Mutika Objavljeno September 2, 2008 Objavljeno September 2, 2008 Bizgeci! :eek: :evilgrin: :rolleyes: :winkiss: Preden mrknem, še tole: danes je bilo ful fajn!!! Cela kompanija nas je bila in nasmejali smo se kot že dolgo ne. Vangec, ti si car! Včeraj na operaciji, danes pa že pri Gojzarju ... :worship: ! To je pripadnost. Dragi toteki, vsem ki šele greste na dopuast, uživajte! Pa lahko noč. :winkiss: :winkiss: :winkiss:
BremzPenzl Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 Če dežuje, moraš pri Gojzarju imeti gojzarje; in šotorsko krilo... :P :fredy: ...pa motorko, ali pa vsaj sekiro :evilgrin: Jaz sem za Gojzarja, ker večji pajzl že težko najdeš! In kot vsi vemo, se jaz v pajzlih najbolje počutim :D ...boli mene za tvoje počutje, glej da mi boš pir plačo, pol pa lahko greš skor sigurno pridem za vikend v maribor. :grim bo kdo na voljo za pivo? :hmm: ... a maš pasoš ? :evilgrin: ..no ja če boš pir plačala, naj ti te bo :worship: No, glede na to, da gipsa več ni, sem lahka kot perce ... :whistle: :rolleyes: O:-) :D ! ..da, da... :evilgrin:
BremzPenzl Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 .... čas je za južno :worship: Vapotek grema na :beer1:
vapotek Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) Vapotek grema na :beer1: Pokorno javljam, da sma bla na "enem"... :whistle: Popravljeno September 3, 2008. Popravil vapotek
vapotek Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 ...boli mene za tvoje počutje, glej da mi boš pir plačo, pol pa lahko greš Mimogrede, taki ko si včeraj vun zgledal, si bol pojslo nucal ko pa pir :evilgrin:
soncy Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 Ne morem verjet, da bom dočakal to!!! :kva2: se ti mene tolk veseliš al pira? :hmm:
vapotek Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 se ti mene tolk veseliš al pira? :hmm: A ni to vseeno? :blush:
soncy Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 A ni to vseeno? :blush: a tko? :evilgrin: pol ti pa kar gajbo pira pošljem. :lol:
vapotek Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 pol ti pa kar gajbo pira pošljem. :lol: Sem ti naslov na PM poslal... :P
Marvin2 Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 Pokorno javljam, da sma bla na "enem"... :whistle: Pa kaj vidva sta sploh kje v službi !? da ne sprašujem če še tam kaj delata! :naughty: Te pa naj taki volijo?
vapotek Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 Pa kaj vidva sta sploh kje v službi !? da ne sprašujem če še tam kaj delata! :naughty: Te pa naj taki volijo? Tišina pa delat, sirotinjo jedna!!! :angry: Aja mimogrede.....mi ne volimo, mi smo voljeni! :P
Furioso Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 Aja mimogrede.....mi ne volimo, mi smo voljeni! :P Lapsus? :naughty:
vapotek Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 Lapsus? :naughty: Kaj pa vem no... :whistle:
Marvin2 Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) Kaj pa vem no... Aja mimogrede.....mi ne volimo, mi smo voljeni! :whistle: Jaz pa bi tako šel na pir! :rolleyes: Uniona! :rolleyes: Vapo, tebe voli samo žena, svima ostalima si samo simpatičan! :worship: Svaka čast. :worship: Popravljeno September 3, 2008. Popravil Marvin2
Mutika Objavljeno September 3, 2008 Objavljeno September 3, 2008 (popravljeno) Bremzl, hvala za prevoz danes! Si me rešil muk, po fizioterapiji me je taca ful bolela! :cry: :worship: :worship: :worship: :winkiss: Lapsus? :naughty: :yes: Lapsus calami ... :whistle: Jaz pa bi tako šel na pir! :rolleyes: Uniona! :rolleyes: Vapo, tebe voli samo žena, svima ostalima si samo simpatičan! :worship: Svaka čast. :worship: Ja, res. Svaka čast! Ženi! :worship: Popravljeno September 3, 2008. Popravil Mutika
vapotek Objavljeno September 4, 2008 Objavljeno September 4, 2008 Vapo, tebe voli samo žena A tvoja? :? No ja, saj ji ni za zamerit... B)
Furioso Objavljeno September 4, 2008 Objavljeno September 4, 2008 :yes: Lapsus calami ... :whistle: Lapsus memoriae :evilgrin: :whistle:
vapotek Objavljeno September 4, 2008 Objavljeno September 4, 2008 Lapsus memoriae :evilgrin: :whistle: Ko bo tebe lapsus prek tintare vseko!!! :angry: Al pa še raje en vlki lapis!!! :angry:
Mutika Objavljeno September 4, 2008 Objavljeno September 4, 2008 Lapsus memoriae :evilgrin: :whistle: No, ostane nama še samo Lapsus linguae, ampak, ta ne pride v poštev pri Vapotu ... ali pač? :whistle: :rolleyes: Dober dan, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Danes je četrtek. Pa jutri petek. Potem pa vikend!!! Pa Vapota dva tedna ne bo. Upam, da gostilne na Sardiniji premorejo pivo Unuion. In ataIBA gre na dopust. Pa še kdo? Gojzar kompanija bo bolj umirjena ... :evilgrin: . Ko bo tebe lapsus prek tintare vseko!!! :angry: Al pa še raje en vlki lapis!!! :angry: Umiri konje. :winkiss: Jutri greš na dopust! :worship:
vapotek Objavljeno September 4, 2008 Objavljeno September 4, 2008 Upam, da gostilne na Sardiniji premorejo pivo Unuion. Verjetno si mislila Union? :P Žal ga ne premorejo, a imajo več kot solidno nadomestilo zanj. :grim Umiri konje.Jutri greš na dopust! Kak te naj konje umirim, če jih pa nimam? :? Aja, grem pa danes v Radlje gume menjat, pa bom še do Alke na štalo skoknu, pa ji pomiru konje.....če ne drugače z macolo po glavi! :P Ja, to grem pa res!!! :kva2: :010 :beer1: :drunk:
Mutika Objavljeno September 4, 2008 Objavljeno September 4, 2008 Verjetno si mislila Union? :P Žal ga ne premorejo, a imajo več kot solidno nadomestilo zanj. :grim Kak te naj konje umirim, če jih pa nimam? :? Aja, grem pa danes v Radlje gume menjat, pa bom še do Alke na štalo skoknu, pa ji pomiru konje.....če ne drugače z macolo po glavi! :P Ja, to grem pa res!!! :kva2: :010 :beer1: :drunk: Union, ja! Ups! No pa imamo Lapsus linguae. :P Pozdravi Alko! Pa konje, če si upaš, kar dvomim. Se še slišiva, preden greš. :winkiss:
Provokator Objavljeno September 4, 2008 Objavljeno September 4, 2008 Pozdravi Alko! Tega pa mu ne rabiš extra govoriti. On Alko-ta že brez tega vsak dan pozrdavlja. Za zajtrk, za malco, za večerjo, za lahko noč......
vapotek Objavljeno September 4, 2008 Objavljeno September 4, 2008 Tega pa mu ne rabiš extra govoriti. On Alko-ta že brez tega vsak dan pozrdavlja. Za zajtrk, za malco, za večerjo, za lahko noč...... Seveda mi mora ekstra govorit, ker mi zaradi alkota ne deluje kratkotrajni spomin
Marvin2 Objavljeno September 4, 2008 Objavljeno September 4, 2008 A tvoja? :? No ja, saj ji ni za zamerit... B) HI hi :whistle: To bi ti bilo šele žal, saj bi se zmeraj za tabo vozila. Ko pa da dol čelado, pa bi poslušal vse mogoče nasvete :headbang:
Mutika Objavljeno September 4, 2008 Objavljeno September 4, 2008 Tak. Z Vapotom smo še rekli nekaj besed pred njegovim sardinjanjem, danes sem uspešno opravila terapijo in je gibljivost gležnja že tako dobra, da grem najbrž v soboto na Marof... kaj še? Aja. Pa spat grem. Lahko noč, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se