Vanga Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 aja kaki nick ma oni ko bom želvo od njega kupo??? :unsure: Želva :lol1:
vapotek Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 aja kaki nick ma oni ko bom želvo od njega kupo??? :unsure: On je Đemz Bond, ampak drugače je pa njegov nick Frips. Pa ne hantlaj preveč, ker ma lajsens tu kil...
Provokator Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 če pa si želvo daš gor in pobegneš, pa si skoraj zmagal, ker nima lajsens tu srč in te ne bo našel.
Vanga Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 če pa si želvo daš gor in pobegneš, pa si skoraj zmagal, ker nima lajsens tu srč in te ne bo našel. Lahko pa se dogovorita in imata sistem:bolj letiš manj dobiš. :whistle: Lep pozdrav in lep dan vsem skupaj. :winkiss: Čez kakšno uro grem dat šive ven z rame. :krneki: In seveda takoj za tem na enih par :beer1:
vapotek Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 Čez kakšno uro grem dat šive ven z rame. :krneki: In seveda takoj za tem na enih par :beer1: Rufni za pir! :D
Vanga Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 Rufni za pir! :D Stari saj bi te rufnil, veš da ni problema, ampak je nerodno, ker me vozijo z rešilcem okoli. Uspešno so mi odstranli šive, zdaj pa lepo na domači terasi :beer1: BlueSpeed, evo še na domači strani ti mi vsi želimo vse naj , naj, še na mnoga leta in na veliko varno prevoženih km. :beer2:
vapotek Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 BlueSpeed, evo še na domači strani ti mi vsi želimo vse naj , naj, še na mnoga leta Ne ga no podjebavat, reveža starega... :( Raje mu zavrti komad "daleč je za mene pomlad". :P
ataIBA Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 Lep dan vsem in naj vam motorčki lepo kleplejo, če te kam šli. Jaz mam jutri delovno soboto od 9 h - 12 h, popoldan piknik v Halozah :drunk: , zvečer preganjanje mačka, jutri pa nekam dunem. Odvisno od razpoloženja, zunanje temperature in muceka. Vanga, to :beer1: delaj izmenično z levo in desno roko. Da ti nebo leva preveč ojačala :whistle: . LP.
Mutika Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 Ojlala, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Vanga, stari, bom naredila en odklop in zamenjala gnili pisarniški luft za kakšno urco dobrega zraka pri vas doma. Prihajam (o)! :010 Ja, ataIBA, tudi mi se menimo za nedeljo, ampak odhod bo bolj zgodaj, ker naj bi bilo popoldan nekam plavajoče, plohasto in nevihtasto vreme. Furca pa bo bolj na easy, ker se posledice festivalske 17-dnevne non-stop službe krepko poznajo. Je pa treba redke proste dni izkoristit! Se kdo pridruži? :whistle:
bmwslo Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 Vanga, vidim (oziroma berem) da si že skoraj novi. :beer2: Samo tak dalje, lepo se pocajtaj, mogoče te en dan še jaz pridem obiskat . Mogoče pa res en dan drugi teden. Se ti javim prej. Lep vikend tebi in ženki.
Vanga Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 Vanga, to :beer1: delaj izmenično z levo in desno roko. Da ti nebo leva preveč ojačala :whistle: . LP. Razumem!Se držim tega kot.... :whistle: Vanga, stari, bom naredila en odklop in zamenjala gnili pisarniški luft za kakšno urco dobrega zraka pri vas doma.Prihajam (o)! :010 Pravilno, hvala lepa za obisk in vse ostalo. :worship: :winkiss: Vanga, vidim (oziroma berem) da si že skoraj novi. :beer2: Samo tak dalje, lepo se pocajtaj, mogoče te en dan še jaz pridem obiskat . Mogoče pa res en dan drugi teden. Se ti javim prej. Lep vikend tebi in ženki. No, problem, se veselim obiska. :010 :beer2: :yea1: Počasi se bomo porihtali. :evilgrin: Lep vikend tudi tebi, in vsem tvojim. :winkiss:
BremzPenzl Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 Po dolgem cajti spet ketno ftrgo... :worship: Padla Marija reka, krofi na Trojanah in pir v motobufi na Vranskem... Malo se mi še ketna vzadi vleče, pa sn prišo zaj domu :naughty: , drugače bi bil zaj že neki v Istri ali še dalj :evilgrin: BlueSpeed, vse najboljše :worship: ... pa povej ki boš za pir dal :beer2: :beer2: da te nemo po celih Hočah iskali
Ski_Fanatic Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 BlueSpeed, evo še na domači strani ti mi vsi želimo vse naj , naj, še na mnoga leta in na veliko varno prevoženih km. :beer2: Fala lepa! :blush: Ne ga no podjebavat, reveža starega... :( Raje mu zavrti komad "daleč je za mene pomlad". :P Jebat ga, tajm flajs ven ju heving fan :whistle:
Ski_Fanatic Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 BlueSpeed, vse najboljše :worship: ... pa povej ki boš za pir dal :beer2: :beer2: da te nemo po celih Hočah iskali Bom se kaj oglaso, ko bote na kaki vrei lokaciji :naughty: ...se čujemo :rolleyes:
Mutika Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 Ojla, zdravo vsem, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Kak je pasje vroče ... kriza! Aleluja, zadnji dan Lenta ... :rolleyes: !
vuk76 Objavljeno Julij 12, 2008 Opozori Objavljeno Julij 12, 2008 (popravljeno) Pa mi je se pred dopustom uspelo skocit na Nockalmstrasse & Turracher Hohe :whistle: , super furca, super ceste, druzba pa tak al tak :OK: ostali vtisi kasneje, slikovni material pa bo prispeval dr-big. :worship: Ju3 pocivamo :zzz: & pucamo motor. :whistle: Popravljeno Julij 12, 2008. Popravil vuk76
dr-big Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 Pa mi je se pred dopustom uspelo skocit na Nockalmstrasse & Turracher Hohe :whistle: , super furca, super ceste, druzba pa tak al tak :OK: ostali vtisi kasneje, slikovni material pa bo prispeval dr-big. :worship: Ju3 pocivamo :zzz: & pucamo motor. :whistle: JeEeee! Pa ne tak hitro še!?To je JA 8h filma za razrezat, EJ!Bom se potrudil čim bolj hitro. Bodite pridni. PS:Danči hvala, dela odlično in barva in vse je :OK: LP Andi
vuk76 Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 (popravljeno) Pozabil sem se prilozit sliko udelezencev fure;ce kdo me kdo ne prepozna jaz mam crno usnje :whistle: , beli je Urban, rjava pa brata Andrej & Jani. Pa seveda se motorcki... Popravljeno Julij 13, 2008. Popravil vuk76
BremzPenzl Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 iiiiiiiiiii.... kak fajn :worship:
Vanga Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 Dober večer po dolgem času :D O, lej ga mali.Zdaj pa bi bil že cajt, da prideš na kaki drink. :winkiss:
dr-big Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Za1x samo predogled :naughty: Ciao!
Ski_Fanatic Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Za1x samo predogled :naughty: Ciao! :worship: :worship: Klofeto dol B)
STAR Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 BlueSpeed, čeprav z zamudo, tudi moje čestitke!
BremzPenzl Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Za1x samo predogled :naughty: Ciao! si rato pravi režiser :worship: , vzamete še mene zravn za statista :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se