Mutika Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 Na moped pa preverit, da nebomo nekaj v prazno nabijali. :whistle: Jauuuč, Vangec, tudi meni se že sline cedijo po mopedih! Jooooj, ... Kaj si nor, kak sem zaspana, grem. Aja, Gody :wub: in Danci že veselo smrčita nekje čisto blizu Grobnika, jutri pa akcija! :worship: Lahko noč, lenobe jedne! :evilgrin: :winkiss: :evilgrin: :winkiss: :evilgrin: :winkiss:
hilton Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 jutro :naughty: kaj se vsi spite :closedeyes:
vuk76 Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 jutro :naughty: kaj se vsi spite :closedeyes: eni ze delamo.... :whistle:
davidg Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 (popravljeno) Eni delamo, danes malo več... zato ker sta Danči pa Gody na dopustu!!! Mutika, zakaj pa ti nisi šla zraven? Vsaj navijat če ne druga :). D. PS: Danes dobim! :) Popravljeno September 11, 2008. Popravil davidg
vuk76 Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Eni delamo, danes malo več... zato ker sta Danči pa Gody na dopustu!!! Mutika, zakaj pa ti nisi šla zraven? Vsaj navijat če ne druga :). D. PS: Danes dobim! :) Kaj si nabavil??
davidg Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 CB 600 F Mislim, da bo za začetek popolnoma zadostovalo ;) D.
Vanga Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Dober dan banda! :evilgrin: Odklamfali so me. :kva2: Zaj pa hitro na en veliki :beer1: ali dva ali... :whistle: Če ma keri cajt naj pride da bom lahko s kom :beer2: Čudovit dan še naprej. :winkiss: P.S., Mutika še malo pa grema midva en điro. :naughty:
vuk76 Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 CB 600 F Mislim, da bo za začetek popolnoma zadostovalo ;) D. Bo,bo..ziher bo... Dober dan banda! :evilgrin: Odklamfali so me. :kva2: Zaj pa hitro na en veliki :beer1: ali dva ali... :whistle: Če ma keri cajt naj pride da bom lahko s kom :beer2: Čudovit dan še naprej. :winkiss: P.S., Mutika še malo pa grema midva en điro. :naughty: Jaz te povabim na eno veliko Karlovacko...v Karlovcu :whistle:
davidg Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Prekleto... danes pa čas ne gre nikamor!!!! Naj bo že 16:00 da lahko grem motor registrirat :devil: :fight1:
Mutika Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Eni delamo, danes malo več... zato ker sta Danči pa Gody na dopustu!!! Mutika, zakaj pa ti nisi šla zraven? Vsaj navijat če ne druga :) . D. PS: Danes dobim! :) Če ne druga? :unsure: Kaj meniš, bi me z berglami in z ER6 na pisto spustili, med tiste divjake? :whistle: Terapije. Dober dan banda! :evilgrin: Odklamfali so me. :kva2: Zaj pa hitro na en veliki :beer1: ali dva ali... :whistle: Če ma keri cajt naj pride da bom lahko s kom :beer2: Čudovit dan še naprej. :winkiss: P.S., Mutika še malo pa grema midva en điro. :naughty: Super, Vangec. Ja, ej to bo čisti raztur. Vanga in Mutika, totek kripl kompanija! :P Kako ste toteki? :D Cool, cool! Never better! :OK: In kako kaj naš podmladek? Mimogrede ... na Grobniku sta Danči in Gody :wub: postavila vsak svoj novi osebni rekord. Bravo Huso in Črni Huso! :worship: Aja, ups ... lepe sanje, banda! :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Vanga Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 dobro jutro :yea1: Dobro jutro in še lepši dan vsem skupaj! :worship: Danes je peeeeeeeeeeeteeeeeeeeeek! :010
davidg Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Jutro banda! Prvih ~100km je za mano. Občutek je dober, pelje se lepo, chicken stripes so pa široki :whistle: . @Muti, ah, terapije... pozabil jaz na to :). Grem dalje delat! :ninja: D.
vuk76 Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Jutro banda! Prvih ~100km je za mano. Občutek je dober, pelje se lepo, chicken stripes so pa široki :whistle: . @Muti, ah, terapije... pozabil jaz na to :). Grem dalje delat! :ninja: D. Slike,slike.... Cestitam za pridobitev in srecno voznjo. Instruktorje bos mel ziher dobre, iz lastnih izkusenj ti to potrdim :yea1:
tati Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 dober dan banda Mariborska, :winkiss: :winkiss: Vanga, a jo bomo še letos kam užgali al ne, zdaj sem končno probala kako se moja lepotica lepo pelje ko malo ruži po tačkah, samo prvi občutki pa niso najbolj..... :headbang: :headbang: Prekleto... danes pa čas ne gre nikamor!!!! Naj bo že 16:00 da lahko grem motor registrirat :devil: :fight1: čestitam, čeprav te ne poznam......... :worship: :worship:
davidg Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 @vuk76 - za slike..... kmalu :) heh. Hvala za čestitke in želje. Danči me že dribla :ninja: zdaj mi kupuje pad-e za motorni blok in podobno hehe. @tati - hvala, hvala :OK: D.
Mutika Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 :slap: Skoraj pozabla povedat ... danes popoldan je zazvonil telefon, znana melodija ... Vapo! Ko sem mu povedala, da bo pri nas skoraj že sneg, je bil čisto zgrožen, bogi revež! On pa uživa na Sardiniji in celi bandi pošilja lepe, sončne pozdrave!
IBA Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 dober dan.... Vanga, pir ti je verjetno 2 x bolj pasal zdaj ko si odklenjen :) .... Novemu motoristu želim veliko lepih kilometrov in hkrati sočustvujem z njim zaradi vremena..... Ataiba in mamaIba pa sta že nekje pri Istanbulu
Vanga Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 dober dan.... Vanga, pir ti je verjetno 2 x bolj pasal zdaj ko si odklenjen :) .... Novemu motoristu želim veliko lepih kilometrov in hkrati sočustvujem z njim zaradi vremena..... Ataiba in mamaIba pa sta že nekje pri Istanbulu Lep deževen dan, pravi za lenarjenje! :blink: Ata, mama IBA :worship:
vuk76 Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Lep deževen dan, pravi za lenarjenje! :blink: Ata, mama IBA :worship: Na zalost nic lenarjenja danes...sluzbene obveznosti klicejo...familiy day na Schlossberg-u.
Vanga Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Na zalost nic lenarjenja danes...sluzbene obveznosti klicejo...familiy day na Schlossberg-u. Vreme so šefi pravo naročili. :whistle: Furi vse najboljše za rojstni dan, ja danes pa ga res imaš. :grupni: :grupni: :grupni:
Mutika Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Oj, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Dan za lenarjenje, kar že nekaj ur vztrajno počnemo! :P Ja, prav hecno, danes pa ima Furi res rojstni dan, pa nismo nekak ziher ... smo, smo, Furi. Vse naj-naj! Osebna izkaznica ne laže. Ste brali za Cvičkarja? Mali je že začel migat in opazovat okoli sebe. Yes! David, sem slišala za tvojo včerajšnjo moto-dogodivščino v družbi dua disaster! :rolleyes: :worship: Gody :wub: pravi, da vaju z Dančijem sploh ni mogel dohajat ... :whistle: :D Super, komaj čakam, da bom lahko spet na mopedu, pa grem še jaz zraven, na takšne divje-počasne izlete. :yes:
tati Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 lep sončen pozdravček, čeprav ne na nebu v deželo izpod vinogradov, vsem skupaj, tudi familiji AtaIba............:winkiss: :winkiss: :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se