Gregs Objavljeno December 29, 2003 Opozori Objavljeno December 29, 2003 jaz se ne prijavljam toliko za sopotnika (tja že pridem), kot za prenočevalnika.. Jaz te bom peljal nazaj v Bistrico... :yea2:
alena_bmw Objavljeno December 29, 2003 Opozori Objavljeno December 29, 2003 (popravljeno) Jaz te bom peljal nazaj v Bistrico... :yea2: hvala lepa!! :) a lahko grem tja tudi zraven? lp alena Popravljeno December 29, 2003. Popravil alena_bmw
Gregs Objavljeno December 29, 2003 Opozori Objavljeno December 29, 2003 hvala lepa!! :) a lahko grem tja tudi zraven? Zakaj pa ne?! Tako ali tako bom se Teyo pobral (ce bo zdrava :notworthy: )... ;) Racunaj, da nekako do 16:00 še delam, potem pa direkt na štajersko... :yea2: Sicer najbrz ne bomo takoj startali iz SB... ampak bolj proti veceru... :OK: Se slisjamo!!!
P.thor Objavljeno December 30, 2003 Opozori Objavljeno December 30, 2003 DTW: prinesem jaz predvajalnik tlačenk, pa še kako zraven, poslušala pa bi še rada tvojo kaseto. lahko v avtu? saj gobove juhe pa nocoj ne bo, ne? bomo kar na suho štartali z martinivodkami?
Nata Objavljeno December 30, 2003 Opozori Objavljeno December 30, 2003 :yea2: torej bomo čagali ??? .... :naughty: pripeljem kolegico, a lahko ??? :? :yea2:
bubamara Objavljeno December 30, 2003 Opozori Objavljeno December 30, 2003 :yea2: ...pridem še jaz...čaaaaaaaagaaaaaaaaaaa :kva1: @Nata: :004
SiR Objavljeno December 30, 2003 Opozori Objavljeno December 30, 2003 gledam, pa gledam, pa nič jasno ... ...BUBA I love you... ..... ...NATA I love you... pol pa še njun avatar ... pa mi je vse jasno: dobili smo prvi javno samooklicani lezbični parček :D :D :naughty: :naughty: Kdo bi si mislil :notworthy: :yea2: :OK: O:-) :P Srečnemu dobitnemu paru seveda iskrene čestitke :004 :kva1:
dave the wave Objavljeno December 30, 2003 Opozori Objavljeno December 30, 2003 @Nata&Bubamara :hmm: , diklini, ke sta vidvi malo popizdli??????
Nata Objavljeno December 30, 2003 Opozori Objavljeno December 30, 2003 :OK: ... BRAVO SYMČI ... :naughty: ....sam zate Symči .... :004 ... :kva1:
bubamara Objavljeno December 30, 2003 Opozori Objavljeno December 30, 2003 :OK: ... BRAVO SYMČI ... :naughty: ... sam zate Symči ... :004 ... :kva1:
.T. Objavljeno December 31, 2003 Opozori Objavljeno December 31, 2003 @Nata&Bubamara :hmm: , diklini, ke sta vidvi malo popizdli?????? Kako popizdli???? Ti nimas pojma! BUBA in NATA le tako naprej :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: To mi deli :notworthy: :notworthy: Tadej
Zok Objavljeno December 31, 2003 Opozori Objavljeno December 31, 2003 diklini, ke sta vidvi malo popizdli?????? ja ce pa z vami nic ni!! :lol1: punce se vedno znajo sokirat, hehe!! B) :OK: :004 :wub: sicer sm ze prej en post napisal na to temo, pa ga je en zbrisal. :hmm: and I don't like that. <_< LP, Z. :kva2:
Hanzi Objavljeno December 31, 2003 Opozori Objavljeno December 31, 2003 (popravljeno) Čestitam Easyriderju in Jožici za majhnega Anžeta :OK: Popravljeno Januar 2, 2004. Popravil Hanzi
Diablo Objavljeno December 31, 2003 Opozori Objavljeno December 31, 2003 Ufff dolgo sem bil off :( A mi lahko kdo na kratko pove kaj dogaja novega v štajerski sekciji?
dašenka Objavljeno December 31, 2003 Opozori Objavljeno December 31, 2003 Ufff dolgo sem bil off :( A mi lahko kdo na kratko pove kaj dogaja novega v štajerski sekciji? Pridi na krožek pa boš vse videl........in zvedel. P.S. Če še ne veš, je vsak torek LP D
dave the wave Objavljeno December 31, 2003 Opozori Objavljeno December 31, 2003 Kako popizdli???? Ti nimas pojma! BUBA in NATA le tako naprej :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: To mi deli :notworthy: :notworthy: Tadej eh , pa lahko bi ti neke definiral pa se mi ne da. :D :D . upam , da me diklini dovolj dobro poznata, da vesta kaj mislim. ljubim vas vse, ce sploh se vem kaj ljubezen je......... :D
Gregs Objavljeno Januar 2, 2004 Opozori Objavljeno Januar 2, 2004 Čestitam Easyriderju in Jožici za majhnega Žana :OK: Misliš: Anže?! ;)
Hanzi Objavljeno Januar 2, 2004 Opozori Objavljeno Januar 2, 2004 Yep: Vpletenim se opravičujem(ne vem kako je prišlo do te neljube napake saj sem bil pri polni zavesti ko sem pisal objavo. :unsure: ) Skratka čestitam za malega Anžeta :) :wub:
Nata Objavljeno Januar 2, 2004 Opozori Objavljeno Januar 2, 2004 :wub: joj joj joj kak lepe novice ... :kva1: čestitkam tudi jaz in upam, da se čimprej spoznamo ... ;) :wub: :wub: :wub:
dave the wave Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 Ufff dolgo sem bil off :( A mi lahko kdo na kratko pove kaj dogaja novega v štajerski sekciji? Ja ojla Diablo, se boš moral kaj pri Lipi oglasit, da boš spet na tekočem :)
Sam dePihlja Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 (popravljeno) Spoštovana SE(X)CIJA :P ! Prosim za opravičilo izostanka z današnjega krožka, zaradi obiska Icota v Laškem me ne bo! Če pa se želi kera :wub: /keri :afro1: pridružit, Air dePihlja leti na liniji Bistrica - Laško danes ob cca 17:30. LP Popravljeno Januar 6, 2004. Popravil Sam dePihlja
dašenka Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 Prosila bi te, da ga v najinem imenu lepo pozdraviš (namesto mene mu daj :004 ) in mu rečeš, da bova tudi midva enkrat prišla na pir. LP D
Sam dePihlja Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 Mater...same :004 okoli prenašam! KDAJ BOM PA JAZ KAKEGA DOBO :xx: ?!!!
dašenka Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 se boma zmenila, pa ne okol govort LP.D
SiR Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 se boma zmenila, pa ne okol govort LP.D evo, SamdePihlja, dobiš od Dašenke zgleda enega all inclusiv :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se