Gost Objavljeno Avgust 8, 2008 Objavljeno Avgust 8, 2008 zanima me pač tak malo splošnoprodaja namreč tegaexc-ja, pa sem interesent chunga: pa se fejst dere exc ? ko svija se dere, samo jaz mam raje čisti kros ker toti exc je kao hard enduro varjanta ne...zvok pa ma tak isti, 1-valjnik pač...poka da ga čuješ po celem mariboru :D
tati Objavljeno Avgust 8, 2008 Objavljeno Avgust 8, 2008 No super, da je roka ok, koleno pa ti bodo tudi porihtali.Mene čaka v Septembru operacija, da mi žice ven z rame dajo, potem pa bom tudi ko novi, he, he. Vretence pa se bo tudi porihtalo. Tudi mene je Cvičkarjeva nesreča šokirala, sranje je ko ta nesreča nikoli ne počiva.Ampak vem, da se bo pubec izvlekel je pravi motorist z dušo in srcem. Lepo se imej in uživaj maximalno na dopustu, ko pa ti bo čas dopuščal pa se daj kaj videt na našem koncu. Uf, pozno je grem počasi ajat,lahko noč Toteklandija. HVALA ZA LEPE ŽELJE, :worship: UPAM ,DA TUDI ČIMPREJ OKREVAŠ, DA ČE NE LETOS DRUGO LETO ENO UŽGEMO PROTI lOGARSKI ALI KAMORKOLI DRUGAM........... :whistle: :naughty: vsem ostalim lep vikend, lep večer in uživajte maksimalno :winkiss: :winkiss:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 9, 2008 Objavljeno Avgust 9, 2008 Nijer nobeniga :headbang: se vidi da je mutika na dopustu :evilgrin:
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 9, 2008 Objavljeno Avgust 9, 2008 Nijer nobeniga :headbang: Jaz sem tu :trance_33_sleep: , samo sem v službi :whistle:
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 9, 2008 Objavljeno Avgust 9, 2008 .....idi skijat.....BTW dober podpis Ne govori, me že ful matra, sploh ker sem se v četrtek po arehu šetal.....glej smučišča.net :whistle: Saj že podpis vse pove :naughty:
Gost Objavljeno Avgust 9, 2008 Objavljeno Avgust 9, 2008 (popravljeno) Ne govori, me že ful matra, sploh ker sem se v četrtek po arehu šetal.....glej smučišča.net :whistle: Saj že podpis vse pove :naughty: če si to ti na posnetku, se vidi da si še iz stare šole hehe...noge treba dat malo bolj narazn, pa zarezat v sneg .) edino če nimaš carving smučk (kar dvomim) pol ti je oproščeno hehe Popravljeno Avgust 9, 2008. Popravil chunga
Mutika Objavljeno Avgust 9, 2008 Objavljeno Avgust 9, 2008 Ojla, toteki, pozdrav! Spet sem iz ilegale, upam, da se v torek vidimo. :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Mutika Objavljeno Avgust 9, 2008 Objavljeno Avgust 9, 2008 Aja, še to ... Vangeci, hvala za koruzo. Njami! Kako fajn je biti spet med svojimi! Gospa Varadero, ful te imam rada! Mi je pa Gody :wub: takoj javil za našega Cvickarja ... :cry: . Vem, da bo ok. Mora bit! Saj ne moremo vedet, ampak, tako strašansko si želim, da bi ozdravel, da se prepricujem, kako vem, da bo. Torej VEM! Da, Bremzl, ko bo tako dalec, da bo lahko sprejemal obiske, pa gremo toteki k njemu. On je mnogokrat prišel k nam po veselje. In mi mu ga bomo v polni meri prinesli nazaj.
ataIBA Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 ....Mi je pa Gody :wub: takoj javil za našega Cvickarja ... :cry: . Vem, da bo ok. Mora bit! Saj ne moremo vedet, ampak, tako strašansko si želim, da bi ozdravel, da se prepricujem, kako vem, da bo. Torej VEM! Da, Bremzl, ko bo tako dalec, da bo lahko sprejemal obiske, pa gremo toteki k njemu. On je mnogokrat prišel k nam po veselje. In mi mu ga bomo v polni meri prinesli nazaj. Točno tak :worship: ! Vsaki dan je več upanja za našega dečkota. Pa lep dan vsem v pričakovanju dobrih novic.
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 (popravljeno) če si to ti na posnetku, se vidi da si še iz stare šole hehe...noge treba dat malo bolj narazn, pa zarezat v sneg .) edino če nimaš carving smučk (kar dvomim) pol ti je oproščeno hehe Ne rabiš me učit skijat B) ...očitno pa teorijo poznaš :whistle: Popravljeno Avgust 10, 2008. Popravil BlueSpeed
Gost Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 Ne rabiš me učit skijat B) ...očitno pa teorijo poznaš :whistle: tud kaj druga hehe, lahko probama pozimi, pohorje je blizu :D drugač pa danes na hočkem pohorju sta se dva razbila, sn že napisal v sivo-črno korniko, eden je imel rdečo belo aprilio tuono- upam da ni bil slučajno vapotek, pa kavbojke je imel... :BUA:
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 tud kaj druga hehe, lahko probama pozimi, pohorje je blizu :D drugač pa danes na hočkem pohorju sta se dva razbila, sn že napisal v sivo-črno korniko, eden je imel rdečo belo aprilio tuono- upam da ni bil slučajno vapotek, pa kavbojke je imel... :BUA: Kaj drugega kot smučanje nisem imel v mislih. Kar se pa nesreče tiče, pa sma z drago prišla do tja gor, ker pa je bila cesta zaprta, sma se obrnila. Dišalo je po nesreči motorista :?
xr800 Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 (popravljeno) tud kaj druga hehe, lahko probama pozimi, pohorje je blizu :D drugač pa danes na hočkem pohorju sta se dva razbila, sn že napisal v sivo-črno korniko, eden je imel rdečo belo aprilio tuono- upam da ni bil slučajno vapotek, pa kavbojke je imel... :BUA: Opa , nekdo bo pa Speeda skijat učil. To zna bit pa zanimivo...... :naughty: A boš men tud dal kake inštrukcije?? :rolleyes: Popravljeno Avgust 10, 2008. Popravil xr800
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 Opa , nekdo bo pa Speeda skijat učil. To zna bit pa zanimivo...... :naughty: A boš men tud dal kake inštrukcije?? :rolleyes: Očitno boma dobla zastonj lekcijo :naughty: ...mater luksuz, zastonj pa nikjer več nič ne dajo :whistle:
xr800 Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 Očitno boma dobla zastonj lekcijo :naughty: ...mater luksuz, zastonj pa nikjer več nič ne dajo :whistle: Kaj češ Speed stari kanti sva že......Najko pač obvlada vse o čemer se piše na Motoskretu....
Gost Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 Kaj drugega kot smučanje nisem imel v mislih. Kar se pa nesreče tiče, pa sma z drago prišla do tja gor, ker pa je bila cesta zaprta, sma se obrnila. Dišalo je po nesreči motorista :? ja dva sta se zalatela v avto, ki jima je vzel prednost, baje je z njima kar hudo, čakamo še na malo bolj obširne informacije...cesta pa ni bla zaprta ampak je bil naret obvoz čez tisto selo polana al kaj je že, in si pol prišo nazaj na glavno cesto ven Opa , nekdo bo pa Speeda skijat učil. To zna bit pa zanimivo...... :naughty: A boš men tud dal kake inštrukcije?? :rolleyes: tut lahko hehe...čeprav sn zaj izven forme, tu pa tam še grem tak rekreativno na izi, ampak z vami starci bom pa ja zmogo hehe .)
xr800 Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 ja dva sta se zalatela v avto, ki jima je vzel prednost, baje je z njima kar hudo, čakamo še na malo bolj obširne informacije...cesta pa ni bla zaprta ampak je bil naret obvoz čez tisto selo polana al kaj je že, in si pol prišo nazaj na glavno cesto ven tut lahko hehe...čeprav sn zaj izven forme, tu pa tam še grem tak rekreativno na izi, ampak z vami starci bom pa ja zmogo hehe .) No, ne vleči se zdaj ven. Sam grem ne polno, al pa nič.... :naughty: :whistle:
Gost Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 Kaj češ Speed stari kanti sva že......Najko pač obvlada vse o čemer se piše na Motoskretu.... no skijat pa te res znam kolk tolk no...menda ja niso bla zastonj vsa jutra pred šolo na stadionu :D No, ne vleči se zdaj ven. Sam grem ne polno, al pa nič.... :naughty: :whistle: no to pa rad slišim hehe, jaz sem za :OK:
xr800 Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 no skijat pa te res znam kolk tolk no...menda ja niso bla zastonj vsa jutra pred šolo na stadionu :D no to pa rad slišim hehe, jaz sem za :OK: Lepo da tako misliš...... :whistle:
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 (popravljeno) Kaj češ Speed stari kanti sva že......Najko pač obvlada vse o čemer se piše na Motoskretu.... Ti sicer še malo bolj stara kanta, pa ipaq :naughty: Popravljeno Avgust 10, 2008. Popravil BlueSpeed
xr800 Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 Ti sicer še malo bolj stara kanta, pa ipaq :naughty: Ne jebi..... :winkiss: :naughty:
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 ....ampak z vami starci bom pa ja zmogo hehe .) Stare konje je težko furat učit :whistle: Ne jebi..... :winkiss: :naughty: Kar je res je res, samo saj veš kak pravijo.....staro vino pa to :naughty: :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 Letos bom še en starec nazaj prišo, lani sn si vzel fraj zaradi tace. letos pa bo zopet "aufbiks", ker z taco itak nebo boljše, tejo morm pa znucat do konca pol pa umetno not :evilgrin:
xr800 Objavljeno Avgust 10, 2008 Objavljeno Avgust 10, 2008 Letos bom še en starec nazaj prišo, lani sn si vzel fraj zaradi tace. letos pa bo zopet "aufbiks", ker z taco itak nebo boljše, tejo morm pa znucat do konca pol pa umetno not :evilgrin: Super.....bomo ustanovili "Pohorski hropci ski team"....... :worship: Trener bo pa Chunga.............. :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se