tati Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Zadn cajt, da prideš malo na naš konec, pa da vidiš kak te bomo mazali. :whistle: :naughty: :evilgrin: same obljube kot vedno, no za nekoga sem prepričana, da bi mi pomagal v stiski, ostali pa :winkiss: :naughty:
vapotek Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 no za nekoga sem prepričana, da bi mi pomagal v stiski Saj veš da vedno :blush:
tati Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Saj veš da vedno :blush: saj ne morem verjeti.... :winkiss: :winkiss:
Marvin2 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 jebotebog, ki si te bil.......si me nafuko, jaz ob 8.30 pr Arturju, nikogar tm, razen fate, ki je pucala :alien1: @Vanga :OK: @Mutika - hepi brzdej Mutika, vse najboljše ( z zamudo, samo včeraj nisem bil na forumu ) Zdravc, me veseli da nisem bil edini pri Arturju :whistle: , mene je nafuko prejšnjo soboto. S Fato se že poznam.
MATjuska Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Mutika, vse najboljše! Pa same prijetne in predvsem varne kilometre ti želim tudi v bodoče.
Motorist76 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Mutika... ena misel ki bla nekoč slišana :) Za leto eno Svečka ena na torti je gorela, za leta tri So tri žarela Danes pa že cel požar na torti ti gori:) Vse naj naj, pa ostani nasmejana, vesela dobrovoljna še naprej B&D
STAR Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 M U T I K A, vse najboljše za tvoj praznik! In vzdrži, še veliko lepega te (nas) čaka.
ataIBA Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Naj odloži malo delo, počije trudne roke in prisluhne, kaj ji želimo mi, ki jo imamo radi... Vse najboljše, zdravja, sreče, zadovoljstva, sexa in sploh vsega lepega :winkiss: .
Mutika Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Eeeeej, dragi moji toteki in vsi ostali ne-toteki ... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Res, da je Folkart mimo, uspešen in odmeven, smo vsi zelo happy, ognjemet je bil čudovit, ampak, festival še traja, to pomeni še ta teden bolj ali manj celodnevna tlaka. Že ves dan zvoni mobitel in padajo sms-i, pa ko sem končno še to stran odprla, kaj vidim ... čestitka za čestitko. Lepe želje so vedno balzam za dušo, posebej še, če so iz srca! In vaše so. :worship: Celo od tistih, ki me ne poznajo osebno. Hvala vsem, res prisrčna hvala. Za klice, za sms-e, za ozrečene misli tu, za vsako minuto, ki ste mi jo danes naklonili. In jutri, v torek, dragi moji, vas čakam na Šentiljskinevemkolikože. Ob 20h, prej ne morem zaradi službe. Da nazdravimo!
Vanga Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Dobro jutro,dober dan! :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: Danes zvečer pa na Šentiljsko, komaj čakam da se vidimo. :010 Lep dan vsem! :winkiss:
tati Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 pozdravljeni sosedje........... :winkiss: :winkiss:
Furioso Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 :D Ho-ho-ho! Mutika, če bi malo prej začela, bi mi lahko bila mama! :P No, saj ne, da bi se te branil... ;) Mej se! :worship: :fredy:
vapotek Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 No, saj ne, da bi se te branil... ;) :eek: Stari perverznež!!! :P
Furioso Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 :eek: Stari perverznež!!! :P :whistle:
vapotek Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 :whistle: Star pa res nisem... :cry:
Furioso Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Star pa res nisem... :cry: Izkušen... :P ;) :D
Mutika Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 :D Ho-ho-ho! Mutika, če bi malo prej začela, bi mi lahko bila mama! :P No, saj ne, da bi se te branil... ;) Mej se! :worship: :fredy: Če bi jaz malo prej začela, dragi moj Furi, ti ne bi takih neumnosti klatil po Motosvetu. :whistle: :P Oj, toteki moji, danes se vidimo! Se ful veselim! :winkiss: :winkiss: :winkiss:
hilton Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Furioso kaj si po novem :whistle: :whistle:
vapotek Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Furioso kaj si po novem :whistle: :whistle: Zakaj po novem? :?
Furioso Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Zakaj po novem? :? Eh, me še ni srečal, tale hilton. No, da ne bo imel težav s prepoznavo: :D
vapotek Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Ratzeputz pač naredi svoje... :whistle:
Diablo Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Fury kot Fury poznam ga še iz časov, ko je Aprilijo 250 RS fural poroti Šentilju gor pa dol. In Že takrat je bil tak :worship: sicer pa kdo pa ni MILF lover :whistle:
Furioso Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 pango 3000 v vsak dom. Eh, Ice, moj foter je vodovodar. Imava boljše metode... ;) :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se