ataIBA Objavljeno Avgust 4, 2008 Objavljeno Avgust 4, 2008 Toti tedn nikam ne mine :evilgrin: . Pa vročina pa dež pa vročina pa dež.....saj se lahko človeku ščama. Aja, dober dan vsem vkup.
motoristek Objavljeno Avgust 4, 2008 Objavljeno Avgust 4, 2008 Kaki dolgcajt. Tale je bil čist pohorski... :lol1:
motoristek Objavljeno Avgust 4, 2008 Objavljeno Avgust 4, 2008 Toti tedn nikam ne mine :evilgrin: . Pa vročina pa dež pa vročina pa dež.....saj se lahko človeku ščama.Aja, dober dan vsem vkup. Bojko odpade, gre na morje... :yes:
motoristek Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 Ko bi imel jaz zlato uro....jutro... :yea1:
wind Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 Kaj Vapotek je v Bolgariji? :blink: http://www.siol.net/svet/zanimivosti/2008/...itrov_piva.aspx
Marvin2 Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 A pride kdo danes kam ? Jaz pridem, samo ne vem kam. Glede na vreme je ziher Šentiljska :yes:
Marvin2 Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 Kaj Vapotek je v Bolgariji? :blink: http://www.siol.net/svet/zanimivosti/2008/...itrov_piva.aspx Amater, to je samo 40 Unionov :closedeyes:
Furioso Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 Kaj Vapotek je v Bolgariji? :blink: Eh, ne. :) Na obali body surfa...
Vanga Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 Hello banda! :kva2: :kva1: :kva2: Evo nas doma. Zdaj bom pa itak rabil kakšen dan al dva, da preberem vse kaj ste našauflali medtem ko me ni bilo. :P .)
ataIBA Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 Hello banda! :kva2: :kva1: :kva2: Evo nas doma.Zdaj bom pa itak rabil kakšen dan al dva, da preberem vse kaj ste našauflali medtem ko me ni bilo. :P .) Vmes si privošči kako travarico :whistle: . He, he dobrodošel doma. Sn že mislo prit po vas :evilgrin: .
danci1973 Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 Vmes si privošči kako travarico :whistle: .He, he dobrodošel doma. Sn že mislo prit po vas :evilgrin: . Ti je prišlo v navado? O:-) D.
BremzPenzl Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 Vreme je lepo, tak da šentiljska odpade, z Furijom sma rekla Gojzer :naughty: ... ...pa še ona mlada kelnarca je ki rada do jutra ostane :worship:
Marvin2 Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 Vreme je lepo, tak da šentiljska odpade, z Furijom sma rekla Gojzer :naughty: ... ...pa še ona mlada kelnarca je ki rada do jutra ostane :worship: Za vaju mi je vseeno, prepričala pa me je kelnarca :eek: :kva1:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 Za vaju mi je vseeno, prepričala pa me je kelnarca :eek: :kva1: Ko bo tvoja začela forum čitat, si ga najebo, če še boš dolgo take mel :evilgrin:
Marvin2 Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 Ko bo tvoja začela forum čitat, si ga najebo, če še boš dolgo take mel :evilgrin: :xx:
hilton Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 ki je zaj toti gojzer=??? da vem kam naj prijem :unsure:
Vanga Objavljeno Avgust 5, 2008 Objavljeno Avgust 5, 2008 Vmes si privošči kako travarico :whistle: .He, he dobrodošel doma. Sn že mislo prit po vas :evilgrin: . Travarica :OK: Pot je bila brez posebnosti, vse ok. :worship: Se vidimo! :evilgrin:
Vanga Objavljeno Avgust 6, 2008 Objavljeno Avgust 6, 2008 dobro jutro :yea1: Dobro jutro nazaj, lep in uspešen dan želim vsem. Grem počasi v UKCMB na pregled, da mi malo :photo: kosti, da vidimo kaj se dogaja, in kako pa kaj naprej. :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 6, 2008 Objavljeno Avgust 6, 2008 da vem kam naj prijem :unsure: prvo k pameti, :evilgrin: pol pa dalje.... Dobro jutro nazaj, lep in uspešen dan želim vsem.Grem počasi v UKCMB na pregled, da mi malo :photo: kosti, da vidimo kaj se dogaja, in kako pa kaj naprej. :whistle: ..pa da nauš zopet za sestrami skako :naughty: ... Včere blo fajn, prehitro minlo... manjkalo enih par stalnih gostov Vapo se je neke vun vleko .... (baje ma hausarest :evilgrin: ), Mutika pa uživa na morju :worship:
vapotek Objavljeno Avgust 6, 2008 Objavljeno Avgust 6, 2008 Vapo se je neke vun vleko Če sn pa celi dan vinograd koso!!! :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se