy Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 pa pazite kako pijete (glej sliko :kva1: )!!!! mane iz preventivnih razlogov ne bo!!!!! (he he šala, mam že zaseden termin :OK: )
Vale Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 (popravljeno) Js vas pridem pa pogledat čez štirinajst dni, natančneje 25. novembra ... če mi seveda dovolite :? :hmm: ... sem glih u Marčiboru :010 Popravljeno November 11, 2003. Popravil Vale
Nata Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 (popravljeno) Valči - Mariborči in vsi mi, te z veseljem pričakujemo ... :yea2: :kva1: :D ... :rolleyes: .... :P ..... :lol: ...... :004 Popravljeno November 11, 2003. Popravil Nata
Windsurf Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 Ja, če pa je ravno martinovo, pa še jaz dam za rundo Pa da ne bo kdo mislil, da je s Silvotom kaj narobe... danes ima namreč rojstni dan!!! VSE NAJBOLJŠE, SILVO!!! LP Windsurf
Ice Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 se vedno ne vem kje kdaj zakaj kako s kom in pri cem.....
uti Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 Js vas pridem pa pogledat čez štirinajst dni, natančneje 25. novembra ... če mi seveda dovolite :? :hmm: ... sem glih u Marčiboru :010 Pa še blizu boš mela Mlado Lipo ;)
Alla Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 Jaz tudi pridem 25.11. malo pogledat. Saj lahko, a ne? :rolleyes: Alla B)
Alka Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 Nop Alla! Ti morš prit že 24.11.!!!
Zok Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 no, za vse k ste se vceraj "prtozval" da vam nism predstavu "tizga k sm ga zravn prpelu" (mihata - ne, Windsurf?!? :) ) - Miha je poleg Lebota (ki ga ne poznate) moj dalec najboljsi frend, na MSju ne sodeluje, je pa tud vsekan na motociklizem, tak k js. no, zadnje case se je mal pokvaru, pa je zacel mamin avto rihtat (sportni filter, nastavek na auspuh, ojacevalec, ovalci, tuba 30ka, modre ledice, itd.), motor pa prodaja (grrrr :angry:), a namerava kupit nekaj cenejsega za vzdrzevanje (4T). anythin' else?? :rolleyes: BTW, vciri sma zamudla zadnji bus, tak da sma pes sla domov - on do Tabora, js na Studence... :P ...ma je bil fajn sprehod... .)
Windsurf Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 @Zok: priden, pohvaljen! LP Windsurf p.s.: Drugič zini, da rabiš prevoz, če ne druga, se midva s Petro vedno peljeva čez Studence...
alena_bmw Objavljeno November 23, 2003 Opozori Objavljeno November 23, 2003 Boste v torek pri ML? Prinesem denar! lp alena
dašenka Objavljeno November 23, 2003 Opozori Objavljeno November 23, 2003 Ti samo prinesi, denar vedno vzamem.... :grim
Brrrm Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 Mariborčani, kdaj pričnete danes uradovati pri Mladi lipi?
marijan Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 brrrmmmm po tem sklepam, da je celjska sekcija neslavno propadla (tk ko koroška) :lol1:
Windsurf Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 Mariborčani, kdaj pričnete danes uradovati pri Mladi lipi? Okoli 20.00, dobrodošel! LP Windsurf
Brrrm Objavljeno November 25, 2003 Opozori Objavljeno November 25, 2003 Ob 20. Malo pozno, pa kaj hočemo. Zajaham kravo, priletim, odštejem denar in odletim. Danes je še lepo vreme :) Ja, Marijan, saj celjska nikoli kaj dosti niti živela ni. Sicer je pa bolj zanimivo gostovati naokoli. Kot metuljček, malo tu, malo tam, kadar ti prija. Oportunisti :P
Furioso Objavljeno November 26, 2003 Opozori Objavljeno November 26, 2003 Pa sem mislil, da je moj mali glasen... :D Nata in Vale ga gladko preglasita, še posebej, če igrata kakšno igrico, v kateri se uporablja volan... :P :devil: :ph34r: :lol1: :lol1:
Ico Objavljeno November 26, 2003 Opozori Objavljeno November 26, 2003 Pa sem mislil, da je moj mali glasen... :D Nata in Vale ga gladko preglasita, še posebej, če igrata kakšno igrico, v kateri se uporablja volan... :P :devil: :ph34r: :lol1: :lol1: Some kids, never grow up. :devil:
gec Objavljeno November 26, 2003 Opozori Objavljeno November 26, 2003 Moram povedat, da ste super klapa :notworthy: in da se zagotovo še vidimo! :OK: Gec
Nata Objavljeno November 26, 2003 Opozori Objavljeno November 26, 2003 (popravljeno) Pa sem mislil, da je moj mali glasen... :D Nata in Vale ga gladko preglasita ... :D ... to še ni bilo nič .... :P .... ... ... . . a ne Vale ??? ... :naughty: ... :devil: ... :lol1: Popravljeno November 26, 2003. Popravil Nata
Vale Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 Pa sem mislil, da je moj mali glasen... :D Nata in Vale ga gladko preglasita, še posebej, če igrata kakšno igrico, v kateri se uporablja volan... :P :devil: :ph34r: :lol1: :lol1: Kaj bi šele blo, če bi zraven uporabljale še menjalnik al pa ročno zavoro :naughty: :naughty: :naughty: No, pa za drugič, ko pridem veš, da si morš vato za uhe zravn prines :lol1: :P
Vale Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 Vprašanje za Nato: A ti drugač tut avto tak voziš kot si ga zadnjič v ML ... v eni roki čik, v drugi čokolada ... roke pa na meni ... :wacko: :wacko: :wacko: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se